Stiu ca suna aiurea, dar ce sa faci, daca am apucat si vremurile astea. Sunt inginer chimist, cu specializarea Tehnologia Substantelor Organice, mai am si-un masterat in Management financiar si lucrez in chimie de 15 ani, intr-un oras de provincie in care majoritatea locuitorilor au lucrat pe o platforma inds.
Vreau sa intru in invatamant, ce stiti, se mai pot da diferente,examene ceva? mai e vreo reglementare ceva sau suntem tratati numai suplinitori ca cei cu studii medii? Ce alternative ar mai fi ?
Va multumesc .
Ar trebui sa urmati un modul pedagogic. Se face optional in timpul facultatii (din cate stiu eu) sau il puteti face separat.
Exista tot felul de discipline care admit ocuparea catedrelor cu nivelul tau de studii/specializare. Daca te regasesti in respectivul nomenclator, atunci poti participa atat la concursul de titularizare, cat si la urmatoarele etape de repartizare a personalului didactic pentru suplinitor calificati. Atentie, este obligatoriu sa ai modulul psihopedagogic absolvit (se organizeaza atat pe langa universitati, cat si la nivelul Inspectoratelor sau al Casei Corpului Didactic). Trebuie urmarite permanent modificarile legislative, se succed cu o viteza uimitoare.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Multumesc din suflet tuturor, pentru raspunsuri.
Marius, poti sa-mi spui unde pot sa caut nomenclatorul, de care vorbesti.
Trebuie sa ma interesez la facultate, ca eu stiu ca am facut cursul de pedagogie, chiar daca au trecut o groaza de ani, cred ca e valabil si ala,nu?
Trebuie verificata valabilitatea cursului (copie dupa foaia matricola, si apoi intrebat la inspectorat). Nomenclatorul este atasat, fisierul 2 din arhiva (discipline tehnologice).
www.romleas.ro/1/centralizator.zip
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa