AU INFLORIT MAGNOLIILE?
atat de prinsa am fost cu toate problemele mele ca nici nu am apucat sa realizez ca atrecut iarna...or fi inflorit magnoliile? mai avem timp sa le vedem? sau sa privim, in general, pomii, florile, oamenii din jur?
la voi cum e? mai aveti timp?
+
20saptamani
Raspunsuri
EllaX spune:
clauf1000, in Cluj nu cred ca au inflorit magnoliile, la cat de frig a fost! Da' cred ca sesizezi ca nu-s sigura! ![]()
Si pe mine ma intereseaza daca eu inflorit magnoliile!
danitin spune:
Salut! Si eu caut magnolii - chit ca acum mi-e un dor cumplit de ciresi infloriti - si clipe in care sa mai savurez razele de soare, zborul primelor gaze, ciripitul pasarilor ... pricepeti voi ideea. Problema e ca nu mai am timp, dar tot incerc, printre picaturi, sa savurez toate lurcruile astea, chiar daca numai pentru cateva minute. Punem de un club? 
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
gabibociort spune:
Eu am un magnoliu mare si frumos in curte, dar nu a inflorit inca. Este prea frig. La Arad sunt acum 5 grade. Brr!!!Gabriela
fericita de
MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
galliciana spune:
clauf 1000, in ce oras stai???
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
danitin spune:
Gabi, si la Timisoara e naspa rau. ba ninge, ba apare soarele. Florile mele din jardiniera + narcise si zambile abia mai rezista. ce culoare are magnolia ta?
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
gabibociort spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danitin Gabi, si la Timisoara e naspa rau. ba ninge, ba apare soarele. Florile mele din jardiniera + narcise si zambile abia mai rezista. ce culoare are magnolia ta?Mamica de spiridus"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa." Coco ChanelNOI Spiridusul meu drag |
Asa a fost si la Arad azi - a nins cu soare. Bai, da ce vrea vremea asta de la noi, pe mine ma termina cu nervi! Iar pe bietele flori...Gabriela
fericita de
MARIA (07.08.2007)ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
danitin spune:
Daaa .... eu am adus iarasi florile in casa, acu' seara vad ca a ingehat. Am pierdut insa lalelele, au putrezit de la radacina de atata umezeala si frig. Banuies ca magnolia ta e superba. Imi doresc demult una, dar la noi in curte pamantul e cam pietros si e multa umbra, nu m-am incumetat sa plantez, mai ales ca-s cam scumpi puietii. Le admir in fiecare primavara pe cele de pe malul begai....
Mamica de spiridus
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag