AU INFLORIT MAGNOLIILE?

AU INFLORIT MAGNOLIILE? | Autor: clauf1000

Link direct la acest mesaj

atat de prinsa am fost cu toate problemele mele ca nici nu am apucat sa realizez ca atrecut iarna...or fi inflorit magnoliile? mai avem timp sa le vedem? sau sa privim, in general, pomii, florile, oamenii din jur?
la voi cum e? mai aveti timp?

+ 20saptamani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

pana la urma cred ca nu am decat sa caut singura un raspuns...

+ 20saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

clauf1000, in Cluj nu cred ca au inflorit magnoliile, la cat de frig a fost! Da' cred ca sesizezi ca nu-s sigura!

Si pe mine ma intereseaza daca eu inflorit magnoliile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

in aprilie infloresc magnoliile. abia astept si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

nu au inflorit inca. le-am cautat prin tot orasul...

+ 21saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut! Si eu caut magnolii - chit ca acum mi-e un dor cumplit de ciresi infloriti - si clipe in care sa mai savurez razele de soare, zborul primelor gaze, ciripitul pasarilor ... pricepeti voi ideea. Problema e ca nu mai am timp, dar tot incerc, printre picaturi, sa savurez toate lurcruile astea, chiar daca numai pentru cateva minute. Punem de un club?

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Eu am un magnoliu mare si frumos in curte, dar nu a inflorit inca. Este prea frig. La Arad sunt acum 5 grade. Brr!!!Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

clauf 1000, in ce oras stai???
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Gabi, si la Timisoara e naspa rau. ba ninge, ba apare soarele. Florile mele din jardiniera + narcise si zambile abia mai rezista. ce culoare are magnolia ta?

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Citat:
citat din mesajul lui danitin

Gabi, si la Timisoara e naspa rau. ba ninge, ba apare soarele. Florile mele din jardiniera + narcise si zambile abia mai rezista. ce culoare are magnolia ta?Mamica de spiridus"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco ChanelNOI Spiridusul meu drag
Danitin, este alba si are onorabila varsta de 17 ani, este un copac in toata regula. Mai am si un puiet mov, l-am pus acu 2 ani, inca nu mi-a facut flori.
Asa a fost si la Arad azi - a nins cu soare. Bai, da ce vrea vremea asta de la noi, pe mine ma termina cu nervi! Iar pe bietele flori...Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Daaa .... eu am adus iarasi florile in casa, acu' seara vad ca a ingehat. Am pierdut insa lalelele, au putrezit de la radacina de atata umezeala si frig. Banuies ca magnolia ta e superba. Imi doresc demult una, dar la noi in curte pamantul e cam pietros si e multa umbra, nu m-am incumetat sa plantez, mai ales ca-s cam scumpi puietii. Le admir in fiecare primavara pe cele de pe malul begai....

Mamica de spiridus

Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput