Buna..
Am si eu o mare nelamurire...si imi pare f rau dar nu am stiut unde sa postez...rog moderatorii sa ma ajute in aceasta directie...
Sunt in CIC de 2 luni si jumatate..sunt farmacist manager..iar seful meu m-a sunat sa-mi spuna ca legea ma obliga sa ma intorc la farmacie,pt ca nu am voie sa stau mai mult de 90 zile in CIC..a mai fost cineva in situatia mea??
Merci..
Spune-i sefului tau ca nu cunoaste legislatia in vigoare. Daca ai nevoie de o baza legala o avem insa eu in locul tau l-as intreba pe el in ce baza face aceasta afirmatie. Cam stiu ce va spune dar prefer sa o spuna el.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
da..farmacia functioneaza pe numele meu...autorizatia de functionare este eliberata pe numele meu...
Merci marius de incurajari...dar eu nu am o relatie prea buna cu seful meu...si nu am chef sa-i cer explicatii...mi-ar place sa-l pun in fata faptului implinit...adica sa-i dau un raspuns fara sa-i cer lui prea multe detalii..te rog mult de tot trimite-mi acea baza legala de care imi spuneai...
Merci :)
M-am mai interesat striind ca esti farmacist sef si totul este eliberat pe numele tau. Din pacate,in acest caz, asa e. Farmacistul-sef nu poate fi inlocuit decat pe o perioada de 90 de zile. Apoi, isi pierde aceasta calitate, pentru ca farmacia nu-si poate pastra autorizatia de functionare cu un farmacist-sef care sta acasa, ci obligatoriu cu unul care are contract de 8 ore si lucreaza efectiv. Deci nu vei mai avea unde sa te intoarci dupa CIC. Era un proiect de modificare a Legii farmaciilor, din cate stiu eu nu s-a aprobat inca. Prevederile noi au un inceput de solutie pentru aceste situatii, dar deocamdata asa stau lucrurile.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa