Centura cu diamante!!!
Felicitari Lucian Bute!!!
Am urmarit dimineata devreme un meci excelent! Bravo www.evz.ro/articole/detalii-articol/825830/Lucian-Bute-si-a-pastrat-titlul-mondial-la-categoria-supermijlocie---VIDEO-/" target="_blank">campionule!
Si in timp ce (din nou!) sportul este unul dintre cei mai buni ambasadori ai Romaniei, in tara sunt taiate ore de sport din programa scolara.
un copil creste in inima mea
Raspunsuri
Deus spune:
Ai dreptate,
avem deja 45% din po****tie obeza si cred ca vom ajunge in cativa ani sa-i intrecem si pe americani. Copii si mame pufoase, barbati cu burti uriase...le vezi la gradinita sau la scoala cum sunt indignate fiindca copilul trebuie sa iasa in pauza! sau sa faca sport! Auzi cica raceste copilul! Dar sa stea 6-8 ore in fund pe scaun la scoala si dupa in masina si dupa acasa la calculator si la tv este sanatos?
Si noi am fost la scoala si am iesit in pauze si am alergat non stop sau am jucat elastic, am facut ore de sport care ne-au prins f bine si am facut sport dupa orele de la scoala. Copilul meu o sa faca sport , nu vreau sa fie un pufos molau cocolosit care sa sufere toata viata de adult fiindca mama nu s-a gandit la sanatatea lui.
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
AB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus le vezi la gradinita sau la scoala cum sunt indignate fiindca copilul trebuie sa iasa in pauza! sau sa faca sport! Auzi cica raceste copilul! |
Uite eu am doua aschii si da sunt contra sportului la scoala la copii mici. Fetita are probleme respiratorii. Nu grave, dar ne luptam sa n u ajunga pe cortizon la fiecare raceala. Si da raceste ingrozitor de repede daca transpira si nu se usuca imediat.
Asta nu inseamna ca sta la tv. Ca nu avem. Ne plimbam des in natura, face sport dar sub supravegherea noastra.
De asemenea sportul cum l-am facut eu in .ro pe vremuri (poate s-o fi schimbat) era un chin. Cate busituri am luat la gimnastica, o vertebra tesita ici, una deplasata colo.
Mancarea proasta si stilul de viata comod e problema, nu sportul in scoala.
nma spune:
Bravo Lucian Bute! Frumos meci.
Eu stiam ca vor fi 3 ore de sport pe saptamana la scoala. Poate nu am fost prea atenta la stiri.
Pustiul meu a facut tenis de camp anul trecut, acum suntem intr-o pauza (face gimnastica medicala) dar din aprilie sper sa incepem inot si dansuri.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2
sorana spune:
Sotul meu a fost operat de hernie la 8 ani in urma unei ore de sport.
A sarit in lungime neincalzit si ... pana la urma a avut noroc ca l-a vazut maica-sa in aceeasi seara si a fugit cu el la spital si a fost operat de urgenta .... altfel isi pierdea un testicol ....
Evident la scoala profu' de sport ... n-a fost deloc deranjat ca a zis copilul ca il doare ....
Copilul meu e destul de slab, mananca echilibrat, sta mult pe afara, face sport, dar cu sportul la scoala am mari dubii .... pentru nu sunt deloc convinsa ca este cineva care sa aiba grija (mai ales la cei mici) sa se schimbe daca transpira, sa se stearga macar, ca de dusuri .... nici nu se pune problema sa existe ....
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera īntr-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
CRISMIR spune:
ABisor,aici chiar te contrazic cu sportul,e FOARTE sanatos daca sti sa-l faci,si-l incepi de devreme,copil fiind..nu ajungi la scoala,varsta mai mare ma refer, sa sari la gimnstica si evident sa-ti mai rupi o coasta,pt ca parintii pana atunci te-au tinut fara sa sti ce e aia,tu ne avand habar cu ce se mananca...asta era ideea ,sa dai copilul la cate ceva de mic,sa se obisnuiasca cu miscarea sportiva,nu cu plimbarile in parc,care sunt bune si alea evident,dar nu de ajuns...repet,am vazut si eu colegi de ai mei din generala si chiar si liceu,care nici sa fuga nu puteau pt ca parintii erau de principiu,"ce sport,aia e o porcarie,scoala e importanta,invata ,lasa prostiile"!!!
Eu vin dintr-o familie de sportivi,fara sport pt mine viata pare goala,si sufar ca aici nu se face sport la scoala la varste mici,doar dupa 10-14 ani,ceea ce este destul de tarziu...dar ramane ca noi parintii sa ne ocupam de ei si pe plan sportiv.
Felicitari Lucian!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Rufus spune:
Hai sa ne rezumam la Lucian: e frumos, e talentat, e cuminte, e bun, are viitor, e roman. Bravo, Lucian!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Mariaa spune:
sorana, pai sotul a avut probleme, din ce zici, nu din cauza orei de sport, ci din cauza neglijentei de a face incalzirea cum trebuie. e ca si cum te-ai sui la volan fara sa faci niste ore de 'incalzire' inainte :)
iar in timpul orei de sport daca nu transpiri e cam acelasi lucru...sport fara transpiratie nu prea se poate, aia-i fandoseala, nu sport.
am prieteni cu copii care habar nu au sa sara gardul, sa se catere intr-un pom sau sa alerge pur si simplu...fug ca niste rate bete, pe cuvant. unde mai pui patinele sau schiurile...
nimeni nu zice aici ca-i musai de sport performanta - si o zic in calitate de fost sportiv de performanta - insa macar pentru a avea o sanatate mai buna, e trist ca nu se mai face atat de des!
Crismir acum am vazut postarea ta!
Ab, daca sunt probleme de sanatate e de inteles! oricum cei selectati pentru a face sport de performanta trec prin mai multe analize pana sa se dea ok-ul ca o pot face la intensitatea si durata mare ceruta in asa ceva!
un copil creste in inima mea
lorelaim spune:
Felicitari Lucian Bute
P.S. Eu sunt o NEsportiva CONVINSA! si asa o sa si raman Mananc din plin fructe si legume crude (de ffff de mult am spus ADIO definitiv prajiturilor, prajelilor si alte `porcarii`... si nici macar nu le simt nevoia), ma plimb de (si cu) placere si ma simt absolut minunat. Sportul facut FARA PLACERE si FARA DORINTZA nu numai ca nu face bine... dar provoaca repulise totala. A stii sa inotzi nu inseamna sa faci faci inot de perf, etc. Hai sa nu exageram si sa fim CUMPATATZI, ECHILIBRATZI si CU BUN SIMTZ in tot ceea ce facem si ne va merge mult mai bine.
Sa nu uitam ca a-tzi CONSERVA ENERGIA este mult mai important decat de a te epuiza fara noima alergand ca disperatu“ cu limba fluturand pan“la piept si zicand plin de mandrie ca faci `jogging`...
Recomand:
http://en.wikipedia.org/wiki/Qigong
http://en.wikipedia.org/wiki/Tai_chi
Deus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AB
Uite eu am doua aschii si da sunt contra sportului la scoala la copii mici. Fetita are probleme respiratorii. Nu grave, dar ne luptam sa n u ajunga pe cortizon la fiecare raceala. Si da raceste ingrozitor de repede daca transpira si nu se usuca imediat. Asta nu inseamna ca sta la tv. Ca nu avem. Ne plimbam des in natura, face sport dar sub supravegherea noastra. De asemenea sportul cum l-am facut eu in .ro pe vremuri (poate s-o fi schimbat) era un chin. Cate busituri am luat la gimnastica, o vertebra tesita ici, una deplasata colo. Mancarea proasta si stilul de viata comod e problema, nu sportul in scoala. |
Esti constienta ca nu toata lumea intra in aceasi oala si sunt copii care intr-adevar au nevoie de scutire medicala dar altii care sunt perfect sanatosi intra la alta categorie!
poze familia mea
quod me nutrit me destruit