Licurici de ianuarie februarie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

[b]Anculet[b/]ii urez si eu la multi ani fetitei tale si sa fie sanatoasa....fetelor imi spune si mie cineva cum fac sa pun si eu poze si de ce nu e trecut si cum fac sa fie trevut si bebicul meu in lista?ms

Mergi la inceput

Ma poate ajuta si pe mn cineva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimiii fetelor!
Alinuk multumim de cafea
Aalina ma bucur ca sunteti bine Sper sa treci repede peste ce te nelinisteste, cred ca e oboseala acumulata, si sa te reintorci alaturi de noi vesela ca intotdeauna. Iti doresc sa te poti odihni.
IrinaC sanatate multa va dorim Fruntea sus ca Ochila al tau e un baiat pe cinste si e sanatos.

Sa uram sarbatoritilor de azi si nu numai multa sanatate si sa creasca mari!!

Andrei Alexandru bb de IrinaC
bb de ela2233
Razvan Andrei bb de crisspy
Alexandra Maria bb de Anculet

Noi suntem bine, papam bine, dormim bine (dar nu si ziua ), insa cred ca e un pic ragusita pitika mea. Am sa vad azi cum se comporta...

O saptamana usoara

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_vr

fetelor imi spune si mie cineva cum fac sa pun si eu poze si de ce nu e trecut si cum fac sa fie trevut si bebicul meu in lista?ms

Pe prima pagina te poate trece una din fetele care au parola si acces la pagina.
Despre poze, tre sa-ti faci un album si il postezi la semnatura, pe care activezi de la profilul tau/alte optiuni. Iti faci cont pe un site gratuit si postezi poze acolo, vezi poze la fete la semnatura si iti creezi si tu cont pe site-ul respectiv.
Spor la treaba, daca te mai pot ajuta cu ceva, cu mare placere.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata dragelor,

Va invit la o cafeluta fara cofeina bauta printre gangureli de licurici!

Oana, bine ai venit!

IrinaC, eu zic ca tu esti o persoana mai puternica decat crezi tu. Ceea ce simti, faptul ca esti coplesita de temeri, e normal, mai ales in cazul tau care stii din punct de vedere profesional tot ce se poate intampla mai dificil unui copil. Ideea este sa vezi si tot ceea ce este bun si frumos, pentru ca sa te bucuri de fiecare moment si de fiecare gangurit al lui Ochila.

Eu zic ca am trecut de depresia postnatala pe care acul vreo 3 saptamani am experimentat-o la max. Noroc ca sora mea a facut psihologia si mi-a mai dat niste sfaturi. Insa, parerea mea, cea mai buna terapie este terapia prin zambetul bebelusului: deschide toate canalele de fericire ale sufletului si da drumul la mari cantitati de serotonina.

Irina, cum e sonda pentru gaze? Cred ca e tare buna la casa omului, mai ales cand licuriciul nu prea vrea sa elimine gazele.

Crisspy, eu recunosc aceste simptome. Daca bebe nu face kk si il obligi sa pape, va varsa tot, asa cum facea si bebe a mea. Important e sa il eliberezi cu jumatate de supozitor sau cu termometrul si apoi sa il lasi sa ceara singurel de papica. Iar papica putin si des.

Porumbita, eu nici nu stiam de masurarea fontanelei, doar de circumferinta capului. Cum se masoara fontanela si cat trebuie sa aiba la 2 luni? Noua nu ne-a masurat-o nimeni.

Selene, lasa rudele sa aiba propriile pareri, fiecare isi creste copilul cum vrea. Daca tu iti iubesti copilul si vrei sa o alinti, da-i inainte. Eu am fost f alintata si iubita si m-am simtit bine si in siguranta pt ca familia era tot timpul langa mine cu o vorba buna sau cu o alinare. Asa vreau sa se simta si fata mea.

Dark, si noi am iesit ieri afara si s-a desfundat nasucul, insa noaptea tot fornaie. Am pus apa pe calorifer, dar cred ca va fi nevoie de un umidificator.

Pupici.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Anculet, pai Primaria ti-o si da, prima aia de nastere... Aia de 213 RON, pentru mamicile care au nascut pana in decembrie 2008, si de 230 de RON, pentru cele din ianuarie incoace...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

[b]ada coman[b/]ms mult...sper sa reusesc sa pu si eu poze cu bbicul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

'neatza gagici,am cam lipsit in weekend ca am foat ocupate,plimbari multee,am fost chiar la mall,unde am stat vreo 3 ore,cat am putut chiar bea o cafea,un suc sau tati a putut savura o bere,atat decuminte a fost
Lisa,la fel si Alecsandra se tot uita la un tabloucu rama maro inchis,i-am explicat la socrumiu ca de aia se uita ca pe ei ii atrag culorile negru,rosu,galben..dar ai cu cine,ca fata isi da ochii peste cap,m-am inervat si l-am pus sa mute tabloul,si deodata fata nu s-am-ai uitat...apoi i-am spus:''dute si imbracate in geaca neagra'' sa vezi cum se uita dupa tine..si asa a si fost
Oana,bine ai venit

--------fug ca plange revin mai tarziu,nu am apucat sa citesc mai nimic

mamica de Alecsandra
filmuletele noastre
mami si tati:http://picasaweb.google.com/ttenzika/Filme#
EU-bebele:http://picasaweb.google.com/ttenzika/FilmBebe?authkey=Gv1sRgCPrk1t-rlLqvIg#
poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, multumesc de sustinere!

Matusa mereu imi spune ca eu am fost lasata sa plang, ca tatal meu, pediatru, de altfel, din dorinta de a-mi face program, ma incuia in camera... Si mama suspina la usa, pe dinafara, ca nu ma poate lua in brate... Si eu urlam...

O mai si compara pe Daria cu fiul ei, care acum are 25 de ani, el nu plangea intre mese, ce e aia, un bebelus mananca si doarme, mananca si doarme...

Asa m-am saturat de standardele duble aplicate pe aici...

De maine sunt in CIC...

Daria Nandini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Fetelor, multumesc de sustinere!

Matusa mereu imi spune ca eu am fost lasata sa plang, ca tatal meu, pediatru, de altfel, din dorinta de a-mi face program, ma incuia in camera... Si mama suspina la usa, pe dinafara, ca nu ma poate lua in brate... Si eu urlam...

O mai si compara pe Daria cu fiul ei, care acum are 25 de ani, el nu plangea intre mese, ce e aia, un bebelus mananca si doarme, mananca si doarme...

Asa m-am saturat de standardele duble aplicate pe aici...

De maine sunt in CIC...

Daria Nandini

Selene cand iti mai zice asa, daca mai face comparatii...intreab-o daca i se pare ca emotional sunt stabile persoanele la care face referire, daca au incredere in propriile lor persoane...daca sunt fericiti, daca stiu sa treaca peste momente grele favorabil, daca in situatii de criza reactioneaza onest ...samd

mie mi se pare crud, sa-i spui unui adult ca-l lasau parintii sa planga...ca-l incuiau in camera.... uofffffff
m-ar apuca plnasu' sa aflu asta, sa-mi zica mama, bunica asa!?

Carmen vezi ca ai pe mail mesaj de la dna Musat.
I-am sugerat sa puna pledoaria ta pe www.attct.ro ... si iti raspunde acum

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput