Condica Salajencelor [86]

Condica Salajencelor [86] | Autor: silvana_salajan

Link direct la acest mesaj

Pe 26 februarie s-a nascut Maria-Casia!!!Bine ai venit pe lume, ghiocel mult asteptat si pretios.

CONDICA SALAJENCELORMAMICI CU 1 BB Elutaf- mami de for2nity- mami de diplodocus- mami de giulia_71 - mami de Maria - mami de mihaela_specht - mami de olim - mami de felicity05 - mami de dianalaura-mami de nazdravanDarkBendis - mami de MAMICIcu 2 BB-icisilvana_salajan - mami de si mic si scumpicmihaela_s - mami de anacezara - mami de carmenardelean - mami de si bimilit - mami de si claudiasabou- mami de si In asteptarea lui BlueEyespiticutzmikirikiPrieteneaileene

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana, sper ca ai inteles cum o explicat Bia cu spalaturile nazale. Pur si simplu imi acopar o nara si inspir apa sarata tinuta in pumn pe cealalta. Am vazut ca americanii au patentat un fel de canceu cu o extensie ca o perfuzie cu ajutorul careia se face aceeasi operatiune dar mult mai elevat. Miha, inveseleste-te ca nu iti sta bine suparata. sunt in zona.

Mergi la inceput

Cescuta de ceai Intr-o zi, mama mea era plecata si tatal meu trebuia sa aiba grija de mine.Aveam poate 2 sau 2 ani si jumatate. Primisem cadou de curand un set de "cescute de ceai" si erau jucariile mele favorite. Tata era in sufragerie si citea ziarele de seara cand eu i-am adus o cescuta de "ceai", care de fapt era doar apa. Dupa cateva cesti de "ceai" si multe laude pentru un ceai asa de bun, mama s-a intors acasa.Tata a i-a spus sa astepte si ea in sufragerie sa ma vada pe mine cum ii aduc lui o ceasca de "ceai", pentru ca eram "atat de draguta!" Mama a asteptat si bineinteles ca eu am aparut in sufragerie cu inca o cescuta de "ceai" pentru tata, iar ea l-a privit cum o bea toata. Apoi i-a spus (cum doar o mama poate sti...):"Te-ai gandit oare ca singurul loc unde ea poate sa ajunga sa ia apa este toaleta?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Tare asta Oti! Tocmai i l-am citit lui Auras, sa nu pateasca la fel

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Miha, inveseleste-te ca nu iti sta bine suparata.

Mersi Oti, o sa incerc....

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Fetelor, la ora la care scriu, aici la noi ninge de rupe si sor-mea e la plaja pe cel mai fin nisip din Florida. Tare mi-as dori amu sa fiu acolo. Ce e culmea e ca nu simt ca voi ajunge vreodata acolo. Ciudat. O fi frica de zbor???Va si va doresc usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Otilia, canceul ala se numeste NETI POT.Si eu am si nu are pompa, e cam ca si un ibric de ceai, asa are "trompitza" pe unde iese apa, care o tii in dreptul narii.
http://www.healingdaily.com/exercise/neti-pot.htm asa.

Oti, de la cine ai primit textul cu cescuta? si eu am vrut sa il scriu aici ieri dupa celalalt cu mama dar am zis ca o las pe altadata, ca tocmai il primisem si eu pe email.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Oti, si la zalau a nins tare, este la zapada pe masini la greu. Dar acu vad ca s-a oprit, poate pe dimineata se topeste.

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Fetelor, la ora la care scriu, aici la noi ninge de rupe si sor-mea e la plaja pe cel mai fin nisip din Florida. Tare mi-as dori amu sa fiu acolo.
Ce e culmea e ca nu simt ca voi ajunge vreodata acolo. Ciudat. O fi frica de zbor???

Va si va doresc usor.

Oti, cei care simt asa ceva is intotdeauna primii care au ocazia.Mie nici nu mi-a dat prin cap vreodata, nici macar pentru o secunda,inainte, ca o sa ajung unde is acuma.Daca mi-ar fi zis cineva ca o sa urmeze asa ceva as fi zis ca aiureaza.Ca io nu-s din aia care sa plece.

Iar cu frica de zbor...ii numa poveste.Frica ti-ar fi si sa conduci un tanc de razboi,nu?Sau sa te deplasezi cu el, si altcineva sa-l conduca.Acelasi lucru e.Cind ajungi in interiorul avionului si vezi atitia oameni care isi cauta locurile pe scaune, altii care deja s-au instalat la locurile lor...nu te mai gindesti ca "OLALA!! vai de mine ce-i cu mine!", ti se pare ceva firesc, ca doar faci si tu la fel ca si ceilalti de linga tine.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Eu ma retrag la somn.., e asa de agitat Stefan..are si gaze, dar il freaca si dintii...am cam avut nopti de astea cu trezit in plans in ultima vreme....
Noapte buna! Miha, sa nu mai fi suparata.
Adriana, ti-a trecut durerea?

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput