Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 8
tzitziri spune:
Cristineescu, sa ne spui cum ies analizele...ca sunt curioasa daca e doar o coincidenta sau daca intr-adevar au legatura cele doua manifestari.
Khristin, in nici un caz nu insist nici eu cu o anumita mancare, ci incerc doar sa ii gasesc ce ii place.Deocamdata combin ce pot (dovlecel, pastarnac,patrunjel,cartof dulce) cu morcov.Dupa aia cred ca le combin doua cate doua doar doar o sa gasesc ceva ce ii place.
Si pentru mine a fost o mare surpriza sa raman insarcinata asa repede (ma pregatisem psihic pentru multe luni de incercari).Mama l-a avut pe fratele meu tot cu un singur ovar cand era convinsa ca din cauza asta nu o sa mai ramana insarcinata...deci nu sunt un caz fericit singular.
Ti-am trimis noua parola.
Musette, cand iei rezultatul de la Papanicolau?Ar trebui sa ma duc si eu...tot ziceam ca astept 6 luni de la nastere si uite ca maine poimaine se fac![]()
CD,a luat foarte bine pentru 3 saptamani!
Laura, ce bine sta ea acolo
.Imi place ca e foarte colorat premergatorul ala...pe vremea noastra erau simple, nu ditamai centrele educationale![]()
Anamona, sa stii ca si eu ma bucur ca (mai) pot alapta.Ca daca pateam ca pe aici cu bebei care sa nu manance nimic,nici macar laptic, cred ca deja ma apucau altele![]()
Deci voi treceti la masa de la ora 14 doar dupa ce inlocuiti complet masa de la ora 10?
La noi mesele au devenit foarte 'distractive'.A descoperit cum poate sa dea peste mana mea ca sa se duca tot din lingurita sau cum poate sa 'scuipe' tot....asta nu se manifesta doar la masa...adica da cu mana in tot ce apuca(cred ca ii place sa faca zgomot) sau face 'brrr' cu limba scoasa de stropeste tot, dar la masa e si mai distractiv....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
cristineescu spune:
Of, Luminita, imi pare rau de raceala. Sper sa va dregeti cat mai repede. Poate pana atunci se face cu adevarat primavara si sa va bucurati de soare. Nu stiu ce sa-ti zic de suc ca nu i-am facut.
Oooo, claudina, 9 kg, bravo. Sa cresteti mari si frumosi!
Felicic, cu sanatatea o sa ne lamurim saptamana viitoare cand o sa aflam rezultatul la pipi.
Si pentru Karinutza multi pupici intr-o zi speciala.
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
anca81 spune:
Karina de Nikolici
Ania de Nausica
Razvanel de Claudinna
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
cristineescu spune:
Mi-am adus aminte ieri de DVD-ul superbebe vorbeste si ne-am uitat. Era pushtiu f atent :) Am vazut ca a mai aparut un nr - legat de somn. L-a luat cineva? Cum e?
Felicitari Gruia!
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
iriss_04 spune:
neatza gagici pe la pranz asa !!!
la multe lunite inainte puiutilor sarbatoriti azi:
alexia de andy.p
Razvanel de Claudinna
Karinutza de Nikolici
Ania de Nausica 
cd:
laura:
si mie imi era dor de voi,,,ce bine sta pitica in premergator cat timp o lasi?
lumi:iubita nu te invinovati ca nu e vina ta,,,
huni scumpi sa se faca bine cat mai repede
nikolici:sper ca sunteti bine
noi am papat supica azi(legume pasate,,,adica:brocoli,morcovel,dovlecel,pastarnac,cartof dulce) in care am pus carnita de curcan,,,am papat ff bine,,,deschidea gurita dinainte sa pun lingurita in castron
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
andy.p spune:
Ne-am intors si noi din plimbari.
Iriss multumim
...in premergator am pus-o doar de proba.
Ce bine papati,bravo
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Ne-am intors si noi din plimbari. Iriss multumim ...in premergator am pus-o doar de proba.Ce bine papati,bravo ![]() laura, andy (07.04.2002) & alexia(14.09.2008)Alexia Andrei |
hehe,,,acum a citit tati post-ul tau,,,si zice :''de proba nu putem sa-l punem si noi pe andu?'',,,ce crezi ca face acum?monteaza premergatorul,,,normal
alexutza si pe andy,,,LE:cand suntem gata punem o poza
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
andy.p spune:
FF tare Iriss,super..abia astept poza.
Noi am mancat mar ,banana ,branzica si o masura de cereale...succes total,nu apucam sa duc linguritza la guritza![]()
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
claudinna spune:
salutare!
multumim pentru urari!!
uaram si noi La multi ani pentru Alexia, Karina si Ania!! wow, Razi e singurul baietel nascut pe 14!
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)