Durerile menstruale in timpul alaptarii

Durerile menstruale in timpul alaptarii | Autor: Ghlo

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, cred ca nu sunt singura care se confrunta cu aceasta problema si de aceea am deschis acest subiect. Nu stiu daca, dupa nastere, voua vi s-a reglat menstruatia si ati scapat de dureri (cele care aveati). Eu am sperat ca dupa nastere sa scap de aceste dureri insuportabile dar nu a fost asa. Am nascut de 8 luni, mi-a revenit ciclul dupa 6 luni, fara dureri prima data, dar urmatoarele doua au fost ingrozitoare. Nu am apucat sa ajung la medic pentru ca nu am cu cine sa las fetita, inca mai alaptez si indur niste dureri de nu sunt buna de nimic, plus ca nu mai am nopti normale iar zilele sunt un calvar. Nu stiu ce sa fac, ce as putea sa iau fara sa afecteze laptele. Voi cum procedati??? Am incercat cu ceai de musetel si am crezut ca mi imi iese stomacul afara. Daca aveti vreun tratament sau vreo sugestie va rog sa imi spuneti si mine. Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Buna,

Mie mi s-a reglat ciclul dupa nastere, am scapat si de micile dureri din prima zi, insa acum, de aprox 4-5 luni, mi s-a dereglat iarasi...cea mai probabila cauza este refacerea unui fibrom uterin pe care il aveam inainte de sarcina; s-a resorbit in timpul sarcinii, dar ulterior a crescut din nou - nu ma deranjeaza, nu am dureri deloc, insa ciclul este mai abundent acum, cu cheaguri, si am avut si ceva probleme cu sanii, exact cand a inceput perioada de dereglare a ciclului, mi-am facut eco si mamografie, sanii sunt ok, dar cel mai sigur e o dereglare hormonala pe undeva + existenta fibromului...

din cate am mai citit, astfel de dureri pot fi si din cauza endometriozei...

eu cunosc o persoana care avea dureri infioratoare in perioada ciclului, ajunsese sa-si faca injectii cu analgezice sau ii trecea (oarecum) daca bea cateva paharele de tuica tare de la tara...
o batranica a invatat-o sa bea in fiecare zi, cu 2 saptamani inainte de ciclu, cate o cana cu ceai de galbenele...asa a facut, si a scapat in mod miraculos de aceste dureri, am vazut-o, era cu totul alta persoana, nu-i venea nici ei sa creada ca a avut efect acest ceai...

incearca si tu, dar intai cere sfatul unui medic, sa nu aiba probleme bb, poate acest ceai schimba gustul laptelui tau...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ghlo spune:

Multumesc frumos de raspuns, voi incerca metoda galbenelelor luna viitoare, azi am scris mesajul si sub impulsul durerilor. Sper sa gasesc o cale, la medic am fost inainte sa raman gravida i-am povestit despre dureri si mi-a spus ca nu am nimic. Oricum intentionez sa merg la un control, mai ales ca dupa al 2-lea ciclu trebuia sa fac si un PAP-test. Multumesc mult de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Eu am auzit despre www.naturaplant.ro/produse/591/Extract_din_mladite_de_Zmeur" target="_blank"> extract mladite zmeur ca ar face minunii in astfel de probleme! O cunostinta ia acest extract de vreo 3 luni de zile si zice ca se simte diferenta (zice ca a disparut senzatia aceea de tensiune in sani, nu mai este balonata si nu mai are dureri asa de mari)!
Ma confrunt si eu , ca si voi, cu aceeasi problema. Si eu am sperat ca dupa nastere se va "rezolva" aceasta problema, insa n-a fost asa -cel putin a doua zi de menstruatie am niste dureri de imi vine sa !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ghlo spune:

Draga Camelia, iti multumesc si tie pentru raspuns, am sa caut sa cumpar extract de zmeur, sunt disperata sa gasesc o solutie mai ales ca in zilele cu durere (cam 3 la numar si fara sa ma lase nici o secunda) imi vine sa ma urc pe pereti, nu mai sunt in stare nici sa gandesc sau sa fac ceva. De ani de zile ma confrunt cu aceasta problema, acum ca nu pot lua nici un calmant, pentru ca alaptez, am fost si mai disperata. Sper sa fie o solutie acest extract de zmeur sau ceaiul de galbenele caci am sa le incerc pe amandoua.

Mergi la inceput