*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (226)
Raspunsuri - Pagina 20
natynic spune:
Ce zapacita sunt, am uitat sa-i felicit pe PATRICII nostri!

Adela, i-a mai trecut raceala Stefanului?
Bubu, bravo micului barbat curajos, las' ca o sa castige el caratele!
Noi am papat azi mamaliguta cu urzici cu usturoi
...
Clau, mie in continuare mi se pare ciudat ca Rebe are ceva mai putin la greutate decat Iulia pt ca, cel putin din poze, pare mult mai bucalata si mai copanoasa
Cu fructele mai las-o in pace-a avut si Iulia vreo saptamana faza asta si i-a trecut. I-am dat atunci in loc de fructe la micul dejun fie cereale CU fructe (Nestle grau cu 5 fructe) fie ou ochi romanesc cu painica, fie painica cu unt si miere...Acum vad ca s-a impacat la loc si cu banana si cu portocala si cu marul...dar am continuat in unele zile sa-i dau altceva ca sa nu se plictiseasca-ea clar e genul care nu suporta acelasi lucru de mancare, trebuie mereu variat; cum si eu sunt la fel (urasc oala de mancare care tine o saptamana), o inteleg![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
zozela spune:
Maaai..ati incurcat tortuletele copiilor!!
Sarutmana fetelor!
![]()
Eu nu inteleg cum am ajuns noi acolo,pt.ca sunt povesti-cu adevarat impresionante
Va dati seama ca mi se umfla penele pe sale-mai ales ca am printat pagina si-am pus-o la pastrat,pentru Mihai!
Nu pot sa fac scrisorica acum,pt.ca trebuie sa iesim afara!Vin cu ea mai tarziu-acum doar trimit pupici speciali pt. puiutii de Adela si Oana

Capitol nou!!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Simo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam mai dragelor Liana, mami de Teo "Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud |

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008