America (155)
Raspunsuri - Pagina 10
ciuf spune:
Mihutza, dar la United au fost mai scumpe biletele? Eu prefer sa iau de la United ca au mancare mai multa si mai buna
. Insa nu imi plac stewardesele. Parca toate sunt in varsta si plictisite
.
Maine ne vine frigiderul. Am fost la Home Depot de l-am comandat ca nu il aveau in magazin, ne-au facut price match si 10% discount. Deal bun, zicem noi.
Luca al meu a inceput karate. Mama era tare incantata ca plateste numai $13/luna, nu ca aici $400. dar cica nu ii gasesc costumatie. Si mama-soacra s-a oferit ca ii va face ea una din niste halate albe ce le are de pe vremea cand era medic.
Din ce a vorbit mama cu educatoarele am inteles ca Luca e cam in urma cu cartea. El este in grupa pregatitoare, cum ar fi aici kindergarten, ca numai acolo au mai fost locuri. Normal trebuia sa fie inscris la grupa mare.
Iar cum el a inceput gradinita la sf. lui februarie, normal ca ceilalti sunt mult mai avansati decat el ca au lucrat de pe "Micul meu abecedar" din septembrie.
Dar cu toate astea a luat si el trei bulinute rosii. Una ca a recitat o poezie, alta ca a facut bine la matematica si inca una ca a stiut autorul unei poezii.
Cu matematica sta binisor: aduna si scade pana la 10. Deja le face mental. Aici era obisnuit sa deseneze niste gogoloaie in dreptul numerelor si apoi le numara. In Ro incep cu adunatul pe degete. Cand am vorbit cu educatoarea de aici mi-a spus ca ei prefera gogoloaiele ca sa poata urca pana la 20. ca la maini nu ai decat 10 degete, ce faci, treci si la picioare pentru numere mai mari?!
In rest e intr-o continua miscare. Ieri pentru ca nu prea aveau ce sa faca dupa gradinita, au luat tramvaiul si au strabatut tot orasul cu el.
Maine il preiau socrii. Pacat ca e vremea urata acolo. Vant, ploua, frig. Iar aici a venit primavara.
I-am trimis si eu pachet de Paste si am platit pentru 4 pounds $45 cu asigurare cu tot ($3). Scump al naibii
.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Delia21 spune:
Sanzi,salutari si la dentist azi mi-a pus o coroana provizorie la dinte,aia permanenta ajunge in 2 saptamani,....deci daca ne vedem la biserica duminica,...nu te fac de ras,...adica arat decent,asa cum imi place,...
.cu alte cuvinte,...i-am tinut teoria chibritului,...si normal ca in loc sa imi inteleaga punctul de vedere,...si sa-l aplice in consecinta,....avuram discutii in contradictoriu de vreo ora,...dar fara voci ridicate,doamne multam.Oricat am vrea si ne-ar placea,....nu putem fi singurele influente in viata copilului,...dar binenteles ca trebuie macar sa incerca sa mai corecta din ce se poate corecta.caci vine un timp,...cand copilul e major si oricat am vrea tot....nu-i mai putem influenta prea mult,...
Ramona J spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blackpanterro Ramona, am citit aici si m-a apucat groaza, daca astia conduc State Board of Education suntem in big trouble...stiu ca s-a votat acum ceva timp si incercarea de a introduce creationismul in scoli a fost respinsa, in doua saptamani aflam rezultatul final. http://www.tfn.org/site/PageServer?pagename=SBOE_Extremism Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful. If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent. If he is both able and willing, then whence cometh evil? If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious |
Multam de link, aseara cred ca m-am pierdut pe site, eram si obosita. L-am salvat si il citesc dupa-masa.
