Redoutistele fidele La Redoute France (162)
Raspunsuri - Pagina 20
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inima25150 [quote]citat din mesajul lui nushulica ma'c sa ma culc cu gandul la crema de zahar ars...maine fac rafaello si le mananc pe toate ![]() Nushu! teleporteaza-mi si mie maine nicte Rafaello!!! J'ADOOOOORRRRRRREEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! ![]() si cred ca cele facute de tine sunt mai ieftine decat cele din comert ![]() ca sa nu ami vorbesc de calitate ![]() ![]() tu chiar le faci? daca da, trimite-mi, te rog, si mie reteta ![]() ![]() In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !!!!!!!! |
normal ca fac
deci iau alune de padure crude ca sa nu fie sarate le prajesc un pic decojite...buuun
apoi faci o pasta din 200g unt la temp camerei,200g zahar pudra,200g lapte praf si nu stiu cata nuca de cocos rasa
incepi sa modelezi bilutele cu aluna in mijloc le tavalesti cum ziceam prin nuca

din cantitatile astea ies in jur de 70-80 bile cat cat o nuca(asta ca sa socotesti daca mai inviti vreo prietena la ospat sau balotezi numai tu)
aah cel mai mult mie imi place laptele praf raraul,dar merge si dr oetcker
gata...culcat copilu'si ma duc sa mai redutez ceva camaine imping o comanda iar

de
DavidPoveste
inima25150 spune:
| citat din mesajul lui nushulica cristina ce zici pun la atlasib un colet? ![]() de DavidPoveste |
executa-te repede! ca pierzi ultimul tren!!!!!!!
stii despre ce vb!
eu nu gases aici lapte praf Raraul ;

poate dr oetker! dar Francezii sunt fooooooaaarte nationalisti

o sa gases eu un lapte praf care sa fie bun
si chiar incerc
poate de Pasti ca aici e pe 12 aprilie
sper sa rezist pana atunci

Merci pentrru reteta

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !!!!!!!!
anne16 spune:
Uite o alta reteta de rafaello:(lacramus)
"200 g lapte condensat- in Franta se gaseste
150 g nuca de cocos, 1 lingura unt, cateva alune optional
Se amesteca laptele cu 100 g nuca de cocos si untul topit, daca e prea moale mai adaugati nuca de cocos, faceti niste bilute in care puneti o aluna. Dati la rece pentru a se intari.Sunt exact ca cele din comert."
Si: Reteta pt "Lapte condensat facut in casa(RalucaM)
1/3 cup apa clocotita; 4 lingurite unt; 3/4 cup zahar
1/2 lingurita extract de vanilie; 1 cup lapte praf
Se mixeaza apa, untul, zaharul si vanilia. Se adauga laptele praf si se amesteca bine pana devine gros. Se tine in frigider maxim 1 saptamana. 1cup = cana de 250ml"
Reteta lui nushulica am facut-o si eu(cu multi ani in urma, sunt singura care mananca in casa rafaello)
sunt super.
nushulicace
mi-ai facut, adio cura de slabire 
nushulica spune:

parca n-as sti ca esti in fr...iti zic de LPraraul
sigur gasesti ceva bun acolo
de
DavidPoveste
anne16 spune:
Uite alta reteta:
Bomboane cu ricotta(urda) si cocos-Any Annette
gata in 5 minute!
Ingrediente pentru compozitie:
nuca de cocos 100 de gr, zahar 80 de gr, ricotta 100 de gr
cocos pentru ornat (eu le-am dat si prin fistic)
Amstecam zaharul cu nuca de cocos, dupa care adaugam ricotta si amestecam bine pana ce rezulta o compozitie compacta. Modelam apoi bilele si le dam prin cocos sau fistic.
Le lasam la frigider cam o ora, apoi se pot consuma.
Trufe cu nuci-Aliza
Ingrediente:
200 g glazura de ciocolata amaruie(sau de care doresti)
50 ml frisca, 50 g unt, 1 pachet vanilie, 1 lingurita ness
75 g frimituri de ciocolata si 35 jumatati miez de nuca (eu am pus cicolata rasa amestecata cu nuca pisata si a fost foarte bine
Ciocolata impreuna cu frisca si untul se pun la topit pe bain-marie. Dupa adaugam vanilia si ness-ul, amestecam pana se dizolva si acestea. Se lasa sa se raceasca compozitia. Cand s-a intarit compozitia se modeleaza bilute de marimea unei nuci. Si le tavalim prin amestecul de ciocolata si nuca.
Am salvate in calculator multe retete
pt dulciuri rapide(multe pt torturi). Cine vrea le trimit pe mail.
anne16 spune:
| citat din mesajul lui nushulica anne ![]() de DavidPoveste |
Cand alaptezi si ai
.... poateEu acum ma lupt cu kg, de ....s-a schimbat metabolismul dupa o anumita varsta
inima25150 spune:
MERCI!!!!!!
Sunt foarte 

tentante retetele si o sa le incerc pe toate
Anne si la mine e la fel; deocamdata doar eu mananc Rafaello
cred ca Eva imi va claca pe urame
masa ei preferata e gustarea de la 16h(, yaourt,puree de fructe si biscuite !; deci inceputul e promitator!

iar pentru cura de slabire am o reteta cu care , daca te tii bine de ea pierzi 4kg intr-o sapt;La soupe aux choux!!!!!!!!!!!!!!!![]()
e adevarat, ca am facut-o deja!
sotului nu-i place nuca de cocos
asa ca pe......cai!ah nu, pe Rafaello
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !!!!!!!!
miki68 spune:
Haideti la CAPITOL NOU, da' sa nu va mai prind ca faceti schimb de retete ca sa-mi curga mie
pe tastatura. Ati inteles?![]()
Nushu, fa-ti timp sa bagi linkuri ca pregatesc alt cos si am nevoie sa ma inspir 
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com