Redoutistele fidele La Redoute France (162)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cepuchm spune:

Alina, Felicitari!
O sa ai parte de cele mai minunate momente din viata unei femei ( binenteles pina apare bebe), sa fiti sanatosi amindoi

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cepuchm spune:

Cristina, e frumoasa bluza, acum imi pare rau ca nu am luat culoarea prune, dar merge si alb :)

Pantalonii de care vb Miky68, s-au scumpit putin, acum sunt vreo 6 euro, dar tot merita :), cred ca mai pun o pereche la urmatoarea comanda

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

multumesc frumos pt. raspuns, Miki!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Da, www.laredoute.fr/vente-pantalon-raccourci-entrej-65-cm.aspx?productid=324121214&documentid=346108&single=false&categoryid=23110316&pos=2_d_a_n&numberpage=3" target="_blank">pantalonii si-au dublat pretul, dar chiar daca-s aproape 6 euro merita din plin. Ca in multe alte cazuri, fotografia de pe site e total irelevanta.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Pe mine m-a pocnit astenia de primavara, de la reducerile din ianuarie nu am mai comandat nimic si nici nu mai imi trebuie. Astept sa se strice/uzeze asta deja luate si nepurtate niciodata.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro
Astept sa se strice/uzeze asta deja luate si nepurtate niciodata.

Mara si Matei

Ma deprimi

cristina d.

Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

clau si io tot ca si tine...sunt plictisita!

Am luat tricoul ala portocaliu ptr Cristi cu 5 euro si acum e un euro
Sper sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

fetelor, recunoasteti ca geme dulapul de haine LR Eu am inca unele in tipla, nici acum nu le-am desfacut...gecute toate culorile, trnchuri, fuste pe alese, bluze si camasi cu duiumul...mi se pare un anotimp prea scurt ca sa apuc sa le port pe toate de iarna/primavara etc.

Edit: sa nu uit de balerini din care nu cred sa fi ratat vreo culoare...

dar ca sa nu ramana cardul plin, am dat-o pe parfumuri mai nou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

dar ca sa nu ramana cardul plin, am dat-o pe parfumuri mai nou

Pai, bre, cu asta trebuia sa incepi! Ma gandeam n-am fost eu pe faza si ai fost la "rehab" de ti-a trecut asa, de-odata de shopping... Deci, e clar, n-avem leac

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Da, www.laredoute.fr/vente-pantalon-raccourci-entrej-65-cm.aspx?productid=324121214&documentid=346108&single=false&categoryid=23110316&pos=2_d_a_n&numberpage=3" target="_blank">pantalonii si-au dublat pretul, dar chiar daca-s aproape 6 euro merita din plin. Ca in multe alte cazuri, fotografia de pe site e total irelevanta.

cristina d.

ehehe eu fatuca disteapta cu mi-s i-am achizitionat de mai bine de vreun an cand au fost in "colectia noua" cu vreo 15 euroi si daca nu ma insel am mai influentat cateva dne/dre pe aici la vremea respectiva (vezi viairo)

f buni pantalonii si de calitate materialul tocmai de aia mai astept o pereche intr-un colet ce e pe drum(sper) cu fabuloasa suma de 3 euro! macar sa-mi scot "parleala"...de ce i-am luat iar??? poveste lunga...pe scurt cand abia ma intorsesem de la maternitate o apuca pe soacra-mea un exces de zel(singurul slava domnului) si a venit ea sa-mi spele haine...si a trantit un vraf de haine gramada , neintoarse pe dos, neselectate pe culori in masina, cu un program cu prespalare si 70grade pt albituri...si ce-a iesit mi-a accentuat mie depresia si mi-a stricat cateva haine bune!! numai bine de atunci am avut motiv sa n-o mai primesc...cel putin nu pt "ajutor" din asta

clau cunosc situatia! si eu sunt plina de carpe lr am dat multe din ele dar mai am si chiar in tipla ca si tine...acum m-am reprofilat cumpar pt copil si pt casa dar mai scap si pt mine cate ceva

de David
Poveste

Mergi la inceput