Are cineva rezultate pe petele de rugina vechi? Mai iese cu ceva?
buna,
spune-mi te rog pe ce anume sunt aceste pete vechi de rugina ? textil, ceramica, piele ?
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
poti incerca mai intai cu zeama de lamaie sau sare de lamaie, macar pe o zona mica pentru inceput.
vanish (sau orice alt produs de curatat pete de pe textile, mi se pare ca exista separat ptr rufe albe si colorate, am mai vazut si niste solutii speciale in carrefour si kaufland, la zona cu detergenti/inalbitori); umezesti pata, presari praful de curatat si lasi sa actioneze macar 30 min sau mai mult...n-ai precizat insa daca bluza este alba sau colorata...ptr ca daca este colorata exista riscul sa iasa si culoarea o data cu pata...
ar fi interesant sa ne ajute cineva care mai stie chimie, din cate imi aduc eu aminte rugina este oxid de fier (Fe2Co3, parca), cu ce substanta intra in reactie si se descompune ?!? un chimist, laborant, prof de chimie gasim pe aici ?
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Noi am luat din Grecia niste solutii speciale pentru diverse pete: rugina, vin rosu, cafea, rosii etc (fiecare in sticluta ei). Produsul se numeste Dr. Beckmann. Sotul meu a zis ca a vazut si in Romania, la Carrefour sau asa ceva. Rezultate garantate.
Arata cam asa http://www.dr-beckmann.de/
Vedeti pe unde se gasesc si la noi.