Prietenie la plesneala *33* - Sonia aude!!!!!
Raspunsuri - Pagina 19
kay spune:
nooo, fiica-mea e taifun, eu sunt tzunami ![]()
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Dodo-pui spune:
,
si 
Buna dimineata dragelor,
am pus cafeau la inceput poate ,poate va da mirosul
.
Am dormit toata noaptea
ce bine e...de mult nu am mai dormit atat.
drag sufletului meu.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Delphinas spune:
buna dimineata si multa multa 
de azi la munca si asta implica si 
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
kay spune:
neatza, neatza... io pic de somn... mi-e leeeeeeeeeeeeeeneeeeeeeeeeeee... fiica-mea se spala pe dinti de dimineata... continuu.. cred ca s-a spalat de 5 ori azi...
pt voi si dragele mele cereale pt mine !
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Noe am trecut si eu in fuga sa va servesc cu niste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si sa va invit la niste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() in urma cu 3 ani, ma pregateam sa nasc www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo |
Sa iti traisca puiul si tu ...impingeeeeee
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rhoneea Neata fetelor la filtru Misha La multi Ani pentru gogoasa aia mica .La anu dai i faci o petrecere de 2 ori.Sa iei revansa![]() Va ![]() Anca sa ma ierti ![]() Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien age ![]() ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> ![]() *Miracolul nostru* ![]() ***SONIA - docs` did miracles *** Si Mihaita,are nevoie de noi!! **************************************************** "Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea" **************************************************** |
te iert maica,te iert
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
Neata
Dodo mersi pentru cafea ,chiar aveam nevoie ca m-a chirait bubu mic toata noaptea.
Miho sa iti traisca puiul si asteptam veste de pui 2.
O zi buna in mahala
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
devoska spune:
Neata, fetelor! Am aterizat si eu. Ce mai faceti? Cum o mai duceti? Ma duc sa citesc din urma si revin. Multi pupici!
Vio
spor la teste si bafta la examen.
mihaela77O spune:
'neata...mahala stilata!mai aveti
si pt mine?
va pupacesc si va doresc o zi buna!
vio,se lasa cu examen,mama?pai atunci,facem galerie...

...tantzo,vii din urma?
dodo,sa-ti fie de bine noaptea de somn...profita acum,cat mai poti...
kay,lasa copilul sa-si intretina cavitatea bucala...
...si un mare
...stii tu de ce!
delphi,servici usor si mai lasa mama
,ca dauneaza grav sanatatii!![]()
da si acum sa va spun,care este marea problema familiei O(adica familia mea),in aceasta perioada...andreea,vrea catel..adica i s-a pus pata rau..cu reprosuri,ca mie nu imi faceti,nu imi dregeti,nu aveti timp niciodata....si noi am vrea un catel pt mihaita,ca am inteles ca ajuta si terapia cu animale,ba mai mult am constat ca ii place...asa ca acum avem mii de intrebari.... luam sau nu animalut?

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ancadragoman spune:
Eu zic sa luati dar inainte de asta sa o pui pe Andreea sa promita ca iese cu el afara.![]()
Mama are catel si Maria se intelege f bine cu el mai ales ca pe acolo sta toata ziua
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

.La anu dai i faci o petrecere de 2 ori.Sa iei revansa