LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (113)
Raspunsuri - Pagina 9
gabi78 spune:
La Multi Ani Maya! Sa cresti mare si sanatoasa!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
DPN 28.06.09
elpower spune:
Multi ani sa traiasca domnisorica Maya!!!! Sanatate muulta!!!!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
roxanici spune:
Maya, La Multi Aaaaaani!!!!
mamicile Arissa si Carla_lia, nu sunteti intruse, sunteti albinute adormite. Poate daca da primavara va dezmortiti.
Carla, nu Bianca avea ceva pb cu pielicica? o suspectai de nu stiu ce boala? e posibil sa confund...ca e amintire din negura vremurilor.
Aneeeee, bravo bravo bravo pt tortulet. Ma, tu taci si le faci pe muteste asa, nu surle nu trambite. In pozele alea chiar ca sunteti leit unu cu altul....mai ales ca si carliontii va stau la fel.
mmmm, ce mai era de zis....oi mai zice mai tarziu ca acum am net![]()
radcarmen spune:
La multi ani Maya!
Ane, superbe torturile am
la greu. Dar Raul e un frumos asa blondin roscat carliontzat si bucalat
.
Mi-am scos in sfarsit analizele si sunt foarte bune
. Intr-adevar factorul reumatoid s-a negativat, habar nu am cum dar vad ca Bunul Dumnezeu are grija de mine. Marta, ai incredere ca vor iesi bine si analizele tale. Dumnezeu face minuni, crede-ma.
Doamne ajuta!
Despre Vlad nu sunt multe de spus: incep sa il duc la matusa sa se acomodeze cu ea ca imediat incep munca; zi de zi repeta dupa noi cuvintele care i se par lui interesante, mai leaga 2-3 cuvinte in propozitii; a sarit cu 100 de grame de 11 kile, arata binisor desi papa cand bine cand foarte rau. In rest toate bune, multumesc lui Dumnezeu.
Va pupic!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
Kitty spune:
LA multi ani Maya! 
MA bucur pentru fiecare albinuta care a lipsit si s-a intors!
Carmen, vezi? Ai stat atata timp cu stres ca analizele tale sunt proaste, alta data te baaaaat!
Muuulta sanatate bolnaviorilor!
Atat pot, am avut o zi grea, sunt obosita...
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
riloasa spune:
Asa este, cel mai de pret lcuru pe lumea asta este copilul. Si eu ma bucur de fiecare clipa petrecuta cu el. Abia astept sa ii fac ziua. Eu sunt bine, am fost la control si sarcina e mai mare cu 6 zile. II multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi.
gaia.nevia spune:
Heilo, si doua randuri de la mine!
Rein si baietii!
Uram La Multi Ani Fericiti, sanatate si mult noroc sarba(u)toritilor de zilele aceastea!
Nu mai stiu daca v-am scris... ne-am luat carucior de gemeni. Asa pot sa ies mai mult pe-afara (daca vremea permite) cu amandoi piticii, fara sa car mereu pe unul in carca 
Azi de exemplu Teo a mers foarte mult pe jos, desi ploua, nu m-am inteles cu el pana nu l-am lasat in boii lui. A mers pe jos de la Polivalenta unde am parcat, peste pod, pe la fantana rotunda, pe la rondul cu banci pana la Cafeneaua Actorilor, intr-un pas normal, adica nu ne-am tarat. Chiar m-a surprins!
Dar sambata a stat mai mult in carucior, si a si dormit vreo ora.
Si ceva atat de dulce, pacat ca nu am facut poze ca aveam toate mainile ocupate.... azi pentru ca ploua, toate ratzele de pe Tineretului erau iesite pe bordura langa apa. Ratzoii cu capetele lor verzi si ratzele mai mici si cenusii... Eu cu Teo ne apropiam tiptil, tiptil, si cand ne simteau ratzele, desfaceau larg aripile si plonjau in apa, inotau un pic si ieseau mai incolo... si noi de la capat! Am ras cu Teo de-am lesinat. Moment absolut...
Va pup pe toate si numai bine!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
menuet spune:
Rein-sunteti minunati cu totii
Ane-de voi doi ce sa mai zic...copie fidela...iar torturile MINUNATE.As dori ei eu reteta la cel din piscoturi.
Carmen-pfiuu..bine ca esti ok..of Doamne ce emotii
Laura-Nici nu trebuie sa te chinui sa ne explici ce simti..pupam Edutzu sa se faca bine pana la party
Si ar fi bine sa pastrezi lista aia si sa mi-o dai si mie
Pe bune!
Gaia.nevia-foarte ingenioasa idea cu achizitionarea unui carucior de gemeni .Ideea ta o sa o dau mai departe unei prietene care va naste in iulie si mai are o fetitza de 1 si 3 luni acum.Chiar se gandea ..cum o sa procedeze cu scosul afara.
Riloasa..ma bucur ca totul este k cu sarcina.Doamne ajuta sa fie bine pana la sf si dupa
Laina-
Toni..sper sa iesiti si voi odata din situatia asta.
Maya de Arissa-Delicioasa
am vazut si revazut filmuletul de nu stiu cate ori.
La multi ani Maya!
sa cresti mare, sanatoasa si sa furi de la mami indemanarea de a face tortuletze superbe.
Andra..vz pozici..foarte frumoasa atmosfera.Mi-a placut la nebunie cum papa Edy tort![]()
Priviti aici limba romana...asa ca mamici ai caror copii spun poezii sa fiti mandre!
http://s382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/?action=view¤t=palmieri026.flv
si cateva pozici
http://i382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/palmieri016.jpg
http://i382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/palmieri023.jpg
http://i382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/palmieri019.jpg
Laina spune:
Buna dimineata! Is pe fuga, plec la munci...Atata voiam sa va spun, ca suntem mai bine, ieri nu a mai facut febra, si nici asta noapte. Si voiam sa va mai rog sa-mi tineti pumnii sa fie bine la noul loc de munca pe care il "inaugurez" azi!
Multam frumos, dragele mele!
laura_oana spune:
buna dimi
poftiti la cafeaaaa
La Multi Ani, George-Calin( zis si Jiji
), Miriam-Riana, Stefania si Bryan!
Laina...tinem pumnii stransi bine, bafta la noul loc de munca si pupam pitica sa nu mai faca febra!
ma pun pe vizionat poze si filmulete si revin.
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!