De ce Istoria noastra?
Raspunsuri - Pagina 5
ilse spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorana
Elogiul este adus lui Traian, cel care i-a infrant pe daci. Nu cred ca e vorba de un elogiu adus poporului dac, ma insel? Asa pare logic - nu elogiezi invinsul ci invingatorul ... Apropos - cate columne sunt in Roma? In total, in tot orasul adica ...? Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |
rapid: sorana evident ai dreptate, columna era ridicata pentru a elogia victoria lui Traian(deci a romanilor)asupra dacilor...eu stiu ca e unica in Roma si in stilul ei, dar astept si lte pareri, poate ma insel, stiu doar ca Michelangelo a fost extrem de impresionat de arta cu care au fost gravate detaliile si a luat-o ca sursa de inspiratie si educatie.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita http://www.times.ro/national/tot-mai-multi-romani-atacati-de-arme-psihotronice |
asta e absolut delicioasa.
bineinteles ca e la misto.
ati vazut restul articolelor?
-www.times.ro/lifestyle/doi-feng-shui-capturati-langa-salonta" target="_blank">Doi feng shui capturati langa Salonta ...nu aveau explozibil asupra lor ... guvernul le va oferi un apartament
- www.times.ro/sci-tech/sondorii-de-pe-platforma-midia-pleaca-in-spatiu" target="_blank">Sondorii de pe platforma Midia pleaca in spatiu, pentru a distruge o cometa care ameninta sa distruga planeta. Castigatori ai concursului de pe site-ul Nasa au fost declarati sondorii de pe platforma de foraj marin Midia. E dat si link catre NASA.
e prea muuuuuult!
------------
Edit, ca nu-i drept sa lesin numai eu de ris:
- cometa urma sa cada pe str. Zambaccian, epicentrul fiind la nr. 17.
- Printre probele de care sondorii romani au trebuit sa treaca s-au numarat si cele de forat viteza, forat cu capul in jos, forat lateral si forat pentru altii.
- Lansarea navetei Enterprise este programata pentru 14 februarie, iar sondorii de pe platforma Midia vor avea 4 zile la dispozitie sa arunce in aer cometa ucigasa.
In caz contrat, casa din Zambaccian va fi distrusa, impreuna cu restul planetei si intreaga civilizatie umana.
conchita spune:
citat din mesajul lui iileana Pai ii cam impartim cu ucrainienii. |
ca tot vorbeai de ei:
http://www.times.ro/international/ucraina-ameninta-ca-se-retrage-de-pe-harta
iileana spune:
Doamne, si-s unii care intreaba seriosi daca articolele-s pe bune.
Am gasit unul pentru initiatoarea topicului, e despre http://www.times.ro/national/epidemie-de-ciuda-dupa-verdictul-de-la-haga , ca sa ne ierte ca i-am facut harcea-parcea subiectul :)))
Ion Iliescu a declarat ca ar fi echitabil ca insula sa fie una bisecta adica sa apartina un an Bulgariei, un an Romaniei, un an Ucrainei si un an Rusiei. Deasemenea, granita ar putea fi mobila, deci linia echidistanta care va fi trasata pe mare sa fie provizorie in functie de viteza vantului
Promit ca dupa ce ma opresc din ris, revin, macar despre Cucuteni sa mai zicem doo vorbe. da' deocamdata rid.
iileana spune:
citat din mesajul lui sorana Elogiul este adus lui Traian, cel care i-a infrant pe daci. |
...s-au bucurat romanii grozav de tare de victorie, ca nu de nebuni s-au chinuit atita vreme sa cucereasca Dacia.
Si nu prea le-a fost usor, dacii erau luptatori desavirsiti. N-aveau frica. Probabil si pentru ca se credeau nemuritori, aveau o religie extrem de interesanta (apropo, stiti de supozitiile lui Mircea Eliade despre societatea lor secreta bazata pe licantropia ritualica? Si de cultul "cavalerilor daci"?)
A, de ce s-au bucurat romanii?
Simplu. Pentru aur. Aurul Daciei. Ca aveau un imperiu de tinut. Si aurul ala le cam trebuia.
Facura si-o columna de atita bucurie.
capcaunul spune:
Pe b.nica o supara faptul ca nu toata lumea crede ca www.dacia.org/history/dacii_e.html" target="_blank">dacii au colonizat intreaga lume si sunt la originea tuturor civilizatiilor terestre.
www.dacia.org/" target="_blank">Fanii lui Densusianu si al napoleonicului sau urmas Savescu mai stiu (adevar absolut) si ca scrisul a fost inventat de daci (Tartaria rules), metalurgia asemenea, cam toate, inclusiv comunicatia wireless
xenocid spune:
citat din mesajul lui capcaunul Pe b.nica o supara faptul ca nu toata lumea crede ca www.dacia.org/history/dacii_e.html" target="_blank">dacii au colonizat intreaga lume si sunt la originea tuturor civilizatiilor terestre. www.dacia.org/" target="_blank">Fanii lui Densusianu si al napoleonicului sau urmas Savescu mai stiu (adevar absolut) si ca scrisul a fost inventat de daci (Tartaria rules), metalurgia asemenea, cam toate, inclusiv comunicatia wireless |
www.dacia.org/history/japan_e.html" target="_blank">THE CONQUEST OF JAPAN BY THE CARPATHO – DANUBIAN PEOPLE
Probabil de aia limba romana seamana foarte mult cu japoneza. De scriere ce sa mai vorbim.
Ileana ne hotaram si noi mai cu talent? E subiect de ras sau nu? Eu sint intr'o dilema: cercetarile psihotronice efectuate de CIA, KGB si NASA sint in alta parte luate in serios pe cand la subiectul asta sint de rasul curcilor.
Deus spune:
sa nu uitam ca suntem poporul ales, sfant ... chestia cu evreii este o greseala , noi suntem the best :)
Sa nu se supere autoarea topicului pe noi !
poze familia mea
quod me nutrit me destruit