Atentie la intimitate!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Nu e nici o legatura, pur si simplu nu scrie "Romania" ci orice altceva. Poate s-o aseza musca pe caciula cuiva si o sa ne explice si noua

Emma INVINGE cancerul! In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Nu e nici o legatura, pur si simplu nu scrie "Romania" ci orice altceva. Poate s-o aseza musca pe caciula cuiva si o sa ne explice si noua

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

misha,sa inteleg ca lui denizel,nu-i plac persoanele stabilite in alta tara????

scuzati-ma,am fost off-topic,da'ma roade curiozitatea!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

pai intrebarea ta nu este deloc off-topic.
Numai sa nu se considere birfa si sa fie mutat subiectul la ZZ, ca ar fi mare pacat. chiar e un subiect bun, la care multa lume ar trebui sa reflecteze serios inainte de a fi interesat de intimitatile unuia sau altuia.
Eu credeam ca acest forum este pentru informare, nu credeam ca e pista de alergat membrii (pe PM, mail, forumm, etc)
Inainte de a fi culpabilizata pentru mutarea subiectului la ZZ sau mai rau, de inchiderea lui, eu aici ma opresc.
Si nu voi raspunde la nici un PM legat de acest subiect.
Sper doar ca acest forum sa ramina curat, fara jigniri, certuri si urmariri ca in filmele de groaza si sa fie plin de informatii folositoare, asa dupa cum a fost gindit de admini
O seara excelenta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Delphinas, misha71, devoska, ia mutati-va voi pe privat daca vreti sa o birfiti nitel pe Denizel, da?
Aici va vede lumea si va faceti de ris, cu atit mai mult cu cit n-aveti nici farima de haz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Pentru toate cele puse pe hartza si offtopic = avertisment.

Daca nu terminati cu atitudinea ostila - trecem la inchiderea conturilor.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Sa revenim on topic.

Exista ceva care dupa parerea mea ar trebui sa deranjeze mai mult decat imaginea abstracta a unui pedofil care s-ar masturba in fata pozei copilului meu, ca doar asta e bau-baul care ar trebui sa ne sperie cel mai tare in ideea de intimitate pe net, nu?

Ei bine, e vorba de unele persoane, anonime rau de tot, care bantuie pe forumuri, care nu spun niciodata absolut nimic despre ele, care nu-si dezvaluie nicaieri peisajul interior, care doar arunca_cu informatii, statistici, date, lincuri, pareri semidocte si goale de substanta despre orice (exprimate neaparat cat mai grobian si provocator), deseuri intelectuale de oameni care nu au viata interioara in afara creierului.

Mai e vorba de unele persoane care nu stiu cum sa se gudure cat mai penetrant pe langa sfincterele anale ale altora care vantura maciuca autoritatii si abuzului de putere, acele persoane care nu aduc niciodata nici o contributie personala, in nici o disputa, acele persoane la care nu vezi niciodata vreo implicare cu sufletul, vreun sfat din inima, pe absolut nici o tema. E vorba de acele persoane autointitulate apostoli ai unei morale care in realitate este de carton mucegait.

Mai e vorba de unele persoane care din dosul nick-urilor isi aroga dreptul de a jigni pe forumuri, de a ataca si de a agresa pe cei care se deschid si povestesc despre ei. Aceste persoane sunt pentru mine definitiv mult mai josnice decat cine stie ce impotent care se excita la vreo poza cu copilul meu.

Aceste persoane (mult prea multe la numar) sunt pentru mine hienele forumurilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Miss Parker,

Daca tot esti atat de suparata pe anumiti useri, da, te rog, si exemple de pseudonime si actiuni ale acestora.

Sa stim si noi de cine sa ne ferim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

sorry... trebuia ppoate sa specific: persaona de care vorbeam cu vreo 2 pagini mai inainte ,, cea cu personalitate dubla.. nu se afla pe acest forum.. stati linistiti.. daca exista pe acest forum.. inca n-am aflat..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

sorry... trebuia ppoate sa specific: persaona de care vorbeam cu vreo 2 pagini mai inainte ,, cea cu personalitate dubla.. nu se afla pe acest forum.. stati linistiti.. daca exista pe acest forum.. inca n-am aflat..

Ardeiash, tu iti bati joc de noi.

In acest mod, iti subminezi singura credibilitatea.

Eu nu-ti mai acord nici 10 % crezare.

Ceea ce ai facut tu este incitare, si ai avea nevoie de un avertisment din partea moderatorilor sa incetezi cu genul asta de poante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

Ardeiash, tu iti bati joc de noi.

In acest mod, iti subminezi singura credibilitatea.

Eu nu-ti mai acord nici 10 % crezare.

Ceea ce ai facut tu este incitare, si ai avea nevoie de un avertisment din partea moderatorilor sa incetezi cu genul asta de poante.

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

incitare .....la ce? la a ramane cu gura cascata in asteptarea unei barfe suculente?

Mergi la inceput