Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

da, l-am patat, asa ca de sf de cm.culoare f deschisa.
pai,lyly, dar cum sa ma duc la dct asa,cu cm?
e ciudat,nu?
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Pe mine Dr Moisa ma chema in ziua 3 a CM pt echografie si sa-mi dea tratamentul de stimulare pt IA.Eu zic sa-l suni si sa-l intrebi daca sa vii sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

lyly, am programare la el joi, la 14,45.
si mi-e cam jena sa il sun, si plus de asta nu prea isi aduce el aminte de toate femeile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista_up spune:

galli draguta ma bucur ptr ca tia venit...cam anormal..trebuia sa topaim daca ramaneai nu daca vine....punete pe traba acum, ai unda verde si data viitoare sa nu il mai vezi...pupici.. cat despre medic..nici doctorita mea nu isi aminteste de mine..dar cand o sun ii amintesc eu..ca sunt cutare si am facut asta si isi aminteste..eu zic sa il suni si sa intrabi...sa nu zica joi ca ai venit aiurea...
pe mine ma cam iau durerile de burta..nu stiu ce sa mai zic..sunt o dereglata...mai am 3 zile pana la testare si eu am dureri de burta si nimic mai mult

Mergi la inceput

uffff,crista, imi pare rau ca te doare burtica, dar, poate nu il mai vezi.lasa, cred ca ne vei face o surpriza cat de repede!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Crista..te asteptam vineri cu cele 2 liniute iubita!Doamne ajuta!

Galli...macar sa vina iubito o data uratenia asta....offff....ce ma enerveaza ca-si face de cap. Dar sigur nu esti gravidoasa?...pare ca e prea ciudat...offff

Eu astept sa vina cm-ul....dar mai am de asteptat....cam o saptamana si ceva asa

Mai vorbim fetelor!
Ma bag la somnic

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

neata!!! haideti la o !!!
crista, te rog sa ne deschizi drumul catre odiseeeee.
ellyshor,e f ciudat,stiu, si niciodata nu am avut asemenea intarzieri,in toata viata mea.deh....testele au fost negative,oricum.cred ca numai duphastonul e de vina, am mai avut probleme de la el...
in rest, despre mine: mai sunt cateva picaturi, se opreste, si mai apar cateva cheaguri mici.... ce sa fac??? sa mai iau duphaston, sau nu??? pls,help!!!
pt toate fetele
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Neata scumpele!
O zi minunata va doresc!

Galli, zau dc stiu ce sa te sfatuiesc iubito.
Hai sa-ti spun cum e la mine. Eu iau utro, dar 2 zile inainte sa mi se declanseze sangerare normala am si eu asa scurgeri maronii....si am inteles ca este de la utrogestan. Cm-ul apare cam la maxim 5-7 zile de la terminarea tratamentului cu utro.

Acum....ma gandesc ca poate este si la tine la fel.....se chinuie sa vina dar pana la urma va veni. Oricum, mi-ai zis ca ai mai facut o cura cu Duphaston in zilele 16-25....eu cred ca o sa ti se declanseze chiar dc nu mai iei duphaston.

Sau poate luna asta doar atat este cm....te inseamneaza atat. dar dc este asa, medicul trebuie sa-ti argumenteze in vreun fel.
Sa dea DD sa fie totul bine. Fug ca este tarziu si trebuie sa plec la treaba.

poooopicei dulci!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Galliciana,pareara mea este sa nu mai iei duphaston.Pt ca am fibrom,dr mi-a dat duphaston ca sa nu mai am ciclul abundent,de aceea iti curge mai putin,si mi-a zis ca in momentul in care im vine CM,sa nu mai iau duphaston.Si nu fac IA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

neatza,
va tin companie la o cafea ... a mea e cu laptic :) ....azi am tras chiulul de la munca, si o sa imi dedic ziua asta doar mie :)

galliciana, ce sa zic de duphaston, eu m-am pastilat mult timp cu el, iar cand am fost la dr asta in ianuarie, si cm nu mai venise din octombrie (ati citit bine, sunt o mare dereglata), m-a pus sa iau 4 pe zi... pana in momentul in care vine... si cred ca am luat vreo 10 zile, de la pastilutele astea cel mai mare efect advers era somnu, mama ce somn imi era. Si acu ceva anii in urma am luat duphaston, ca de era singurul mod de a avea cm...si cu closty am fost prietena buna mult timp, un dr imi tot prescria ca de, de ajunsesem sa iau 3 pe zi, dar mama ei de treaba, folicular nu ma monitoriza, iar cat despre luat temperatura... nu am avut rabdare decat 1 luna...si uite asa a trecut aiurea timpu pe langa mine, cu medici cat se poate de incapabili.... si cu o gramada de iluzii...
Acu intelegi de ce ma speriasem eu ca imi venise cm in Z21, in conditiile dereglarilor mele ...
la eco si eu am fost cand inca eram la cm, nu conta, ca ei tb sa imi vada ovarele si foliculii...
acu astept ziua de maine sa vedem ce zice dr....
v-am zapacit deja, stiu, dar tb sa recuperez...tinand cont ca seara cand sunt eu pe la taste nu mai mai nimeni :) ....eu sunt pasare de noapte

puuuuuuuuuup

http://tt.lilypie.com/cetup2.png

Mergi la inceput

GATA, m-am hotarat: nu mai iau duphaston, si maine, merg la medic, orice ar fi!!! daca ar fi sa continuam stimularea, ar fi bine si maine, e a 3 zi, .....
fetelor, eram in dubiu, pt ca nu am avut asemenea intarzieri niciodata, si, deh.... va multumesc, sunteti de mare ajutor!!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput