Condica Salajencelor [86]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Otilia, tare bine arata pascata . Branza de vaci se foloseste ? Daca da , baga rpd reteta ca si yo am un bulgare de branza si nu stiu la ce sa-l folosesc.

Bia, trimis PM !

O sa pun si link cu pozele mai tarziu .

Mergi la inceput

torturile

Mergi la inceput

La tortul facut de mine nu am apucat (adevarul e ca am si uitat) sa fac poza la sectiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana am vazut tortul. Arata iamy. Pe deasupra ai pus ceva pufuleti expandati? Noa pasca e smplu de facut. Pentru aluat am facut reteta asta:http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/11297/cornuri-moi-moi-moi/Am pus toate ingredientele in masina de pita si cand o fost dospit aluatul am pus din el mai bine de jumate pe peretii unei forme rotunde cu pereti detasabili diam 28. Am facut scoaca cu zahar, coaja de lamaie, zahar vanilinat, albusurile ramase de la pancovele de ieri (6 buc)-aici poti pune 3 oua intregi sau atatea cat sa lege compozitia, poate ajung si 2. Si am mai avut un plic de ceva praf pt legarea prajiturilor cu branza de la dr oetker, in lipsa poti pune gris. Cu restul de aluat am incercat sa fac forme pe deasupra si am dat totul la cuptor, pana s-a desprins de forma si s-a rumenit. Focul inspre mic nu tare.Edit: am uns totul cu ou batut.Miha bafta cu scoala, zic si eu ca si fetele, totul se va rezolva. poate o sa ii placa silviei aici mai mult s nu o mai mutati. In plus e si aproape de casa.Restul?Andrei are 38,5 tempertaura, amu sper sa nu ia si Alex oarice.

Mergi la inceput

Otilia, pe deasupra am pus ceva ornamente cumparate din K, erau ceva bombonele nu erau ca si pufuletii, iar pe lateral tot ceva ca si drajeurile erau. Iar florile le-am folosit cele facute de tine la tortul din 10 martie

Mergi la inceput

Sanatate lui Andrei !
Panadol, nurofen si oscilococcinum am folosit eu la fete. Dar , cu toate astea timp de 3 zile nu le-a scazut febra. Sper sa fie ceva trecator la voi.

Va spun noapte buna ... maine incep munca dupa 1 luna de zacut la pat. Va pove maine seara cum a trecut prima zi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Gata, am terminat de vreo 3 ore(adica Ovi a terminat, eu l-am asistat si ajutat ) de montat masina noua de spalat vase si am si facut prima proba. Am pus vasele murdare, asa cum le-am luat de pe masa, nelimpezite si le-a spalat masina super super. La cealalta le spalam cu peria, de ramaneau numai unse si le scoteam tot la fel din masina . Nu imi lua detergentul din casutza lui...asa ca in ultimele saptamani am spalat cu mana si le puneam numai la uscat in masina veche. Acum am folosit pastila si nu detergent pulbere si n-a ramas nimic nimic in masina. Ei, am avut ceva emotii, ca ne gandeam ca dupa atata munca(nu a fost usor deloc sa o monteze Ovi) poate nici nu spala...dar se pare ca am scapat de griji. Acum am inca un ajutor in casa!

Oti, sanatate lui Andrei!

adriana, spor maine! Super arata tortul!

Bia si tie, ii meriti!

Restul?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Dupa 10 ml de nurofen si o cana de limonada i-a scazut pruncului febra de tot. Io zic ca are ceva in gat, om vedea cum a fi maine. la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Eu is pe aici. Azi mi-a mers ingrozitor netul!
Am fost in dupa-amiaza asta la mama, mai devreme am ajuns, de fapt de vreo ora si ceva. Stefan a adormit acolo, si a cam marait cand l-am adus acasa. Insa ajunsi a inceput sa planga de durere, il freca burtica saracu..a avut si ceva tentative de vomitat...dar pana la urma a dat niste gaze si i-am dat niste nurofen si s-a linistit si a dormit la loc. Pai cum sa nu il frece burta daca mananca ca hamnesitul? El isi umple gura de abia poate intorce mancarea in gura sa mestece, si mesteca putin si inghite (asa face si tata-sau). Adevarul ca e si vina mea, ca o mancat pruncu la amiaza o portie de cartofi prajiti si 2 mici pe deasupra. Asta e! Mananca mancare de adulti, am incercat sa ii dau de astea mai de copii: gris, cereale cu lapte...spanac...nu vrea nici sa le vada...
Acum s-a culcat si Auras si eu ma pun sa mai lucxru, mai am 3 capitole de lucru cu asta din seara asta. Eu intentionez sa-l termin pe asta in seara asta, da mai vedem.
Va pup!
PS. Adriana, fain tortul! da tot mai faina ii sarbatorita

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Mergi la inceput