Condica Salajencelor [86]
Raspunsuri - Pagina 10
piticutz spune:
Serbustoc fetelor!
m-am trezit si am venit aici cu cafeaua si, cind ma uit, va gasesc pe pagina a doua aici !...Of, of, mai mai.
Ne-au ajuns musafirii simbata, ieri am fost plecati mai toata ziua, am luat de-ale gurii, pe urma pe la mall...aseara am jucat remi pina pe la 11 si ceva.Inca nu s-au obisnuit cu ora
si
la greu oricind apuca.
Da, mi-a ajuns "pocul", Bia, mama mi-a pus kinderele, 2 cafele, 3 carti, fata de masa, sapunurile si o felicitare de 8 Martie de la scumpicul de Vladut.Atita de frumos a iesit in poza ca nu mi-a venit sa cred ce baiat chipes avem in familie!
Soacra-mea mi-a pus si ea 2 fetze de masa dintre care una de Paste, cu iepurasi si oua, brodata, in acelasi stil cu cealalta.Scumpa de ea, a cules doi ghiocei si o brindusa, le-a presat si le-a pus intr-o felicitare si ne-a scris pe ea ca ne iubeste si ca ne trimite flori de-acasa, din gradina de la ea.
Azi mai duc, mai imediat, sa imi fac amprentele, sa pot duce rezultatul acolo unde am aplicat pt job, ca asteapta dupa asta.Cica pina nu ma verifica daca "am fost cuminte" nici nu se pune problema sa faca vreun pas.E foarte important asta, mai ales in astfel de joburi.Sint foarte multe persoane care nu prezinta incredere si statul e foarte atent cu asa ceva, e foarte usor sa abuzezi batrinii si o poti face chiar si fara sa vrei.Sau fara sa stii, daca nu ai pregatire in sensul asta(adica sa stii ce este considerat abuz si, mai ales, sa te feresti sa faci asa ceva).
no va pup, ma duc sa maninc ceva.
Adriana, vad ca vrei sa fii asistenta lui Oti la magazinul de torturi si prajituri.Foarte bine, dati-i inainte, precis nu se supara nimeni, ca nu ai cum sa te superi cind iti ploua in gura.![]()
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
piticutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Io tocmai m-am uitat la filmul www.imdb.com/title/tt0369441/" target="_blank">asta, am ras de m-am prapadit. vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
Mihaela, mie nu imi place Jim Carrey, nu stiu de ce. E ceva asa, de la prima vedere, adica de cind l-am vazut pentru prima oara.Nu am treaba cu el ca persoana, e de admirat chiar, tinind cont ca e deja de ceva vreme impreuna cu Jenny McCarthy - ceea ce inseamna ca o sustine in cresterea fiului ei autist, si asta e ceva care spune multe despre el.Dar nu am nici o reactie la filmele cu el, asta e.
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
mihaela_s spune:
Salutari!
Azi am avut o zi buna, multumesc Diana pentru ganduri, sunt sigura ca de aceea am stiut la test
.
Cami, mie mi-a placut Jim Carrey de la primul film vazut, Masca. De atunci ma fascineaza in continuare. Asta e, gusturile nu se discuta! 
Seara am iesit putin in curte...Ovi a schimbat 2 tigle pe magazie, care erau crapate si curgea apa si eu am curatat de frunze si tulpini vechi locurile pentru flori. Vad ca deja au iesit si capsunii pusi anul trecut si irisii...azi am vazut in multe curti crocusii infloriti, nu stiu ai mei de ce nu i-am vazut...poate era deja cam intuneric, voi iesi maine pe lumina sa vad ce si cum...
Stiti careva, pot sa tund trandafirii acum primavara? N-am facut-o asta toamna si acum sunt asa intinsi...as taia si murii care ii am, sper ca nu au nimic...
Cam atat...azi am intrebat de jobul de vara, voi afla numai peste 2-3 saptamani dupa ce se inchide perioada de inscriere si se ia o hotarare pe cine aleg.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Noi iar cu febra..........E a doua seara cand Andrei are 38 cu 4. In seara asta o cedat mai greu. Aseara in 2 ore ii scazuse de tot. Amu cu impachetari la maini a inceput usor sa cedeze. Dar mere greu! A inceput si sa tuseasca. Deci maine clar mergem la dr.
si 

mihaela_s spune:
Oti, sanatate multa lui Andrei! O noapte fara febra va dorim.
si
la toata lumea.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
babymom75 spune:
Buna seara salajencelor !
Acum v-am gasit si ma bucur. Si eu sunt din Zalau, dar... aclimatizata prin casatorie la Oradea.
Vroiam doar sa va salut si poate mai intru pe la voi... daca ma primiti.
Toate cele bune!
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Buna seara salajencelor ! Acum v-am gasit si ma bucur. Si eu sunt din Zalau, dar... aclimatizata prin casatorie la Oradea. Vroiam doar sa va salut si poate mai intru pe la voi... daca ma primiti. Toate cele bune! ![]() Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
LAVINIAAAAAAAA???????????????
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Buna seara salajencelor ! Acum v-am gasit si ma bucur. Si eu sunt din Zalau, dar... aclimatizata prin casatorie la Oradea. Vroiam doar sa va salut si poate mai intru pe la voi... daca ma primiti. Toate cele bune! ![]() Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
bine ai venit!!!!!!!
Victor ma duce cu gandu la baietelul laviniei, zalauanca aclimatizata la oradea.fusei extazitata si de aia am postat fara sa iti urez bun venit in gasca.
te asteptam cu drag la noi.
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
LAVINIAAAAAAAA??????????????? Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Laviniaaaaaaaaaaaa
,am facut pe detectivamama , ce bucurie pe mine.uite unde ne "intalnim".
nu stiam ca mai ai un bb-ic.stiam doar de victoras dragalas
.sa-ti traiasca baietii si bun venit in gasca soacrelor cu 2 nurorino, belea ca io nu ma prezentai si te sochez.imi scriu prenumele Bianca
Bimilit spune:
'neata!!!! tu fete
scuze ca am intrat asa zapacita, fara sa salut.
la mine nu am mers forumul
.
mihaela,ai pus link cu reprezentantul suedie la eurovison?is curiosa cine va reprezinat
.la tuns via, flori si alea alea nu ma bag ,ca nu ma stiu.da ma inspainta gandul ca-mi urmeaza si cum eu am 2 maini stangi si doar un neuron,nu ma vad ,zau,plantand flori, si plivind si alea, alea.da baiu-i ca nici pe colegu
.
olimpia, cam scurtuta in ultima vreme.ce te deranjeaza soro? hai ca mi-e liber umarul stang
.sper ca sunteti ok.
adrianoooooooooooooooo,nu raspunzi la tilifon? cum a fost la job?
oti, io te tuc apasat.ai grija de iubitul meu
,iar pe andrei du-l la o consultatie.sa ai o nopate linistita, fara febra si impachetari
.
camiiiiiiiiiiiii,esti fericita ai? te invidiez parol
.auzi ,ce curva-i viata asta
.uite daca nu s-ar ecsista sentimente am putea face "schimb" de mame.io m-as duce la a ta si tu la a mea.la soacre nu ma bag,ca sigur iese cu scantei.
giulia, drum bun lui mamaie
.sa ne trimita poza din fata casei
.
diana, io la analize nu ma stiu si nu ma bag.da am auzit ca se pot rezolva
.este un spital renumit care ptr bani rezolva orice.
elviraaaaaaaaaaaa, te trec absenta?