Clopotei de ian-feb 2008 (199)
Raspunsuri - Pagina 8
Shose spune:
Ohhh Lala, fir'ar sa fie! Am vazut pozucile si buba
.
Neastamparatii astia mici ne pun inima pe jar.
Un
mare pentru un baietel frumos.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Alinutza k, bine ca mi'a amintit Gabi si am dat un com si azi pt printesa. Cum sta cu voturile? E in top?
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii
kalosalina spune:
Apropo de concurs...ce m-am enervat astazi. Nu a mers toata ziua si s-au gasit la ora asta sa dea drumul site-ului. Pe cine mai deranjez eu acum sa ne bage un comentariu? 
Doar pe zuzici ma mai bazez!

www.babyphoto.ro/blog/?p=560" target="_blank">CONCURS
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Ellenuta spune:
lala hi hi hi ... ce haios e cu batul ala ..
.. uff am vazut si buba .. pupam baiatul sa se vindece repede!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
10+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Lala_D spune:
Cu batul ala e o poveste intreaga ca il vede pe Bogdan exersand cu el si tot inceatrca sa il imite . Si uneori chiar ii ies niste franturi de miscari de ne prapadim de ras ![]()
Alina asa-i toata ziua pe site au avut un afis ca au probleme cu hostingul 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
rlc_sandor spune:
mare pe Andrei,tare dulce e
,va tin pumnii pe luni sa scapati repede si fara dureri
Lala,nu e atras de calculator?Eu nu as putea sa il las la nivelul acela
chiar in seara aceasta am luat boxe noi ca Sonia le trage de pe birou si varza s-au facut
Am vb cu mama,Sonia e bine,i-a placut mult azi ca s-a plimbat cu caruciorul ei in care nu astat de f mult timp si a tot admirat peisajul;o recuperez maine seara ca dupa amiaza trecem pe la finu'ca schimba prefixu
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Lala_D spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui rlc_sandor mare pe Andrei,tare dulce e ,va tin pumnii pe luni sa scapati repede si fara dureriLala,nu e atras de calculator?Eu nu as putea sa il las la nivelul acela chiar in seara aceasta am luat boxe noi ca Sonia le trage de pe birou si varza s-au facut![]() Am vb cu mama,Sonia e bine,i-a placut mult azi ca s-a plimbat cu caruciorul ei in care nu astat de f mult timp si a tot admirat peisajul;o recuperez maine seara ca dupa amiaza trecem pe la finu'ca schimba prefixu ![]() http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd |
Mai trage de el, mai tasteaza un pic, mai linge mouse-ul dar asa a fost mereu si s-a obisnuit cu el in peisaj.
Mai nasol este ca acum a invatat sa se urce in picioare pe masa si parca vad ca accidental va tranti odata si odata monitorul .
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
rlc_sandor spune:
Lala,Sonia a descoperit mouse-ul saptamana asta...il manevreaza imitandu-ne pe noi...prapad nu alta nu stiu ce se va alege de calculatorul nostru![]()
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
kalosalina spune:
Super faza cu bastonul
pacat ca s-a intimidat ![]()
Multumim fetelor pt comenturi! 
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Ellenuta spune:
si pentru ca nu v-am mai stresat de mult timp cu poze - pozne ...
voila![]()
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
10+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2