Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Angel, Any si Oana 80, bine ati venit la noi!

Salutare la voi toate!

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Any 75, daca simti ca nu e ok, nu fa FIV atunci. Mai asteapta!

Oana, poate data viitoare va fi cu noroc.

Jujuka, din cate stiu eu, TSH-ul e hormon tiroidian. Mergi la endocrinolog. Nu mi-a placut nici nivelul LH-ului. SI eu am facut analize hormonale, mai putin FSH si LH. Nu prea stiu despre raportul lor. AM mai vazut raspunsuri pe alte topicuri.

O seara placuta!

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=134598&REPLY_ID=46780131&TOPIC_ID=134598&REPLY_ID=4678013
any 75
draga mea,
pot sa-ti spun ca am avut aceiasi dilema,dar pana la urma am hotarat sa aman tratamentul pana dupa sfintele Pasti,si simt ca am facut ceea ce e bine.

Intareste-ma, Doamne, si transforma frica si durerea mea in pace si bucurie. Alunga, Doamne, toate gindurile care nu vin din Tine, Dunezeul meu, si nici din dreptatea Ta. Coboara-ma in Lumina Ta si ma lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

jujuka Cum de ai facut analizele in ziua 14? Ti-a spus doctorul sa mergi in ziua asta anume?? Stiu ca se recomanda analizele hormonale din ziua 3-5 ale ciclului. E nevoie de un endocrinolog pentru tsh, e un pic cam mare, iar pentru restul e bine sa mergi la ginecolog. Eu stiu un caz concret, cineva care avea niste rezultate la analizele hormonale de proportii muuuuuuuuuult peste limita normala. Cred ca nici daca ma legam la ochi nu puteam sa tastez asa numere, asta se intampla acum 2-3 luni, medicul nu a mai zis nimic, cred ca mutise, iar persoana in cauza e cu burtica de 6 saptamani acum.
Capul sus, privirea inainte ca o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jujuka spune:

angell33 asa mi-a dat dr analize in ziua 14 si in ziua21
sunt cam suparata.sincer nu ma asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

Dragutelor.... sinaxarul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/martie/martie18.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Draga jujuca eu nu cred ca trebuie sa-i faci griji prea mari. TSH intr-adevar e putin marit dar nu mult si prolactina la fel. De estrogen si LH nu trebuie sa-ti faci griji ca sunt prea mici, inseamna ca luna aceasta nu ai avut ovulatie dar asta se corecteaza prin tratament. E foarte bine ca fsh e bun si nu este mare. Iti doresc numai bine si multa speranta.

Mihaela amalia felicitari! Bunul Dumnezeu sa te ajute pe toata durata sarcinii, sa ai un copil sanatos si frumos.

Anadomnica am vazut ca nu ai trecut-o pe lista de gravidute, poate ti-a scapat, eu am observat cand am refacut lista. Te pe burtica si sarcina usoara iti doresc.

Fetelor bine ati venit la rugaciune. Ne vom ruga impreuna si Dumnezeu se va indura si de noi sa ne daruiasca un copilas.

Angel frumoasa gandire ai , sa-ti ajute Dumnezeu sa ti se implineasca visul si sa poti ajuta si pe altii. Ai intrebat despre fiv, dar cred ca numai duhovnicul tau poate sa-ti spuna ce sa faci.

Sisica multumim pentru minunea pe care ne-ai scris-o. O minune ne dorim si noi si speram sa ni se implineasca visul de a deveni mamici.

Multumim fetelor care ati dus la biserici si manastiri listele noastre, Dumnezeu sa va rasplateasca dupa sfantul post cu burtici.

Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca si maicuta Domnului sa ne acopere cu Sfantul sau acoperamant.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Bun venit noilor fete pe lista de rugaciuni. Veti vedea ca rugaciunea colectiva o sa va schimbe viata in bine. Domnu ii bun si ajuta oricarui suflet nacajit care se roaga.

Miha3, da este manastirea Cucuis.

Any 75 daca ai dubii ci FIV roaga-te la Domnu sa te ajute faci ce-i mai bine. Daca nu-i bine FIV in saptamana mare atunci vei avea piedici sau pur si simplu iti va da gandul sa nu faci. Crede-ma eu de cand ma rog asa iau cele mai bune decizii.

Dragele mele va pup pe toate.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Despre neîncetata multumire adusa lui Dumnezeu

Avva Sisoe l-a întrebat pe un frate: „Ce faci?“. El a raspuns: „Îmi pierd timpul, parinte“. Batranul îi zice: „Eu îi multumesc lui Dumnezeu chiar si cand îmi pierd timpul“. (Pateric, editia Polirom, 2005)

Raspunsuri duhovnicesti: „Pentru tot cuvantul desert vom da seama în ziua judecatii“

Cum putem dobandi darul tacerii, care este mama rugaciunii?

Sa ne aducem aminte de cuvantul Mantuitorului, care zice „ca pentru tot cuvantul desert vom da seama în ziua judecatii“; iar un sfant parinte zice ca „de cate ori am vorbit, m-am cait“. Mare este darul tacerii, prin tacere scapam de osanda, de clevetire, de vorba desarta si învatam sa ne rugam. Parintii nostri vorbeau „sapte vorbe pe zi“, cum se spune, dar cu inima si cu buzele se rugau neîncetat. Daca vom pune înaintea noastra pacatele noastre, ceasul mortii si ziua judecatii, încet, încet dobandim darul tacerii si al rugaciunii. Sa ne rugam lui Dumnezeu folosind cuvintele psalmistului David: „Pune, Doamne, paza gurii mele si usa de îngradire împrejurul buzelor mele“ (Ps. 140, 1).

Cum putem deprinde mai bine rugaciunea inimii, ca astazi nu mai avem dascali de rugaciune ca odinioara?

Rugaciunea nu este teorie care se învata în scoala. Rugaciunea inimii, adica cea facuta cu simtirea inimii, este o daruire a Duhului Sfant, dar de sus pe care îl primesc numai cei vrednici de el. La biserica se canta: „Sa ne curatim simtirile, ca sa vedem pe Hristos stralucind în inimile noastre“. Cine iubeste pe Dumnezeu din tot sufletul, din toata virtutea si din toata inima sa, aceluia i se daruie#351;te darul rugaciunii inimii, darul sfintelor lacrimi. Altfel, poti capata rugaciunea inimii din experienta, dupa o lunga practica, dar se pierde usor, caci inima nu arde de iubire pentru Hristos. Eu am mai facut candva o experienta cu rugaciunea inimii, la Schitul Rarau, dar acum nici eu nu o am. (Convorbiri duhovnicesti cu parintele Paisie Olaru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Neata fetele
jujuka - cred ca cele mai bune sfaturi si indrumari cu privire la valorile analizelor ti le pot da fetele de la subiectul PCOS. Nu te impacienta, ca valorile tale sunt aproape de limite si cu siguranta sunt tratamente care ajuta la revenirea lor la normal. Si eu am fost suspecta de Sindromul Ovarelor Polichistice si am facut analizele, dar primele le-am facut intr-adevar in z3-5 si apoi urma z14 respectiv 21. Progesteronul nu ti-a dat sa faci in z21? Eu chiar nu sunt asa de documentata, dar citeste si posteaza la PCOS ca acolo sigur sunt fete care stiu si te vor ajuta. Multa sanatate.
Eu aseara am fost prima data la gimnastica la o sala recomandata de Anaomaria . Mi-a facut bine si m-am simtit bine, desi m-am cam inrosit spre final. Ce sa mai spun ca aseara am dormit ca un prunc si m-am trezit doar odata sa merg la baie. Asa ca eu recomand din toata inima la toate gravidutele si viitoarele gravidute sa mearga sa faca putin miscare usoara ca tare bine mai face. Eu inainte de sarcina mergeam des la patinoar si ... dupa o ora pe gheata simteam cum mi se elibereaza toate endorfinele in corp si aveam o stare de euforie, de bine, de relaxare pe care doar efortul ti-l poate da.
Hai ca m-am intis si chiar sunt off topic. Iertai, va rog!

Doamne ajuta!
7+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput