*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (225)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Pai aia e cauza atunci. Nu i-a spus nimeni la V Babes?
Pentru ca boala nu a aparut din cauza imunitatii la pamant ci pentru ca a existat expunere in utero atunci evolutia e favorabila si fara sechele. La adult si la imunocompromisi (cei ce fac tratamente pentru cancer sau cei cu HIV) ramane ceea ce se numeste nevralgie (durere pe zona nervului) dar la cei care fac dupa expunere in utero nici macar aia nu ramane. Apropo, nu ai spus unde i-a aparut. Tratament cu Aciclovir se recomanda doar la zosterul oftalmic (ca sa previna afectarea ochiului) si la cei cu imunitatea la pamant ca sa previna diseminarea infectiei in organism.
Sanatate puiutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

nu stiu gecko, ca nu am reusit sa mai vb cu ea de aseara. plangea la tel, si abia am inteles ce spunea. i-a iesit pe picior am inteles. ms mult, o sa-i dau un sms sa o mai linistesc un pic!

Mergi la inceput

auzi gecko, dar nu treb sa-i dea ceva tratam cand era gravi si a facut varicela, tocmai ca sa previna asta????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nici prin gand nu-mi trecuse ca a facut mama varicela in timpul sarcinii...Pai in cazul asta, cum spune si Gecko, evolutia va fi favorabila si, mai mult, slava Domnului ca bebita s-a ales numai cu atat

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

da naty in moghioros iesim noi. poate ne vedem maine. sa-mi ziceti daca iesiti!!! ar fi super.
da cu medlife-ul si eu sunt super incantata. stau f aproape de favorit.si lucrez tot in zona.
ma duc sa-i fac un orez cu lapte alexiei. ii mai pun si putina piersicutza k sa aibe gust dulce.
aaaa luny a iesit belea spanacul. am pus si vita, cartof, morcov, unt, lapte si usturoi. a papat alexia tot!!! un succes total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

nectarina am vrut sa scriu. orez cu lapte si putina nectarina. i-am mai facut si cu pruna, para sau banana. ii pace f mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

auzi gecko, dar nu treb sa-i dea ceva tratam cand era gravi si a facut varicela, tocmai ca sa previna asta????

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil

din pacate nu este nimic ce sa se dea roxana, o data ce a facut boala este gata facuta. 10% din copiii ce s-au nascut din mame cu varicela pe timpul sarcinii fac zona zoster in primii ani de viata...dupa cum spune naty, bine ca a facut numa asta...fetzii care sunt expusi virusului in prima parte a sarcinii prezinta malformatii de tot felul...daca fetita a facut acum ZZ si nu ai spus de malformatii ma gandesc ca infectia a fost prin trimestru 3 de sarcina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici ...gata am aparut si eu...am stat mai mult pe afara...acum l-am culcat pe pui,mi-am facut o punga de popcorn si trec la citit...
LA MULTI ANI CRISTIAN SA CRESTI MARE SI SANATOS

LA MULTI ANI FRUMUSSIKA SA FII SANATOASA,SA AI PARTE DE MULTE BUCURII

NATY am citit aseara de patania iuliei...doamne bine ca nu a patit nimic...si mie imi efrica sa nu sara dar ii pun jos perne,pilota in caz ca prinde aripi sa cada pe moale...asa ne chinuim pana inteleg si ei ... iulia mica...nici la mine nuse da patutul mai jos pentru ca e facut pe comanda si aia nu mi-au facut 2 nivele asa cum le-am zis...mi-au facut unul dar prea jos si am fost nevoita sa-mi fac salteaua mai groasa si acum nu am ce sa fac...de cat sa schimb salteaua...si nu o mai schimb ca nu are rost vedem noi cum ne descurcam...
antonia bravo pentru galbenusul de ou...bitza eu i-am dat lui andru iaurt cu galbenus de ou si a mancat super bine...
zoze -
bubu eu de multe ori ma intreb cum faceti fata cu 2 puiutzi...off off si vladut tot e marisor...si cat de cat intelege dar sunt mamici cu pui mai mici..off si eu ziceam ca dorm mai multiosr azi dar de unde ca andru la 8 fix a fost in picioare
catalina merci de aprecieri...mai andrei nu vorbeste in somn nu maraie...de vreo 2 ori mi s-a intamplat sa suspine...probabil a vista ceva nu stiu...
mihutza-sa stapaniti cu pacere noul aparat foto si dintisorul nr2
clodute -sarcina usoara
ioana si andru are ca prietena suzeta..nu o folosim decat atunci cand facem nani...in rest nu o cere...si eu as vrea sa-l fac sa o uite tot din cauza dintisorilor dar nu stiu cum...mi-a zis cineva sa-i tai din ea si cica o arunca imediat...nu am incercat chestia asta...
liana off ce moment de melancolie...andru o ia ii zic da-mi si mie o duce la el in guritza si apoi mi-o da mie...nu o bag in gura ma feresc ...sunt scumpi rau...andru meu atenteaza si la suza papusi...cand o prinde e calare pe ea sa-i ia suzeta..
amira multa sanatate puiutzeisi fetitei prietenei tale
blankar off multa sanatate e nasol cand iti indopi copilul cu antibiotice , e nasol cand esti neputincios in fata bolilor cand iti vezi copilul bolnavior...din mesajele tale imi dau seama ce e in sufletelul tau ..hai ca poate o sa scapi si voi...multa sanatate
myky eu ii fac spanac,cartof si cu smantana...bineinteles ficatel sau ou...cam in combinatiile astea i-am dat spanac...
david distractie placuta
nicol-drum bun maine...te asteptam cu drag pe crengutza cu povestioare despre plimbareala...inca nu am vazut pozele ...le-am deschis dar le vizionez dupa ce trimit mesajul ca se incarca greu...pupez...
gecko ce nebuna esti auzi piticanie...eu ce sa mai zic...eu 1.64 si sotul 1.87

va pupez si revin...trec la vizionat pozici...sunt restanta cu pozicile lui bubu si nicol...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

in luna a 8-a!
am reusit sa vb cu ea, ideea e ca are suprainfectie la plaga aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

amira off sincer imi pare f rau de prietena ta...DD sa-i ajute sa fie bine...
nicol am vazut pozele sunt superbe...
bubupui pe sticla...bun bun...eu am facut la punga si copanele la capac...super bune si astea...vazut si stefi mic la tv ,la baita...
fug ca s-a trezit puiutzul

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput