Cum prevenim depresia dintre anotimpuri ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Sunatoarea (Hypericum perforatum) este un antidepresiv natural cu eficienta dovedita in depresiile mici spre medii.
Nu doresdc sa intr-n conflicte cu nimeni, dar Prozac-acea pastiluta mult discutata si huiduita, a salvat milioane de suflete care se aflau pe marginea prapastiei din cazua depresiilor severe.
Nu spun eu, sunt mii de studii efectuate care dovedesc eficacitatea Prozac versus placebo

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Da Giulia,stiu ca pt cei care se afla la marginea prapastiei e bun.. dar sa ma duc eu cu o usoara depresie post natala sau ca sunt trista ca am pierdut un job si imediat sa imi prescrie Prozac asta mi se parea cam mult.

Lisa, explica-i doctorului absolut tot ce simti, sunt chiar curioasa ce spune si ce recomandari iti da.

Eu ziceam de 'normalitate' in cazul in care depresia e undeva in statiul in care o poti combate/trata de unul singur. Si cand stii exact motivele ei.

Eu la mine stiu exact motivele, ceva kile in plus, dieta, somn ff aiurea, griji, stres, nemultumirea de sine.

daca ea apare si persista fara nici un motiv anume atunci cred vorbim de o depresie severa si e nevoie de ajutor din afara.

Mergi la inceput