cosmetica acasa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu il folosesc si am tenul mixt adica gras in zona T si uscat pe obraji si la mine una merge mai ales daca aplici crema dupa nu e nici o problema.Nu vreau sa fac reclama dar ca raport calitate-pret mi se pare f bune.Am avut alte demachiante destul de scumpe si nu mi s-au parut fantastice.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

daaa aceeasi problema la ten mixt am si eu ...de ceva timp am tenul deshidrata in special pe obraji si frunte ( cu toate ca beau apa si ceaiuri multe si am o dieta buna , fiindca sunt nevoita sa fiu la ergim , am ulcer )

nu m-am gandit de loc ca ii faci reclama produsului ( nu ca ar mai avea nevoie ) mai ales ca fiind afara faceai reclama la ceva de acolo , deci e clar ca fiind produs bun nu renunti la el , multumesc de pont

pana la nunta mai sunt cam 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Pentru nimic cine daca iti foloseste..Doar de asta suntem aici sa impartasim experiente.
In orice caz il poti incerca si apoi vezi daca iti preieste sau nu.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Eu folosesc pt. masti argila!In combinatie cu suc de fructe (amaie, portocala,...) sau miere face minuni!
De curand am inceput sa folosesc si lotine tonica si crema hidratanta de la "asla vital" tot pe baza de argila si sunt foarte mulumita!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu imi fac o masca care mie imi place foarte mult cum imi lasa tenul,e mixt al meu:
un albus de ou batut spuma,amestecat cu o lingura de malai sau tarate si cateva picaturi de zeama de lamaie!Le intind pe fata curata,le las pana se usuca,cam 15 min,apoi spalat cu apa calduta si dat cu crema hidratanta!
Si pentru corp,cand am chef,amestec 3 cesti de cafea,3 cesti de ulei de masline,cateva plicuri de ceai verde si sare de mare,(din aia mai fina,nu mare rau)si ma frec cu maclavaiztul asta pe tot corpul!Face un peeling extraordinar!Limpezit si dat cu lapte de corp dupa asta!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

da ...am sa il cumpar zilele astea si daca mi-a priit am sa scriu

nu prea mai stiu ce sa incerc ptr varsta mea( 38 ) si tot caut chestii natureale ( merg in general pe multe chestii naturiste ) in afara de ce stiam eu hidratarea cu ulei de masline

Citat:
citat din mesajul lui cait

Pentru nimic cine daca iti foloseste..Doar de asta suntem aici sa impartasim experiente.
In orice caz il poti incerca si apoi vezi daca iti preieste sau nu.

pana la nunta mai sunt cam 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

valentinag, plicurile de ceai verde cum le folosesti? Te referi la continutul din plicuri sau faci un ceai concentrat si il amesteci in maglavais?

tzontzo manager

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milkbaby spune:

ceva masca/remedii pentru ten tanar uleios/acneic aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Pentru ten uscat,40 de ani, ce recomandati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Pentru paru foarte degradat, in afara de uleiul de masline,mai stiti ceva?
Eu stiti ce va recomand fetelor? La plafar se gasesc sticlute mici mici mici de ulei din seminte de struguri care e excelent pentru tenul matur, pentru cel ridat, pentru cel uscat. Mie una mi se pare revolutionar acest ulei. Costa vreo 5 ron

Mergi la inceput