Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

ok, multumim, mi se pare putin nedrept ca fetele ce scriu aici sa nu figureze nicaieri. pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista_up spune:

galli draga mea..ce ai facut pana la urma? cum a fost la medic? ti-au venit rusii?
referitor la listuta voastra, cred ca ar trebuii trecte toate aspirantele..
pupici

Mergi la inceput

crista,multumesc de intrebare, nimic deosebit la orizont,un chist de 35 mm pe OS, kte 2 duphaston pe zi, 10 zile, si inapoi la control in 26 martie.asta e.. la voi? noutati??
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

poopicei feteleee

Eu maine ma duc la dr sa ma lamureasca...ce tratament sa iau la cm-ul urmator. Pe reteta scrie Clomifen citrat sau Ova-mit.
In farmacii am gasit doar Clostylbegit si Ova-mit. Nu se mai gaseste Clomid, din pacate.

De pregnyl, nici nu mai spun nimic. Daca va trebui ma duc dupa el in Ungaria, sau trimit pe cineva. Sper insa sa nu fie nevoie.

Va poopic dulce si va doresc numai bine!

Mergi la inceput

bafta la medic,ellyshor!!
clostilbegyt, eu parca stiu ca este clomid, facut de o alta firma...
sper sa nu gresesc....
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

galliciana
Mersi frumos! Sa dea DD sa fie cu noroc pentru toate!

Bafta si tie la dr pe 26.
Chistul de la ce ti s-a facut? De la stimulare?
Mie imi e fff frica de chisturile astea...offf. Am avut si eu un chist pe ovarul dr. Dar in urma tratamentului cu utrogestan s-a retras. Sper sa nu recidiveze acum de la stimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista_up spune:

ELLY draga mea pot sa iti apun eu de Pregnyl..nu ai sa il mai gasesti nici in Ungaria..asa ca nu are rost..cel mai probabil bulgaria sau grecia si nici acolo nu e sigur..acum vad ca esti din Craiova...o prietena de a mea a avut nevoie zilele trecute de Pregnyl si nu a mai gasit in ungaria..dar la comandat de pe internet de la un nene, din Bucuresti in 2 zile la avut la ea, la si facut si acum se roaga sa fie bine..asa ca mai bine il comanzi de pe net..toate cele buna
galli draguto...offf imi pare rau ptr tine..sper ca nu ai facut chistu de la stimulare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Buna fetele!!! La mine noutatea e o sangerare usoara in Z9 care vad ca a continuat si in Z10, insotita de usoare intepaturi prin zona ovarelor. La CM asa de lung, de 32-33 de zile, cam devreme sa fie ovulatia, dar cine mai poate sti? Am profitat de ocazie si am prestat, dar ma indoiesc sa fie ceva. Luna trecuta am ovulat in ziua 16, sub stimulare. Luna asta...pauza de medicatie si tot...asa ca habar n-am ce e cu mine. Va pup si sa aveti grija de voi.

Galliciano? Te-a intepat chistul ala? L-ai simtit cumva? Ca tare ma tem ca am ramas si eu cu ceva chist, ca am avut 3 foliculi luna trecuta si nu stiu daca s-au spart toti.

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://tt.lilypie.com/DQC7p1.png
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaaa!!!
da, rama, chistul stiu cand il am, pt ca ma doare, destul de rau....
plus,ca, am experiente cu chisturi pe stanga: ma dor de innebunesc!
am mai facut si acum 1 an, si acum in urma cu vreo cativa ani, de ma apucase o durere ca nici nu puteam merge.
in ianuarie, nu am avut nimic, in febr,pana la ovulatie,nimic. apoi au inceput durerile.... deh, ale tineretii valuri....
rama, daca sangerarea continua, treb sa mg la dct,si eu am avut, si au fost destul de lungi....va voi povesti....
o zi buna va doresc.
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

neatza buna fetele.
galli, nu ma mai doare nimic, de fapt au fost doar intepaturi usoare, asa cum am simtit luna trecuta in perioada ovulatiei. iar sangerarea...a fost foaaarte foaarte usoara, nu am avut nevoie de tampoane sau altceva. deocamdata s-a oprit, mai vad, dca reapare ma duc la medic.
va pup si sa aveti o zi minunata.

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://tt.lilypie.com/DQC7p1.png
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related

Mergi la inceput