Pinocchio
Este singurul desen animat pe care nu am reusit sa-l gasesc.Am dat si anunt pe net si degeaba.Ba m-am si ars, cumparind un Pinocchio contrafacut, nu cel original Disney ( adica cel din 1940, pare-mi-se).
Ce ma fac, e desenul perferat al lui fi- miu si discul vechi cu acest desen mi s-a stricat...
Raspunsuri
Gabrielama spune:
Ruxmax, uite aici:
http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw_0_8?url=search-alias%3Ddvd&field-keywords=pinochio+disney+dvd&sprefix=pinochio
platesti cu cardul, in 5-7 zile il primesti.
Succes!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
anangel_lexi spune:
Chiar de azi l-au bagat la promotie in Auchan Luxemburg. Incearca si in Auchan-ul din Bucuresti, poate il gasesti. E un DVD aniversar, 70 de ani de la lansarea filmului.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Gabrielama spune:
Ruxmax,
e simplu - selectezi, apesi "purchase", iti treci datele (adresa, nr telefon, date card), platesti on-line, in cateva zile il ai acasa.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
felicia74 spune:
va aparea pe dvd, dublat si in limba romana, la sfarsitul lunii aprilie
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
IonescuOana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrielama Ruxmax, uite aici: http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw_0_8?url=search-alias%3Ddvd&field-keywords=pinochio+disney+dvd&sprefix=pinochio platesti cu cardul, in 5-7 zile il primesti. Succes! Gabi There is no taste like the taste of being thin! |
Gabriela, dar poti sa vezi in Rom DVD-uri de pe Amazon?
Pt. ca eu am incercat si imi da "error zone code", adica codul de zona, care este 1 pt. America, 2 pt. Europa, iar cele pt. aici trebuie sa aiba si 1 si 2.
Iar eu pe Amazon am vazut ca majoritatea au cod 1.
Tu ai reusit?
camelia_daniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicia74 va aparea pe dvd, dublat si in limba romana, la sfarsitul lunii aprilie Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005) |
Unde, cand cum ??? Vreau si eu !
La Diverta cumva???
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
camelia_daniela spune:
Da, se poate copia de pe youtube (cu vdownloader - il descari de pe net si apoi treci la treba), dar nu stiu cat de buna e calitatea...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!