fetelor va dati si voi cu parerea?
Dragelor, eu nu mai am rabdare pana sapt viitoare cand o sa ajung la doctor. Vreau sa stiu daca voi credeti ca am ramas insarcinata![]()
Deci, am avut in Ian ciclul pe 16, pe urma a venit in Febr pe 8. Pana astazi pe 14 nu a venit, decat doar ca zilele trecute pe 12 si 13 am avut o scurgere de culoare roz inchis maroniu nu foarte multa. Mi-am facut pe 10 un test de sarcina si liniuta a doua a iesit ffffff deschisa abia daca o puteam vedea. Ca si stari sunt un pic ametita, f usoare greturi insa cam balonata avand in devere ca am dat jos cateva kg in ultima vreme. Pofte nu am, sanii un pic martiti . Ceea ce m-a pus pe ganduri a fost acea scurgere despre care am mai citit ca este atunci cand se instaleaza copilasul in uter. Voi a-ti avut asa cand a-ti ramas insarcinate? astept cu mare nerabdare sa citesc parerile voastre
Raspunsuri
ellenii spune:
Cel mai bine ar fi sa refaci testul sau chiar sa faci un BHCG. Daca e sa fie, vei sti cu siguranta. E posibil sa fie o usoara sangerare de nidatie. Nu e obligatoriu insa sa apara in sarcina.
Bafta multa si sa fie bebe!
Another day goes by 
oanademunck spune:
Mie imi suna a sarcina, scurgerile acelea puteau fi de la nidare!Dar doar un test de sange o poate dovedi desi un test de urina pozitiv ramane asa!
Eu as zice felicitari si sarcina usoara
iatana spune:
Va multumeeeesc muuult de tot. Sunt atat de fericita de raspunsurile voastre incat parca simt cu adevarat ca sunt insarcinata. Asa sa fie cum spune-ti voi. Ar fi minunat. Am sa scriu peste cateva zile sa va spun daca este sau nu cu ochisorii
violetan spune:
Iatana, daca a iesit chiar si slab pozitiv, esti gravi!! Ai aflat? Zi-ne si noua. Succes!!! 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
monica70 spune:
Felicitari,eu zic ca esti gravida! Si eu am avut la prima sarcina a doua liniuta roz deschis de tot,ca abia se vedea.Asta la doar 2 zile de intarzaiere a ciclului.Dupa o saptamana, cand am facut alt test era deja rosu inchis si a doua liniuta!
MONI
18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
adaca spune:
Eu zic ca esti
Dar pentru linistea ta mai repeta odata testul de sarcina si fa luni si un BHcg.
Asteptam vesti.
VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410
Pentru cei ce m-au votat MULTUMESC si un pupic dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee
VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410
cllaudia spune:
Iatana, eu am facut 2 teste de sarcina in aceasi zi, ca sa fiu sigura. Primul mi-a iesit negativ, iar la al doilea mi-a aparut a doua liniuta ,exact asa cum spui tu, foarte stearsa. Nu m-au lamurit testele asa ca am mers la dr. Eram insarcinata. Asa ca si testele astea mai dau gres. La tine daca a aparut si a doua liniuta inseamna ca esti insarcinata.... Sa ne spui ce ai aflat.
iatana spune:
dragele mele, intr-adevar am avut acea scurgere 3 zile (joi, vineri si sambata) , astazi vad ca nu a mai curs. Maine dimineata am sa fac un test de sarcina si dupa aia ma voi duce la doctor. E nasol ca nu am putut sa ma programez mai devreme de 25.
. Ar fi un miracol daca ar fi un bebe ca incercam de vreo cativa ani si sotul meu a avut la spermograma rezultate proaste. Dorm foarte agitata noaptea in ultima perioada intotdeauna visez ca o sa am baiat, numai baietei visez si asta cam de vreo 2 luni. Strange...... Multumesc mult fetelor si am sa scriu daca e sau nu
. A-ti fi primele care a-ti afla

de
Diana (24.04.2008)