Ramona J spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corinadana Ramona te pomenesti ca avem aceeasi zi de nastere!!! a mea e n 16 aug. Am intalnit aici o chinezoica nascuta in aceeasi zi si an cu mine, singura persoana dealtfel cu aceeasi zi de nastere pe care o cunosc. Don't throw with stones if you live in a glass house. corina mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca |
Eu sint in 10. In clasele I-IV am avut o colega nascuta in aceeasi data (si an, evident). Culmea e ca o cheama tot Ramona!
Ramona J spune:
Hai mai Ciuf, cum sa fie $400 la karate?
Don't worry cu Eva, e doar o faza. Zi-i ca nu-i frumos, sau ignora cind face asa. Eu zic ca trece.
Numai eu am probleme atipice, ca fata vrea haine pentru baieti, preferabil sa scrie GAP pe ele. Acum ca are trei Spiderman e mai greu, nu-i mai ajung miinile sa-i tina pe toti. Ca sint nedespartiti!
ciuf spune:
Ramona, nu-i $400, e $375. Tot aia imi e. Nu-mi permit. Pretul asta era in luna noiembrie cand am vrut sa il ducem pe Luca la un sport.
Am observat ca Taekwondo e mai ieftin aici, dar tot sare de vreo $250 pe luna. Imi pare rau ca nu gasesc pe Internet lista cu preturi.
La voi cat costa asa ceva?
Mi-o si imaginez pe Anuta cu bratul plin de Spidermani. Sunt curioasa, cum arata camera ei? Are ceva roz pe acolo
?
Eva de cand a plecat Luca a prins drag de papusi. Le tot piaptana, rujeaza, facut la ochi ... una nu mai e curata pe fata
. Dar inainte prefera si ea jucariile de baieti.
Asa m-am gandit si eu ca este o faza ... dar ma irita al naibii de tare ca copiaza taman ce nu-mi place mie. Nu v-am mai spus ca mi se trantea pe jos, niste istericale la ea de greu reuseam sa o potolesc.
Sunt curioasa in ce toane imi vine azi acasa.
Ma innebuneste reclama aia cu Pamela Anderson
din dreapta paginii. Are niste sani urati rau de tot, parerea mea.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
Ciuf, mi se pare incredibil de scump! Eu zic sa mai cauti, n-am auzit in viata mea de asemenea preturi. Aici am platit $87 pentru 16 ore, adica doua luni, cite doua ore pe saptamina. Mi se pare extrem de rezonabil.
Camera lui Ana e relativ girlie, ca nu a ales ea ce-i pe acolo.
Am fost cu copiii sa mincam out, avem un restaurant cu salad bar foarte bun. Jumate din ce-i acolo e organic, pentru copii e $3.99 si primesc si desert, plus bautura. Numai laptele lui Ana costa $1.59 la alimentara (Horizon organic).
Anyway, la banii astia copiii mei ar avea zero activitati, $375 mi se pare exorbitant!
Ramona J spune:
Ciuf, uite aici http://martialartscoloradosprings.com/
E Taekwondo, costa $78 pe luna. Nu au pretul, dar la free trial de doua saptamini zice ca-i $39 value.
Ramona J spune:
Mi-sm facut de lucru!
Ciuf, am gasit judo si mai ieftin!
http://online.activecommunities.com/coloradosprings/Activities/ActivitiesDetails.asp?ProcessWait=N&aid=95
Costa $80 pentru 16 ore, cu $400 merge copilul aproape tot anul! Luca are cinci ani? Vad ca de la cinci ani incep.
Edit ca am vazut la semnatura, copilul e la virsta perfecta!![]()
Carmenbr spune:
Arminad, lasa-ma sa ma uit acasa la ce institutie mi-am echivalat eu studiile si iti scriu apoi.
O alta institutie acreditata sa echivaleze studiile e www.ierf.org.
Pup toate fetele si tin pumnii pt cele care merg la medic. Eu nu sunt intr-o dispozitie tare buna, o sa treaca, dar am nevoie de timp. Va citesc si sunt pe aici.
4 anisori...uraaa!