America (155)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Da, tot eu sunt.
Is intoarsa pe dos. Luca are nevoie de ochelari . Cica are astigmatism mixt, cu dioptrii de -3 la un ochi. Cica trebuie purtati ochelarii permanent, iar la 20 de ani, daca este un candidat bun, poate sa faca Lasik.
Copilul asta a luat tot ce a fost mai rau de la mine. Si RH negativ, acum si astigmatism. Eu am -2.5. Deci el are mai mult decat mine.
Acum ma gandesc sa il duca ai mei la alt medic, dar cica doctorita asta a fost foarte recomandata, a lucrat la Sp. Hopkins timp de cativa ani buni, iar cabinetul care il are este dotat cu toata aparatura.
Ma tot gandesc ce ochelari sa ii comande ai mei: lentile de plastic sau de sticla? Aveti ceva sfaturi? Eu am de plastic si le-am zgariat nasol de tot.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ciuf, nu mai fii suparata...si baietii mei poarta ochelari (si m-au mostenit pe mine)...Nick are si miopie si astigmatism...Alex "doar" astigmatism. Si-au ales singuri ochelarii...Nicholas are rimless (sa "dispara" pe fata...dar el e foarte cuminte si are grija de ei, ca sint mai fragili) iar Alex si-a ales o pereche smechereasca cu rame dreptunghuilare, albastru metalizat (el e mai fancy de fel)...lentile de plastic, pentru ca de sticla sint mai grele. Ei au vrut Transition (sa se inchida la culoare cind sint afara si sa nu aiba nevoie de ochelari de soare).

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

De plastic, sunt mai usoare si mai safe. El e copil si nu vrei sa porti grija ca daca primeste o minge in ochelari cioburile ar putea sa-i faca si mai mult rau. In caz ca se zgarie poti sa-i schimbi, lentilele in ziua de azi nu sunt asa scumpe.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

De plastic... si fatuca mea trebuie sa poarte. ufff

Ciuf nu-i totul negru...numai griut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Ciuf nu te necaji asa de tare ca nu e dracul chiar asa de negru! Stiu cum te simti. Asa am patit-o si eu cind mi-a spus medicul ca Andreea trebuie sa poarte ochelari. Tot astigmatism. Eu am mers si la la doilea medic ca sotul a zis ca poate nu era ea in mood sa coopereze atunci, dar am primit acelasi rezultat cu diferentza ca al doilea medic i-a dat reteta pentru lentile mai mari....Medicul Andreei mi-a spus ca e posibil sa se corecteze problema daca poarta ochelarii tot timpul (a doua doctoritza a zis ca trebuie sa ii poarte toata viatza si sa faca operatie daca vrea cind e mare). La ultimul control i-a micsorat dioptriile la ochelari si mi-a zis ca e foarte posibil ca din toamna sa ii scoata de tot (ea a purtat 1 si o.75). Acum, Andreei mele a inceput sa ii placa cu ochelari si se ingrijora ca ce o sa se faca ea daca nu mai trebuie sa ii poarte :0)

Cit despre lentile noi am mers pe varianta celor de plastic. Nici nu stiu sigur daca pe aici se dau lentile de sticla la copii. Oricum ei cresc repede si la doi ani o sa trebuiasca sa schimbi cu totul si rama si lentila.

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ciufule, imi pare rau, dar va fi asa haios cu fatuca lui de nica si cu ochelari. e un scump. de charter school pt clasa I nu stiu ce sa zic, dar daca apartineti de ei, probabil ca va avea in continuare prioritate. si charteru' nostru-i de numai 3 ore, parca 2 vinerea, cea de cartier e insa la fel si e ultima pe care mi-o doresc, cealalta are program full time (8.45-3 si 8.45-1 vinerea). acu sa vedem si cum ne e bafta.
cica ma descurc bine cu diabetul, asta-mi mai da ceva putere.

philip
29weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ciuf nu fii necajita! si Ralu are astigmatism -2.5 si -2.75. Dar nu stiu de ce i a zis sa i poarte permanent, Ralucai i a zis ca nu tr purtati la citit/scris.
Ralu are colega care are lentile de contact, eu am intrebat doctorita cica de la 6 ani se pot purta.

Ralu are lentile de sticla, cele de plastic se zgaraie repede...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Lasa Ciuf, ca nu-i asa grav. Cum zice si Anca, la copiii mici se intimpla sa se corecteze vederea si poate scapa de ochelari. Mai bine sa fii bucuroasa ca ati descoperit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Astigmatismul putine sanse de corectare, din pacate; doar mai tarziu laser si gata!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ma referam la miopie, zicea ca are -3.

Mergi la inceput