Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (170)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

Andra_bell mersi pt raspuns, Asa ma gandesc si eu ca e de la schimbatul programului cu cresa sau ca a fost si racita.Ii dau si ei in castronel sa se balaceasca, dar la ea in gura nu ajunge nimic si nici nu imi da voie sa ii bag si eu pe langa. Daca are in mana lingurita sau furzulita nu mai vrea nimic de la mine.
Off, greu mai e...Nu sunt genu care e disperata daca nu mananca copilul, dar ea deja nu mai manaca de 3 saptamani si a scazut si in greutate cam 100 de gr. Sper sa treaca si sa isi revina cat de cat.Oricum de intarcat, tot o sa o intarc in 2 saptamani, dupa ce se acomodeaza la cresa.

Pupici

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze Vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Andra_bell: Multumesc de raspuns. Chiar as vrea sa ii aduca iepurasul si o astfel de carioca. De care Andreea vorbesti? Ca sa ii trimit un PM poate imi trimite si mie linkul!

Georgiana,
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui geo_ionita

Andra_bell: Multumesc de raspuns. Chiar as vrea sa ii aduca iepurasul si o astfel de carioca. De care Andreea vorbesti? Ca sa ii trimit un PM poate imi trimite si mie linkul!

Georgiana,

Eladea

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ca tot m-a strigat bb sa iu cu parerea iaca :

Ma voi referi strict la Romania.
Cadrul legal din Romania stipuleaza clar ca gradinitele apartin de ministerul educatiei iar cresele de ministerul sanatatii.
Deci nu va imbatati cu apa rece ca persoanele ce au in ingrijire copiii la cresa ar fi educatoare. Nu. Sunt cadre medicale si nu au nicio pregatire didactic pedagocica.
De aceea nu veti intalni crese particulare in adevaratul inteles al cuvantului acreditate de stat .
Acele asa zise crese particulare sunt de fapt gradinite particulare ce primesc copii sub 3 ani .

La acestea este loterie. In proportie de 80% personalul didactic este sub 28 de ani, studente abia iesite de pe bancile scolii, experienta ...ioc , relativ prost platite si cu interes mai mult sau mai putin pentru copii. De asemenea din motive lesne de inteles personalul la gradinitele particulare se schimba pe banda rulanta.

Personal nu accept ideea de cresa.
Copiii mei au mers/ vor merge la gradinita de la 3 ani.
Bogdan a fost la stat, Andrei va merge tot la stat, la aceiasi gradinita unde stiu clar cat de bine s-au ocupat de fratele lui. Al meu cel mare nu a avut nicio problema sa faca fata cu brio la 6 ani in clasa I fata de colegi veniti de la particulare care habar nu aveau de programa scolara ce se presupune ca ar fi trebuit sa o parcurga.
Nu ma incanta sa-i sufle in coarne 3 ani cu lugu lugu iar in clasa I sa fac eu cu el ce trebuia sa faca educatoarea de la particular, aia schimbata in fiecare an cu una noua.

Nu vad avantajele socializarii in colectivitati sub 3 ani decat daca nu ai nici o alta varianta posibila.
Altfel socializeaza suficient 3 ore dimineata in parc sau impreuna cu alti copii. Iar de invatat la olita, mancat singur, vorbit etc poate sa o faca pana la 3 ani si acasa si sa nu adune toti virusii de la 7-10 copii din cresa.

Scuze dar asta e ce cred

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Ca tot m-a strigat bb sa iu cu parerea iaca :

Ma voi referi strict la Romania.
Cadrul legal din Romania stipuleaza clar ca gradinitele apartin de ministerul educatiei iar cresele de ministerul sanatatii.
Deci nu va imbatati cu apa rece ca persoanele ce au in ingrijire copiii la cresa ar fi educatoare. Nu. Sunt cadre medicale si nu au nicio pregatire didactic pedagocica.
De aceea nu veti intalni crese particulare in adevaratul inteles al cuvantului acreditate de stat .
Acele asa zise crese particulare sunt de fapt gradinite particulare ce primesc copii sub 3 ani .

La acestea este loterie. In proportie de 80% personalul didactic este sub 28 de ani, studente abia iesite de pe bancile scolii, experienta ...ioc , relativ prost platite si cu interes mai mult sau mai putin pentru copii. De asemenea din motive lesne de inteles personalul la gradinitele particulare se schimba pe banda rulanta.

Personal nu accept ideea de cresa.
Copiii mei au mers/ vor merge la gradinita de la 3 ani.
Bogdan a fost la stat, Andrei va merge tot la stat, la aceiasi gradinita unde stiu clar cat de bine s-au ocupat de fratele lui. Al meu cel mare nu a avut nicio problema sa faca fata cu brio la 6 ani in clasa I fata de colegi veniti de la particulare care habar nu aveau de programa scolara ce se presupune ca ar fi trebuit sa o parcurga.
Nu ma incanta sa-i sufle in coarne 3 ani cu lugu lugu iar in clasa I sa fac eu cu el ce trebuia sa faca educatoarea de la particular, aia schimbata in fiecare an cu una noua.

Nu vad avantajele socializarii in colectivitati sub 3 ani decat daca nu ai nici o alta varianta posibila.
Altfel socializeaza suficient 3 ore dimineata in parc sau impreuna cu alti copii. Iar de invatat la olita, mancat singur, vorbit etc poate sa o faca pana la 3 ani si acasa si sa nu adune toti virusii de la 7-10 copii din cresa.

Scuze dar asta e ce cred

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Lala, sunt perfect de acord cu tine..mai bine n-as fi putut sa o spun... si eu zic ca socializarea se face dupa 3 ani...pana atunci, copilul se joaca oricum singurel, nu prea socializeaza...cat despre boli...ufff cate citesc pe site...copilasi care din 20 de zile jumate sunt acasa bolnaviori...
ma bucur ca nu sunt singura care are aceasta parere...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Referitor la crese ...eu am gasit asta.. http://www.ziare.com/Raport_UNICEF_Numai_4_la_suta_din_personalul_creselor_este_calificat-24980.html
Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui CrisVa

Buna fetelor,

Revin si eu cu intrebarea daca voi dati sirop de echinaceea la copilasi.
E un sirop luat de la plafar pt imunitate.Mai sunt fete care alapteaza printre voi? Ma intereseaza sa stiu daca ai vostri copii mamanca bine, a mea nu mai vrea deloc mancare, sunt disperata. Cred ca nu vrea sa mamance ca stie ca se bazeaza pe san. voi patiti la fel? Ma gandesc sa o intarc insa mai vreau sa astept vre-o 2 saptamani sa nu coincida cu dusul la cresa.

Pupici

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze Vacanta

eu am dat, cred ca septilinul are echinaceea, dar a luat doar vreo sapt, acum refuza categoric siropelele; ii dau doar polen pisat dizolvat dimi in laptic si slava Domnului nu a mai racit din nov.

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Ne dati si noua un vot...Multumim mult de tot!

http://concurs.pampers.ro/profile/18695

Si daca vreti dati mai departe linkul...va pupam!

Georgiana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

bb o sa-ti scriu un mail referitor la gradinitele /cresele din TM, cel mai devreme in wk. , pana atunci sunt prinsa!
adaca bine ai venit!
ancutaD Bravo pt. pampers! o sa incerc sa si eu macar intr-o dimineata, pana la somnul de la pranz!

Sa-mi tineti pumnii pe joi, am prima intalnire in instanta referitor la indemnizatie!

va pup pe toti!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BINE AI VENIT ADACA CU TOTI CEI TREI PUI!

ADRA - suntem iar in acord pe faza cu cresele; mie nu mi-a placut ce am vazut; dar mie nu imi plac nici bonele si asta o spun din parc, bonele fumeaza linistite pe banci, sau stau ciorchine si le barfesc pe alea care le dau lor sa manance...in timp ce copiii se bat, tipa, ....nu stiu ce o iesi si cu gradi, eu am dus-o aici ca sunt max 8 in grupa; azi a lasat-o sotul pana a completat formulare si toti copiii o strigau, ea era fericita, au plecat in plansete

CRISTINA - eu nu alaptez, dar a mea se trezeste de vreo 3 ori pe noapte si tipa, nu vrea apa(poate doar o data bea), nu vrea nimic, doar pe mami

LALA - eu stiu ce zici tu; la cresa sunt ingrijitoare(mai mult infirmiere, nu asistente); de gradinite particulare eu am alta parere, sunt mai multe gradinite particulare bune, decat cele de stat, unde am fost eu sa ma interesez am vazut si ce activitati se fac; poate ca personalul e tanar , dar, la fel zic, unde am fost eu era personal tanar, dar parea specializat, iar copiii pareau atasati si atenti...pe cand la stat sunt mult prea multi in grupa;
mie nu are cine "sa-mi creasca" copilul intre 2-3 ani, asa ca pentru aceasta perioada, in loc de bona prefer gradi particulara; insa dupa varsta de trei ani cred ca as incerca la una de stat, in primul rand din motive financiare, dar numai daca ma conving ca nu ii fac rau copilului; voi cauta referinte in zona, o voi inscrie la ambele, o voi duce la stat si daca va fi bine o las acolo, daca nu, ne mutam.
Eeeeeeeeeeei, as tine-o eu la particulara tot timpul, numai daca mi-as permite apoi scoala particulara, asa, ce rost are? sa ii zugravesc eu o lume frumoasa si cand ia piept cu realitatea....
In alta ordine de idei, eu am invatat la stat, am fost olimpica in clasele primare, am intrat prima pe liceu - la clasa de info(nu s-ar zice), apoi iar olimpica...e drept ca erau alte timpuri, si poate ca se facea altfel scoala - cel putin in provincie...iar eu as prefera ca si acum copilul meu sa faca scoala in provincie unde am facut eu...pe mine m-a cam speriat Bucurestiul in privinta asta...NU generalizez, dar asta simt.
Si cum nu accept sa stau despartita de puica mea...va face scoala tot p'aci, prin Colentina

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput