Preoti daruiti
Am cunoscut un preot, in localitatea Baru, cu adevarat daruit de la Dumnezeu.
Am fost de trei ori, dar acum, cu doi copii, mi-e greu sa mai ajung.
Mai stiti astfel de preoti, inzestrati cu har divin?
Raspunsuri
aura_m spune:
Da, eu. Cand eram in Valcea era un preot la biserica de unde apartineam care de fiecare data cand venea cu Craciunul sau boboteaza, el ne cunostea ca familie, stia ca mama este vaduva cu 2 copii si de fiecare data cand mama vroia sa ii plateasca refuza banii, ii spunea ca ea are 2 copii de crescut singura si ca nu poate lua bani de la ea.
Si preotul de la biserica Sf Nicolae de unde apartineam noi in Bucuresti, la fel facea cand il chemam sa faca festanie, era multumit cu cat ii dadeai si dupa ce facea festania se pregatea sa plece nu statea sa te cauti prin portofel sa ii dai bani. Si cu banii pe care ii donau oamenii se vedea ce facea cu ei pentru ca biserica era din ce in ce mai frumoasa.
AURA
crinuta spune:
Da, si nu doar unul.
Chiar la Catedrala Sf. Iosif cunosc un asemenea preot.
Pe de alta parte l-as pomeni pe Jozo de la Medjugorje ( cine a fost acolo stie despre ce vorbesc).
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
www.tratamente-nutritie.ro/" target="_blank">Pentru sanatatea ta
www.muntelesfinteitreimi.ro/Februarie%202009.htm" target="_blank">Important
Theiuta spune:
Da, preotul paroh de la parohia noastra. Cind tata era in spital si avea nevoie urgenta de impartasanie.Eu cu mama nu aveam cu ce sa ajungem. Ne-a luat cu masina lui si ne-a dus la spital val-virtej. a doua zi, tata a murit impacat.INTODEAUNA, cind vine sa slujasca acasa, pleaca inainte sa ii dai banii.Mereu fug dupa el si ii multumesc.
Theodora
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
StMihaela spune:
Nu pot decat sa constat cu tristete ca preotii cu har de la Dumnezeu sunt extremi de rari. Am ajuns sa nu mai vad rostul sa ma duc la biserica sa ascult un popa de cariera.
Sper sa mai ajung la Baru intr-o zi...
happymum spune:
ma iertati ca sunt offtopic.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
ramohd spune:
vin si eu cu o intrebare..cam tarziu..pentru StMihaela daca va citi
unde este localitatea Baru, cumva in judetul Hunedoara?
si la ce biserica se gaseste acel preot si cum se numeste?
mami de chitaiala