*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (224)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Ce NB, trezirea, ca eu abia am terminat de citit! Am innebunit de tot, radeam singura (in soapta)si am vazut si pozele toate, toate, ca am reteaua in revizie la munca si m-au deconectat si fara filtre imi merge si mie netul omeneste.
Naty, merxi de raspuns, mergem sa luam si incercam si branzica.Pana acum am papat cu succes iaurt natural de vaca si de capra si i-au placut. Ai grija cu papusica Iulia, si eu am patit-o cu Antonia, pe bb l-am avut in patutul pliant si de la 8 luni cu mine in patul mare (stiu-stiu ca nu e bine, dar asta e solutia) pt ca el se ridica pe maini f bine si se balansa si in ala. In plus noapte nu se trezeste ca omul ci direct in mers, la inceput de-a busile si dadea cu capul inpereti si acum se ridica in fund si apoi in picioare de ma si sperii. Dim cand se scoala se da jos din pat direct si face prezenta sa vada cine mai e acasa. Eu abia ma misc, dar el striga sa-i deschid usile, e mortal de comic!
Din toamna mi-am propus sa le fac paturi pliante sa ii culc pe amandoi intr-o camera, dar n-am gasit inca un tamplar care sa lucreze pe lemn si sa fie dispus sa faca toate mofturile mele!
Acum sa recapitulez: multumesc fetelor care i-au urat sotului LMA, dorim si voua si tuturor la fel, sanatate si numai bine.
Felicitari lui Criss pt sotul dr in stiinte militare, sa-i traiasca si sa-i fie mereu alaturi!
Am vazut Andrei frumosi de Flori si de Rami (sunt de acord ca e mai frig la casa-brrr eu aveam mereu picioarele reci), scumpi foc, iti vine sa-i mananci.
L-am vazut pe Adrian americanul catarator- si fiimiu la fel, pe frigider, pe birou, pe biblioteca sora-sii si acum s-a prins ca daca te sui pe ceva ajungi si mai bine sus si presteaza in consecinta. Ei fac parte din specia care se trage din maimuta
Offf maraie cataratorul, ma duc si revin mai tarziu cu restul impresiilor, ca am avut ce vedea!

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

catalina

Mergi la inceput

Alarma falsa, avea ceva de comunicat jucariilor cu care doarme, nu m-a bagat in seama. Chiar, copiii vostri vorbesc prin somn, ca al meu nu numai ca vorbeste, dar canta/maraie de nu pot dormi, chiar daca el doarme de n-are traba!
Sa revin :tocmai am vazut baietii Oanei-Bubu nici nu stii care-i mai frumos. Stef cel jucaus si dodolot si mergaret sau Vlad cel serios si delicat? Si ce frumos se joaca ei in baie amandoi. Si Stef la nudul gol fugind, noi nu prea practicam sporturi d-astea ca al meu cum il dezbrac marcheaza teritoriul si fuge prin casa si pisuleste peste tot, asa ca ne dezbracam la baie si facem pipi in cada, ca pe olita nici gand sa se aseze! Oricum el nu prea sta asezat pe nimic, nu stiu cum ne vom descurca...Mai si copanele grasane am avut si noi, dar dupa boala din ianuarie combinat cu faptul ca a inceput sa mearga s-au dus si duse au ramas, iar uneori mi-e dor si ma uit la pozele cu el bebe mic, nici nu seamana, zici ca e alt copil.
Acum s-a ridicat in funda si ma striga, ma duc sa-l pun la tzitzi, dar nu va culcati, ca mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Catalina, ce haioasa esti! multumim pentru complimente! Stefu nu face deloc pipi cand il dezbrac, f. rar a facut si cand era mic-mic. Si nu vorbeste deloc in somn, doar Vlad
Gata, merg la nani

