Banii nu aduc fericirea ...
Raspunsuri - Pagina 11
ellej spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eliza5 Diferenta dintre Ciumaca si Mihaela Radulescu este reprezentata de sutele de copii si zecile de organizatii caritabile ajutate / sprijinite ori cu banii, ori cu energia, ori cu relatiile Mihaelei Radulescu. jignitoare comparatie, oricum. Eliza si Alex (15 nov. 2004) |
Cred ca n-ai citit cu atentie ce am zis. Reiau:
care e diferenta dintre ele ? (vorbind strict de faptul ca sunt mame cu copii mici pe care si-i disputa cu ex-ul)
Edit: nu de alta, dar tot aud ca ar trebui sa facem abstractie de viata ei persoanala, de trecutul ei si de faptul ca e o persoana publica.
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
Rufus spune:
citat din mesajul lui ionica De ce nu intelegi ca Mihaela este pe cale de a pierde custodia fiului ei unic |
Cum crezi tu ca s-ar putea intampla asta?
Daca nu stii ceva concret, fa un scenariu: ce ar putea face Elan sa obtina custodia, fara ca Mihaela sa poata interveni?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
laurabb spune:
ziceau cei din Canan,ca mama MR are o vila cosntruita chiar de fiica ei pt ea In Bucuresti.
De ce nu s-a dus la mama ei cu copilul in acea seara,sia trebuit sa se duca la un hotel superluxos unde costa 800 euro ziua de cazare?
pt ca,zic eu,ii place sa faca scandal public.
Si era 10 seara noaptea,copilul ala ,daca tine la el intr-adevar,se ducea acasa la bunica si era in pat la ora aceea,insa ea a preferat sa faca circ mediatic.
Eu nu am nimic cu niciunul,treaba lor,dar cand vad ziarele,ca pun artiolul asta pe prima pagina,....este stire nationala domne.
Si am mai citit si articolul ala al ei patetic ,in care era obsedata de cuvatul "milionar"si vai sotiile de milionari ce greu o duc...pai alte mamici din Ro nu au ce sa puna pe masa la copii,...gata mi-am zis si eu offul:-)
dulcetica spune:
Banii sint foarte buni si pot sa faca un rau infinit mai mic, decit lipsa lor.Spunea cineva ca o croaziera e la fel de frumoasa si in apartament de lux si in cabina?Nu-s de acord!In apartament poti sa respiri,iti comanzi la room service si apar capsunile ,sampania si trandafirul,iti spala hainele,ti le calca,etc.Chiar nu vad nimic rau in asta!
Mie nu imi place aceasta persoana si o sa incerc sa fac abstractie de acest aspect.Arata bine ,insa cind deschide gura devine cea mai comuna persoana.Nu mai continui.
Ce incearca ea sa faca?Cred ca e un soi de amenintare.Stie banui foarte multe secrete ,pe care le-ar putea deconspira,asa incit il santajeaza pe fostul ei sot ,sa o lase in pace.
Anticipez ca n-o sa placa ,insa de ce nu sinteti de acord ca si barbatii pot la fel de bine sa obtina custodia.Sint destule mame, care daca ar avea putin bun simt ,ar recunoaste ca tatal se descurca mai bine cu copilul.
In cazul lor,cred ca ambii pot demonstra ca-l pot intretine si in egala masura ,timpul lor e foarte pretios ,unul fiind om de afaceri iar ea avind program incarcat.Nici unul nu e usa de biserica sau cel putin asa afirma ea,ca despre ea sint mai multe stiri in acest sens.
Deci dupa cum vad eu au sanse egale.
Vor incepe si in Romania sa cistige tatii copiii.
giani spune:
Io tare cred ca scandalul a plecat de la factura cartii de credit. Ma pun si eu in pielea lui, la fel m-as enerva si eu sa vad ca din banii mei fostul partenerul ar face cadouri la nu-s ce iubita. E vorba de bun simt. Domnul a fost fair play, i-a lasat partenerei cartea de credit, a lasat si poporul sa stie ca ii lasa cartea de credit, dar sa nu abuzeze. O fi independenta financiar vedeta, dar totusi 150 de mii euro pe luna, e nitel cam mult, trebe sa fii milionar bine sa cheltuiesti atita.
diana21 spune:
Nu spun lucrurile astea pentru ca vreau ceva de la el, desi am toate drepturile legale de a obtine jumatate din tot ce detine, numai ca, nici o surpriza, milionarul azi e sarac, exact ca politicienii. |
Eu nu vad de unde reiese ca MR vrea jumatate din ce detine sotul ei. A spus in mai multe randuri ca nu vrea nimic de la el. Acum zice clar ca vrea doar PACE pt. copilasul ei, insa noi suntem experti in cititu' printre randuri, ce, nu STIM NOI adevarul??? Ce daca acum, din disperare, isi deschide sufletul catre oameni, spunand doar ca nu vrea sa-si piarda copilul, nu stim noi ca a fost amanta lu' x in tinerete??? Pe noi asta ne intereseaza, ce ne plictiseste ea cu copilul ?
Are dreptate Xeno, astia suntem ...
desprecopii spune:
din aceeasi categorie de milionari ce fac orgii - iata, stirea zilei in Olanda este ca Brad a fost prins de Angelina cu nany in pat.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
ellej spune:
citat din mesajul lui desprecopii din aceeasi categorie de milionari ce fac orgii - iata, stirea zilei in Olanda este ca Brad a fost prins de Angelina cu nany in pat. Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
Cred ca Jen e incantata :), dupa fapta si rasplata.
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
cici spune:
Deci Mihaela R ,tinde spre nefericire daca vrea jumatate din ce detine sotul?
Si cereti si parerea celor disperati de la umanitare care asteapta banuti pentru un tratament, o operatie -oare lor le-ar aduce nefericirea banii asteptati?
Fericirea nu are legatura cu banii ,asta e clar.Fericit este cel ce daruieste din putin sau din mult,fericit este cel care se bucura de ceea de are :familie ,sanatate, dragoste.
De ce trebuie sa analizam fericirea legat de bani?
Asta e o iluzie , nu e fericire!
adriuta spune:
citat din mesajul lui desprecopii din aceeasi categorie de milionari ce fac orgii - iata, stirea zilei in Olanda este ca Brad a fost prins de Angelina cu nany in pat. Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
ha ha ha...la fel cum scriu ziarele ca Obama e homosexual
BTW de ce nu s-a postat la barfe...si alte ciudatenii subiectul ca ale noastre imediate SE MUTA, sincer cred ca ii era mai potrivit locul acolo.
...si in concluzie zau de nu o credeam pe Raduleasca o fata mai deshteapta...dar deh aparentele inseala
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!