Condica Salajencelor [86]
Raspunsuri - Pagina 6
Bimilit spune:
azi am mai vazut o fetita frumoasa foc
,isteata si cuminte.care parol ca seamana cu mamica.cin sa fie,cin sa fie?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
moama ce liniste e aici.
cami, o ajuns pocu di la romanik?
dianaiulie2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit azi am mai vazut o fetita frumoasa foc ,isteata si cuminte.care parol ca seamana cu mamica.cin sa fie,cin sa fie?Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Yo stiu, yo stiu .... si confirm cele spuse de Bia
dianaiulie2009 spune:
Va poftesc la cafelutza ... daca nu mi-a luat-o altcineva inainte ![]()
Am bagat ciolanul in oala, merg sa curat cartofii si apoi ii arunc si peei in oala si apoi sa pregatesc masa ... ne mai auzim ...
silvana_salajan spune:
Adriana multam de cafeluta. Cum faci ciolanul cu cartofi in oala? Hai ca ma tenteaza tare, ca fasole io nu poci manca da mi o pofta de ciolan de numa.Restul, dormiti?Diana, baga poze cu torturile.
Ieri am facut pancove. asa de bune or iesit. Mai bune ca niciodata.Da s-o gatat.Asa ca ma gandesc ce sa le fac azi.Am o punga de scoaca si inca nu m-am decis.
dianalaura spune:
Multam de cafea!
Hai dara sa va pui pozele...i-o placut mult finului, si la aspect si la gust
uite www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13279/TORTURILE-NOASTRE/pagina/11640/" target="_blank">aici si postul urmator, de pe cealalta pagina
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
Bimilit spune:
'neata!!!!!!!!!!
multam de cafea.
oti cum pusca meafaci pancove cu scoaca?zi si la mine ca mor de curiozitate.daca suna bine ,presteaza-le ca ma prezint la usa ta
.
adriana ,petrecere frumoasa cu bunicii.
diana ,muicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,da esti talentata rau .felicitarifata.faine torturi ai facut.cred si eu ca fu incantat srabatoritu de asa ceva.felicitari
.
ptr salajencele mele
dianaiulie2009 spune:
Diana, sunt beton torturile. Mai ales cel corset ti-a iesit super. Felicitari !
Otilia, ciolanul il fierb in oala pe programul 3 , apoi il scot si il pun in tava , il ung cu ulei si ce condiomente iti plac, adaug un pic de apa , pun folie si bag la cuptor vreo 20-30 minute. De obicei il bag direct in cuptor si il las la foc mic cam 1-1.5 ore, dar acum fac 2 ciolane si bag in oala cartofii natur, servesc langa un sos de usturoi frecat bine cu ulei ( ca si la maioneza), adaug smantana, lapte si maioneza light si marar. Dupa ce se termina ciolanul la cuptor , pui in sosul care ramane in tava cartofi taiati rondele ... e demential 
Fug sa bag ciolane in cuptor ca minten ajung mosafirii ...

!