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Vad ca v-ati culcat, ma duc si eu langa colegul, acum s-a intors cu fundul la mine(ca asa doarme el) dupa ce s-a mai ridicat o data, a spus ceva pe limba lui si s-a culcat la loc. Apoi s-a trezit urland, cred ca de la sperietura de azi: dormea copilul frumos in carucior si plimbandu-ne pe langa o trecere de pietoni-eram cam la 10m se aud niste frane groaznice de s-a trezit direct in fund ridicat si urland . Mi-era asa mila de el, ca abia adormise, da' avea si o fata comica de disperat din cauza sperieturii, ca-mi venea si sa rad!
Gata, la nani, maine mai scriem ce pui am vazut, ce am retinut si eu din ultima saptamana.Pupici si somn linistit tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

L-am vazut pe stafanutz in filmulete, e adorabil, un scump, un dragut...ce sa zic ...o minune de pui.

mihatp FELICITARI!!! o viata frumoasa, sa va iubiti mereu si sa fiti sanatosi.

nicol ...eu iti inteleg ingrijorarea dar totusi... sunteti in vacanta. Distractie placuta in continuare si lasa ca ai destula vreme de mamiceala.

Tuchi prevaz eu ca cineva mic are pasiuni mare de interior design:) Felicitari de post.

Naty Doamne fereste...bine ca e totul ok si e puiul vesel. Sa stii ca si al meu am observat ca se prinde cu mainile de patut si se ridica numai din maini sprijinindu-se cu picioarele de zabrele. El are antrenament de la gard:))Cred ca patul de lemn are zabrele si de alea se ajuta ei sa urce sus, la cel pliant n-au de ce se sprijini cu picioarele.

zozel si era si tura de noapte??? Sau cum D-D ai dormit tu singura in camin...?

Clodute la cat mai multi ani impreuna. Felicitari!! Sa aveti parte de intelegere, iubire si sanatate din plin.

tonic:) ce figura ai fost cum ai povestit...saracul pui cred ca s-a speriat nu gluma. Va pupim si fara sperieturi.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

LA MULTI ANI!!! Cristian , sa cresti mare si voinic, sa fii norocos si sa ai o viata frumoasa. felicitari cu ocazia implinirii primului "anisol" din viata ta. Felicitari Nelia

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am revenit...

Cuscra deci asa cu Adrian.. ii plac fetitele.. de pupat stie, papucii fura..manca-i-as eu nasucul lui!
apropo abia acum ne-am tras si noi camera foto meseriasa .. de acum Grand Canyon sa facem ..
Bubu frumoase filmuletele! ca sa nu mai zic: cand zicea randunoiul tau bravo, Andra executa imediat!
Tuchi spor la treburile ce se intrezaresc!

in mesajul trecut uitasem sa zic de colajul lui Miha.. stiam bre ca Luca e al tau! [:P] si La Multi si Fericiti Ani impreuna sa aveti! si succesc cu proiectul!

off Naty ce rau imi pare! sper sa fie bine!
mamaaa Vlai, bietul copilas.. si tu Zoze.. ce mai patzanie..
Tonic si Andra mai vb in somn.. daca pana acum zicea "mama" mai nou zice si "tata" dar asa cu un oftat de ma topeste ..

LA MULTI ANI CRISTIAN de Nelia!! sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii in viata!
Neli pe unde umbli? ca nu ai mai scris de multisor!

azi noapte am avut noapte cu cantec si azi am vazut ca a spart si dintzosul nr 2.. asa ca la noapte sper sa fie ok..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

apropo si eu vreau sa facem montaj.. cum facem?
se ofera cine sa mestereasca la el?

ca ma gandeam sa ma ofer ca numai bine imi vine laptopul curand si noaptea si asa nu am somn.. numai cum vreti si voi..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...am pregatit cafeul...si ceai si capuccino si bombocino...

La Multi Ani, Cristian!!! Sa cresti mare, sanatos si frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna dimineata,

Imi cer scuze fetelor, din cauza de net prost nu "m-am exprimat bine" . Am vrut sa zic doar ca si eu la nunta am avut Perfect Day - melodie de inceput. DAR va multumesc fetelor de urari Liana si Adriuta .

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput