Pepenasi iulie-august 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Caprioara:
P.S.:am vrut sa zic minunatia de fetita!
Scuze, sunt zombie dupa atatea nopti nedormite...uf...nu am curajul sa ma pun in locul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
A fost super la munte,m-am distrat!
Struluta frumoase pozele cu Victor.
Serenity ce mare s-a facut Raducu.
Flo ce ochi superbi are David si ce smechereste doarme Alex.
Caprioara foarte eleganta a fost Ilinca de ziua ei.
Annababy sper sa nu fie nimic grav cu bubitele Ioanei,sa ne anunti ce a zis dr.
O scot e Ralu afara si revin.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Salutare si de la noi pepenasi,

LA MULTI ANI FERICITI! MAITREY,SA TE BUCURI DE ALEXANDRA SI TOTI TREI DE CASUTA NOUA!

La multi ani si pt pepenasii de 16!

Noi am scapat de diaree,ieri a avut 2 kk azi unul tare.Doamne multumim!

Cristinel,plimbare frumoasa,aici ploua azi si nu putem iesi.

Anka,ai verificat sita aia mica de la baterie?Mie mi-i se infunda de multe ori acolo si pe urma curge normal.Vezi poate,poate.

Anna,eu zic ca dupa un timp se obisnuieste Ioana si cu papa mai solida.Eu am inceput si ii mai dau fara sa fac cu blenderul mereu.Si Deea facea asa la inceput.Acum e ok.

Diarux,esti geniala cu commenturile.Sarna.

David e simpatic in pozitia de gimnast cu mingea.

Ilinca,este o super draguta de ziua ei mai ales in pozele cu palariuta.
Si Raducu a crescut mare,mare si voinic.
Va las ,merg sa ma joc cu mamaruta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

CAPRI e o minunatie Ilinca, o frumusete, de unde ii iei rochitele astea ca m-au innebunit!!!
LA MULTI ANIIIIII!!!! ANA, sa fii sanatoasa, iubita fericita, te pupam cu drag
Eu sunt fascinata de Clara care se ridica in picioare, nu mai sta o clipa locului ma tot intreb cand a crescut fata mea asa mare
Si din categoria nasteri in Romanica...tin sa va anunt ca sambata dupa 7 luni jumate am gasit inca o atza de la epizotomie, defapt un nod..si am fost shocata, unde a stat pana acum, si cum de nu s-a infectat, ma astept sa gasesc in curand si vreun ac, pensa ceva...ca nu m-ar mai mira nik
Ma duc sa mai citesc din urma ca week-endul asta am somat pt ca am fost la plimbare zi lumina

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ne-am intors de la dr. - concluzia, Ioana a facut o reactie alergica la ceva, o hainuta care s-a frecat de gatul ei, o paturica, cvea spalat cu alt detergent, sau cu o punga noua de detergent (tocmai am desfacut una noua saptamana trecuta), sau ceva care nu a fost clatit bine (cu toate ca de fiecare data dau program cu clatire dubla), in fine, cauzele ar putea fi numeroase...bine ca nu e ceva alimentar, sau si mai bine ca nu e varsat de vant sau mai stiu eu ce.Ii dau Zyrtec, vit c, calciu, si ceva local de tamponat ca sa-i mai alineze mancarimea.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

DANA, dumnezeule, ce chestie cu ata aia, chiar ca numai in Romania se poate intampla una ca astaSi nici dr n-a observat-o la controlul de sase luni? Felicitari pentru ridiatul in picioruse
ANABABY, poate a avut vreo bluzita cu guleras ceva, de la care s-a iritat, sau vreo eticheta mai rigida.Eu Alexandrei ii tai toate etichetele fiindca se irita de la ele.Il mosteneste pe taica-meu la faza asta
CAPRIOARA, am admirat pe Ilincuta, domnisorica eleganta foc cu rochita ei cu fluturasi

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

ANABABY, acum am citit ca ai fost la doctor , bine ca e doar asta si nu e altceva

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Intrebare: cand faceti mancarici folositi si ceapa? Adica stiu ca pt piureuri se poate pune ceapa la fiert, dar se da deoparte. Vreau sa-i fac Ioanei maine tocanita de cartofi cu carnita de pui si ma intrebam daca pot sa pun si ceapa.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Annababy da o poti lasa, acum depinde cate portii ies, daca ies 1-2 poti lasa numai jumatate sau depinde cat de mare e ceapa...eu am cumparat special ceapa mica sa-i pun la papa lui ....

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

ANNA eu scot ceapa la piureuri dar am inceput sa ii pun praz, si pe asta nu il scot il blenduiesc...
VIO la controlul de 6 sapt mi-a mai scos o ata uitata acolo, atat a vazut atunci...
Vazut poze cu IRINA de GINI dansand cu lupii, Raducu pofticiosul,Bogdan Viktor cu ochisori senini si frumosi,Nicholas de ATB pudic, DAVID de FLo serios si bucalat..si ma mai uit

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput