Condica Salajencelor [86]
Raspunsuri - Pagina 13
dianalaura spune:
Eu is p'aci, sa stiti
I-am facut o tura de aerosoli cu fluimucil lui Stefan, sper sa se faca bine.
In rest, 

ca is la ultimul capitol.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
Uf! rasuflu usurata... stii cum imi faceau deja rotitele in cap? - zbrrr, zbrrr, oare cine-o fi? ... oare cine-o fi? Mai, te . Tare ma bucur sa ne reantalnim aici dupa atata vreme! Desi macar o data pe luna tot merg pe la Zalau, n-am mai stiut nimic de tine. Da' sa sti ca daca mai viu, colo... la vara, nu scapi fara o vizita din partea mea. Poate-mi dai nr. tau de tel pe PM sa stabilim o intalnire.Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
si eu.nici eu nu stiam nimic de tine.de mult nu m-am intalnit nici cu mama ta.ai mei is plecati de 4 ani din tara si eu pe Pietris numai dau
.ma rascolesc amintirile
.te asteptam cu drag la Zalau.ne organizam si punem de-o intalneala in gasca.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Giulia, for2nity multam de primire si -ici!Bianca, Victor l-a acceptat foarte bine pe Dragos, ca de cand avea el 2 ani noi ne tooot "antrenam" pt. bb2, si l-am pregatit din timp. Plus ca vine frecvent pe la mine la spital si-i plac la nebunie bebicii mici. Ai tai baieti ce fac? Cat sunt de mari? Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
oooooooo,am baieti mari
Tudor e licean, imediat face 15 ani,iar smecherul de Matei are 4 ani.sunt in priza non stop
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui dianalaura Eu is p'aci, sa stiti In rest, ![]() ![]() ca is la ultimul capitol.diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007Piscotel Torturi |
sanatate lui stefan,iar tie spor la treaba.
ai rezolvat cu analizele?
mihaela_s spune:
'neatza!
Lavinia, bine ai venit! Io vad ca ai un baiat-cel mare-cu 2 zile mai mic decat Silvia mea, asa ca ai cu cine schimba impresii. Oradea mi-a placut si mie tare mult...cat eram copil-adolescenta mi-am facut concedii cu parintii an de an la Felix si 1Mai si stateam la Casa Agronomului din Sanmartin. Vizitam Oradea cat de mult puteam si am amintiri frumoase de acolo. Apoi dupa ce am avut si eu copii, am mers de multe ori la 1 Mai ca acolo ne placea cel mai mult, dar si la Apollo la felix...uite cum ai starnit amintirile in noi.
De Vulturul Negru imi amintesc si eu, era fain pe acolo...acum n-am mai fost de ani buni in Oradea, nu stiu ce mai e. Dar prin Nufarul treceam cu tramvaiul...
Bia, tot ce te intereseaza e la mine pe blog. N-am scris aici ca n-a fost nimeni curios si acum nu mai scriu. Astept sa-mi spui parerea despre melodie si apoi am sa-ti spun cum s-a calificat ea si care a fost a 2-a melodie care era cat pe ce sa mearga ea, sa "rupa" gura Eurovisionului
...daca vrei, normal, ca nu am de gand sa plictisesc auditoriul
.
Ah ce barbat ai draga! Auzi sa se lase el de tzighi! Spune-i ca-l admir, sa stii. 
Diana, spor! Si sanatate lui Stefan.
Oti, ai fost cu Andrei la medic? Cum e? 
adriana, cum e la munca? 
Giulia, sanatate lui Calin! 
Io-s happy, tocmai am primit email de la profu cu testul de ieri. Ma rog, o alta compunere, de data asta a trebuit sa fac descrierea unei persoane si pe cine credeti ca am ales? Hai ca Ovi a ghicit din prima!
...ghicitoarea ramane deschisa. M-a laudat profu ca merg din ce in ce mai bine, normal ca am greseli, dar comparativ cu cele dinainte sunt mai putine...asa ca si nota e mai mare, e B de data asta. B am primit si la ultimul test, dupa ce la primele erau numai S. Acum trebuie sa ma pregatesc de testul oral, vreau sa vb despre evenimentul mare din Suedia, nu stiu daca stiti: logodna printesei Victoria, mostenitoarea tronului cu Daniel, un om de rad. "E" multe de spus, am tot citit articole din ziare si mi-am luat o revista speciala numai cu ei doi si familia regala...trebuie sa fac un rezumat pe care sa-l vorbesc pe de rost la profu.
Gata vorbaria, ma duc sa citesc ca am si la religie....acum am trecut la crestinism si studiem NT, viata lui Isus...si ne da profu' niste interpretari de raman PAF la fiecare lectie. Si sa vad ce stiri mai sunt prin lume, ca trebuie saprezentam cate o stire fiecare la inceputul lectiei la Stiinte Sociale.
Hai tzuk la voi, mai viu diseara. 
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianalaura spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
sanatate lui stefan,iar tie spor la treaba. ai rezolvat cu analizele? Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Inca nu. Poate reusesc azi sa merg la un laborator, sa iau sticlute speciale pentru recoltat, si sa ii duc maine analizele pt Stefan. Sa vad cum rezolvam cu noi. Stiu de ce spital zici tu, adica banuiesc, da no, daca is non stop cu pruncu ii mai greu de plimbat incoace incolo. Oare n-are nimic daca ii dau medicamente lui Stefan? Sa nu iasa rezultatele aiurea din cauza asta.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007Piscotel
Torturi
babymom75 spune:
Bianca, cu Adelula te mai intalnesti?? Is she still alone??
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
silvana_salajan spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Silvana, stau in Nufarul, cartier pe care l-am urat initial, dar... acum imi place. Ce sa-i faci se obisnuieste omu' cu toate relele Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Deci lucrezi la spital? Noa inseamna ca am dat-o cu bota in balta intrebandu-te de diversificare. Cunosc si eu noile tendinte insa am ales sa suplimentez astfel mesele lui Alex, deoarece in ultima luna nu a pus decat 400 g iar de lapte praf ma tem, sa nu imi lase tzitzi.Mi-am pus dosarul pentru indemnizatie in luna ianuarie. Teoretic trebuia sa intru cu 85% din veniturile anului trecut... am primit decizie cu 600 lei si 600 lei mi-au intrat pe card. Amu e aci contestatia facuta am crezut ca ma pot duce azi la posta sa o trimit recomandata insa am uitat sa o iau dimineata si acum nu am cu cine il lasa pe Alex, asa ca o voi trimite maine. Lavinia, tie cum iti este platita indemnizatia de crestere a copilului? Eu am intins postnatalul pana in ian tocmai in ideea de a face dosarul direct cu 85 % .La telefon doamnele de la directie au spus ca luna viitoare vom primi si diferenta pe luna asta. Ce ma nelinisteste e decizia. De ce au trimis-o cu 600 lei? Cand o vor trimite pe cea corecta? Amu asta e.Dotorita lui Andrei nu e disponibila azi, am vb doar la telefon, mi-a zis ce sa ii dau pana maine cand il vede. Azi nu a facut febra deloc, sa vedem deseara. Problema e ca simt si eu o jena destul de mare in gat, sper sa nu iau si io ceva. O sa ma pun pe facut gargara.
mai stau o vreme in zona.
dianalaura spune:
Oti, ai grija de tine sa nu iei si tu ceva.
Acum sunt la mama in bradet, am venit un pic cu Stefan sa se mai joace cu bunicii..
Cu analizele am vb cu mama sa stea intr-o dimineata cu Stefan, sa ii pot duce analizele si sa merg si eu sa mi le fac. Oricum imi trebuie fisa de analize pentru job, asa ca mi le fac. Mai ramane sa rezolv cu cineva sa mi le treaca ok si pt Auras
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
babymom75 spune:
Otilia, ma bucur sa te cunosc ( si sub acest nume
) dar nu ai de ce sa-ti faci 'mea culpa' pt. ca nick-name-urile tocmai pt. asta sunt, nu? Sa le folosim pe forum. Uite eu postez frecvent la clubul scutecelor - bobocei de septembrie - octombrie, si acolo fetele nu-mi spun altfel decat babymom
. Pt. voi am sa raman Lavinia, ca sunteti "de-ale casei".
Cu intrebarea despre diversificare, n-ai dat-o de loc cu bata-n balta. Ce daca m-ai intrebat? Io ti-am raspuns si gata! 
Acu' nu ca vreau io sa-ti bag strambe, da' si Dragos al meu in ultima luna tot cam 400 g. a pus, da' nici nu ma gandesc sa-i ofer altceva decat tzitzi. Daca stai bine sa te gandesti sucurile si piureurile de fructe si legume care sunt admise la varsta asta nu aduc nush-ce aport caloric, ba dimpotriva sunt mai sarace in calorii; ex. 100g mar ras are cam 45 kcal, pe cand 100ml lapte are 75 kcal.
Cam cat de des il alaptezi pe Alex? Daca vrei, pot sa-ti dau niste sfaturi, ca sunt si consultant de alaptare.
Imi pare rau sa aud ca si puii tai sunt bolnaviori. Si ai mei bolesc - cel mare a facut otita, iar cel mic a inceput de ieri, cu febra, muci la greu si tuse.
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)