Nou stil de viata (262)
Raspunsuri - Pagina 20
puskin spune:
Tzuni, just checking
. Si eu mananc cantitati impresionante...
Gabriela, Intercontinental este in buricul targului, da.
Anda, nu poti sa mananci nimic?
EftimieC, si mie imi mai fuge gandul al Mik...Olo ne-a parasit de mult.
Eftimie C. spune:
Tzuni buni ficateii explodati
si se asorteaza bine cu branza cu smantana si mamaliguta pe care le-am servit eu la cina ![]()
Mai vrea cineva?Sunt cumparate, deci destul de light si in ton cu iaurtul papat la pranz si branzica cu rosie papate pe la 17 cand am ajuns acasa de la munci.
Tzuni spune:
EftimieC nu stiam decat niste versuri si melodia cum suna. Si stiu ca mi-a platut taaaare mult in vremea studentiei!
Gabrielama, am crezut ca Jackpot si MD sunt jocuri de noroc
Sambata ne putem vedea pt produsele alea? Vin eu cu masina unde imi spui.
Vikingo, traiesti? sau mananci? ![]()
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
CINE VREA SI CINE POATE 
carina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puskin Tzuni, just checking Gabriela, Intercontinental este in buricul targului, da. Anda, nu poti sa mananci nimic? EftimieC, si mie imi mai fuge gandul al Mik...Olo ne-a parasit de mult. |
Nu pot pentru ca am cusaturi pe cerul gurii si cand incerc sa inghit le ating si ma doare. Si nici nu pot mesteca ca se intind toate atele. Se imbunatateste treaba dupa vreo 2 zile.
CarmenE: e bine ca imi rezolv problema, dar nu ignor faptul ca port o masina in gura, si nu una ieftina
.Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
louisea spune:
Anda brr ce preturi
Si eu care ma gandeam c-am dat o avere (1200 euro) pe o coroana ![]()
Ruxi zicea ca a fost intr-un mall imens cu nu stiu cate zeci de buticuri :) Da la noi cum nu sunt asa mall-uri.. Isi cumparase ceva toale printre care o bluza de la Ferarri
No.. noapte buna si ne auzim maine spre seara.. Maine ma trezesc la 5.30 asa ca ma car sa-ti fac somnul de frumusete
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
Gabrielama spune:
Tzuni, sambata sunt plecata din oras toata ziua, ca e ziua de nastere la soacra 
...
Trimit io maine la tine un baiet cu produsele, daca se poate; vine oriunde. Doar spune-mi daca se poate si te sun eu pentru adresa.
Eftimie.C, io am fost metalista rau! Io aveam geaca cu Iron Maiden, sora'mea cu AC/DC. Cand ne aducem aminte acum cum ne imbracam, murim de ras... dar ne ajuta ca sa nu considerm ciudat ca nepoata mea, care are aproape 15 ani, isi pune insigne pe blugi si adidasi.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor....
Azi am dat-o in bara cu regimul...dupa ce toata ziua am mancat 2 covrigi...seara am dat iama intr-o pungutza de alune (cam 50 gr am papat) iar cand am ajuns acasa am gasit pe aragaz....o supa cu galusti aburinda (m-am abtinut) si o varza calita...(nu m-am mai putut abtine). Deci am basculat si varza calita cu o bucatica de mamaligutza. Deci...eforturile mele de sapt asta....au fost zadarnice. Acum ma oftic...dar nu ma mai ajuta la nik..ca am facut-o lata. DAr maine...reiau regimul sanatos si mai ales apa bauta ca am cam tras chiulul.
Copilasii mei sunt mai bine, lui Stefan nu i-au mai aparut bubitza...iar cele pe care le avea se usuca deja...si ma pot lauda cu un baiat mare si intelegator care nu si-a rupt nici o bubitza pe fatza. Speram sa nu ramanem cu urme. Tudor in schimb...a mai facut azi kk moale si s-a oparit destul de rau...dar ii trece. Otita e inca in floare, inca mai supureaza urechiusa...dar continuam cu tratamentul.
Zuzilici......
si acum ca ma gandesc....cam asa e...nici eu nu stiu cum mai stau in picioare. Acasa ajung mereu in jur de 20.30-21.00 iar dimineatza plec la 7.30. Zilele astea o sa fie crunte ca ne mutam cu sediul si azi am facut gimnastica tragand de cutii in toate partile...dar e super ca locatia in care ne mutam e destul de aproape de mine. Fac doar 1/2 h de mers cu tramvaius sau 15 min cu masina. O sa dorm si eu mai mult.
Nastad...ms mult pt raspuns!
Tzuni...lasa mai lenea de-o parte ca nu-i de tine!
Delidana...
Anda...felicitari pt reusita!!!
Gata ca imi pica ochii in gura...si tb sa merg la nani. Va poop pe toate!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Tzuni spune:
Neata, fetelor!
Cafele, ape plate, sucuri, cereale, lapte si fructe! GRATUIT!
Sa aveti o zi frumoasa.
Gabrielama, abia spre seara, pe la 17 ajung acasa. E prea tarziu pt omul tau? Pana atunci sunt plecata la Buftea si nu am cum... Eu abia duminica pe la pranz plec spre Mamaia.
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
CINE VREA SI CINE POATE 
nastad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puskin Doina, cam scumpa la vedere . |
As vrea sa fiu mai activa pe forum , dar as vrea sa termin si cu toate problemele.
Trebuie sa iasa soarele si pe strada mea.

Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru