Sezatoarea canadiana (135)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

vazut pozele si trebuie sa admit, eu am sindromul Chandler(de la friends) nu stiu ce si cum sa stau la poze!
ange, succes "pirouetei"!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Impresionata de poze!!!!
Si ce frumos ati organizat acolo!!! Bravo Try!!!

M-am uitat si eu la 'personaje' .
Olga nu pari ca esti in ultima luna arati grozav. N-am apucat sa ma uit si pe pozele trimise de tine Vad ca ai fost foarte surprinsa
Mona si tu arati grozav.

Maru hai ca nu ai nici un sindrom.
Inacanada fetita ta iti seamana mult mult De fapt zici ca e sora ta mai mica

Diana si Simmona vizionare placuta la bebelusi Va tin pumnii sa fie totul bine.
Poate se convinge si Atomix ca nu e o tornada. Sau nu inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Olga, Mona_B placerea a fost de partea noastra a tuturor (eu una personal iubesc surprizele, mai ales sa le fac). Multumesc si eu fetelor ca au facut posibila aceasta intalnire - e un pic aiurea sa fiu eu mai apreciata; daca fetele nu veneau/participau, kaput surpiza, eu am fost doar omul care a adunat consensurile, raspunsurile fetelor. Faptul ca restul fetelor au participat/imbratisat ideea e ceea ce merita intr-adevar laudat.
Eu multumesc mai ales fetelor care au participat desi n-au fost prezente fizic: mQQm, Romanitza si Ritah. Ritah, din fericire a reusit sa ajunga 10 minute si sa ne vada, pe fuga. Si poate in mod special tin sa-i multumesc lui mQQm ca datorita insistentei ei am reusit s-o aducem pe Olga si ca desi stia ca nu poate ajunge, s-a implicat foarte mult si a fost si ea una din participante (data viitoare cand ne vedem, fetelor, Olga, Mona, va rog aduceti felicitarile cu voi sa primiti o semnatura autentica si de la mQQm ca noi in valtoarea intalnirii am omis aspectul asta si-mi cer scuze personal lui mQQm ca nu mi-a trecut prin cap s-o semneze una din noi).
Ma bucur ca am reusit sa ne strangem 13 fete. Stiu ca multe alte fete si-au dorit sa ajunga, dar din motive obiective n-au reusit si stiu ca au fost alaturi de noi. Le asteptam cu mare placere sa ne intalnim cu proxima ocazie.

Ma bucur enorm ca am reusit sa mai cunosc cateav fete: Margott, Donia, DanaMario
Mqqm, denisa, vacanta placuta la mare si la soare fetelor, eu am mainile inghetate pe tastatura (nu ma intrebati de ce).

Ange eu caut retete de ingrasat, mai, nu de slabit, asa ca n-am cum sa te ajut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Out of subject "baby-shower-intalnirea de sambata", vreau sa cer si eu ceva sfaturi/informatii referitoare la echipamentul de patinaj pentru galusca mea de ...aproape 3 ani.... Respectiv: de unde sa cumpar, ce sa cumpar, unde e mai ieftin? Ca nici nu stiu daca o sa vrea sa stea si parca nu-mi vine sa arunc asa banii degeaba. Dar imi trebuie patine , care trebuie sa fie (cica) hockey skates sau figure skates sau molded skates si sa nu fie bob skates. Cu alte cuvinte...am intrat in ceata...de la primul articol... Apoi imi trebuie nu stiu ce casca speciala, aprobata de nu stiu cine...Si mai imi trebuie manusi, dar nu orice (cica) ci unele speciale care...sa nu se ude. Si mai imi trebuie si "splash pants" nu snow pants ca ea incepe pe 20 aprilie si o sa fie prea cald pt snow pants ( de care...are...). De unde sa cumpar, fie ele si second hand, in prima faza. Ontario, stie cineva sa-mi raspunda??? Si de care patine sa caut? Am vazut pe net diferenta intre hockey si figure skates. Dar nu ma dumiresc deloc ce-i cu molded skates. Si care sunt alea bob skates, adica cum le recunosc, ca sa nu cumpar din alea...Hai ca v-am innebunit si pe voi, nu? Scuze daca da...dar trebuie sa o inscriu pe Thea pana marti si vrea sa stiu ce sa fac.
Astept raspunsuri urgeeeeeent, pleaseeeeeeee...
In alta ordine de idei, azi am stat afara muuuuuuuuuuuuult...a fost asa de frumooooooos...am greblat ceva frunze si ramurele si am constatat ca mi-au iesit lalelele ...deci sigur...primavara e "pe vine"...
Va pup, dragelor

Mergi la inceput

Revin....DanaP trebuie "musai" sa ne cunoastem...auzi ce zic fetele astea ca...semanam. La ce...semanam, fetelor ?

Mergi la inceput

am pus pozele pe contul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ina, am vazut intrebarea ta legata de patinaj, dar cum nu stiu magazinele de la voi, nu prea stiu cum sa te ajut. Dar ce pot sa-ti spun este ca prima data eu am fost la clubul care urma sa faca si acolo mi-au aratat la alti copii ce anume trebuie sa poarte si asa am avut o imagine a ceea ce caut. Apoi mi-au dat citeva adrese de magazine, inclusiv second hand (primii doi ani i-am cumparat numai asa, si chiar si anul acesta am cumparat patine second hand, pentru ca sint din alea bune si nu am 500 de dolari de dat pe unele noi). La cluburile din Montreal se vinde si echipament, adica vin parintii cu patine cumparate cu un an in urma si care i-au ramas mici copilului, le vind cu mai putin si ia altele mai mari. Apoi exista magazine specializate pe echipament sportiv, inclusiv second hand. Daca le cauti pe net, se poate sa le gasesti, te duci acolo, ceri tot ce-ti trebuie si sigur te ajuta cineva.

Splash pants sint pantaloni de fis sau din alt material impermeabil, cu sau fara captuseala subtire, pe care copiii din gradinite mai ales ii poarta obligatoriu primavara si toamna cind ies afara peste dres sau pantaloni, ca sa nu se ude. Eu chiar miercuri le voi lua la toti trei aceste costume de primavara-toamna pentru ca nu-i pot lasa fara si nici groase nu le mai pot da, la Agata mai merge, ca e mai mare, desi la cit ii place ei sa se joace afara, ar trebui mereu sa aiba pantaloni de schimb cu ea, asa ca prefer si ei sa-i iau splash... dar la cei mici e exclus, pentru ca s-ar uda imediat la fund. Gasesti de calitate si scumpi, dar gasesti in magazine gen Walmart si Zellers la preturi acceptabile. La manusi la fel, sint niste manusi dintr-un material impermeabil ca cel de la splash, dar nu sint groase pentru ca ar transpira. La casca nu stiu ce sa-ti spun, stiu ca exista speciale, dar fetele mele au facut cu casca de bicicleta pentru ca nu am mai avut bani sa le iau altele (dar e una din cele bune, am dat o gramada de bani pe ea, avantajul este ca au purtat-o amindoua si o va purta si Lisandru - adica vreau sa spun ca nu e chiar din alea din Zellers, care cred ca nu sint indicate, e Louis Garneau din Sport Experts). Dar in magazinele specializate (mai ales daca au si second hand) daca te duci, sigur gasesti tot ce-ti trebuie.

Patine - fetele mele au inceput amindoua cu Jackson si au fost foarte bune, dar luate second hand. Uite www.sears.ca/gp/product/B001M9Z8R8/sr=1-5/qid=1237147510/ref=sr_1_5/190-8382566-0512862?ie=UTF8&searsBrand=core&mqnodeid=396409011" target="_blank">un model de pantaloni (printre cei mai buni, ca astia de la Columbia au haine destul de bune) si www.figureskatingstore.com/index.php?cPath=10" target="_blank">marcile de patine pentru figure skating:

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Ina, nu ma pricep ce marci sa-ti spu nsa iei sau alte detalii prea tehnice, ce vroia msa-ti spun este sa-ti fixezi un buget pt treaba asta si sa nu sar icalul pt ca are doar 3 ani, nu face skating de performanta, nu stiti nici macar daca-i palce sau nu ca sport. Deci e de tatonare .Oricum la anu' n-or sa-i ma ifie bune patinele, deci un motiv in plus sa nu te arunci la bani grei. Casca de protectie o sa foloseasca mai multi ani la rand, cotiere etc. la fel.
Si eu l-am dat pe alex la patinaj si patienaza fara probleme-n costumul de iarna (snow pants si heaca cu care merge la gradi). Iarasi, pantalonii la anul putin probabil sa-i ma ifie buni. Nu te arunca la tot felu lde echoipamente. Patine, casca si cadru sunt cele mai importante ca sa invete. Nu stiu daca o dai la profesor sau vreti voi s-o invatati, cert e ea invata sa patienze si pe patine de 30$ si pe de-alea de 100$. Nu cred sa faca o diferenta atat de mare pt ea. Cand o sa stie ce insemana cu adevarat patinajul si daca o pasioneaza si face din el un hobby, atunci merita sa investesti mai mult in echipament, dar la doar 3 ani si incepatoare fiind, eu zic ca un 70-100$ pt tot e arhisuficient. Noi lui alex i-am luat doar patine si casca si dupa ce am inceput sa mergem cu el si la public (nu doar la orele cu profesor) i-am luat si cadru pt primele dati pt ca nu se tine asigur pe picioare si el e si cam temator. Pe patine am dat cam 30-40 si pe casca la fel. Cadrul l-a primit cadou de mos craciun, deci asta-i tot echipamentul. Pe mine ma intereseaza sa invete sa patineze de fun, nu de performanta.

Mergi la inceput

Merci de raspunsuri,Nelia si Try
Nu inteleg ce e ala "cadru"? adica protectia care se ataseaza la casca, ca sa nu se loveasca la fata?
Eu de aia am si intrebat, pentru ca nu vreu sa cheltuiesc bani multi deloc, tocmai pentru ca e f mica si habar n-am nici daca va vrea sa intre pe gheata fara mine. O dau la profesor si eu n-am voie cu ea pe gheata, dar nu ma primeste acolo fara chestiile de baza, adica patine, casca si manusi. Plus ca nici nu stiu daca o sa vrea sa stea sa-i pun patinele in picioare....eu incerc marea cu degetul (cum s-ar spune) . De aia ma gandeam sa-i iau niste patine (pt inceput) care sa fie mai degraba haioase, atractive pentru ea, decat performante. Daca as gasi cu printese...ar fi minunat... Pe casca vad ca se pune mare accent si acolo chiar ca n-as face economie. Nu are casca de bicicleta pentru ca...nu merge pe bicicleta...ii e frica .
Am inscris-o, incepand cu aprilie la 3 chestii: irish dance, innot si patinaj. Ce-o iesii...oi vedea...Sper ca la macar una din ele ...sa vrea... Nu de alta dar m-a innebunit in timpul liber ( adica orele petrecute acasa, in afara gradinitei)...sta numai si numai la tv...nu se joaca cu nici o jucarie, dar cu nici una si are...sute...de la jucarii pentru varsta ei pana la laptop pentru copii de 8 ani+...mai nou sotul meu vrea sa-i ia ...DS - cadou pentru ca implineste 3 ani...S-o juca cu ala? Nu cred...dar noi tot incercam...poate-i atragem atentia cu ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

ange si Codritu, La multi ani cu multa intirziere! Voi scrieti nu gluma si eu citesc rar, sar paginile din lipsa de timp si deduc din comentarii.

Oana, saptamina asta sint pe meleaguri canadiene asa ca sigur te sun.

mqqm si denisam, vacanta placuta si drum bun. Probabil ca mqqm s-a si intors la cit de in urma sint eu cu stirile.

Felicitari pt intilnire si surpriza. Aratati toate demential. Gravidutele de nota 10!

Try , felicitari pt job. Am eu o reteta garantata de ingrasat, ti-o dau pe mama, minimum 6 kg in 3 luni , burta mea e mai mare ca a lui Simonna si se datoreaza in buna parte dulciurilor facute de mama...

AnaStroe, felicitari pt jobul de la guvern! Vezi ca a rasarit soarele si pe ulita ta, eu chiar nu inteleg dilema ta cu alegerea ca e no brainer.

pitilache, trece-ma si pe mine pe lista te rog pt vineri 3 aprilie.

DanaP, o sa fie bine, tinem pumnii in continuare.
valen, tu cum esti?

Ange , super rezultatele la analize, asta da cadou.

Mie imi e somn incontinuu si nu stiu ce sa mai fac...unde era linkul ala cu studiul lenei?

Nelia, mai cauti menajera ca pot sa-ti recomand si eu o companie la 17-20$/ora?

Numai bine,

Mergi la inceput