Ziua Infertilitatii in Romania
Raspunsuri - Pagina 3
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greta123 galliciana, Ai dreptate cand spui ca ziua infertilitatii ar trebui sa fie in fiecare zi! Daca ar fi sa masuram cata dorinta si durere se gaseste in sufletul nostru , cata speranta in inima noastra cred ca se poate umple fiecare zi! Mai exista desigur si dezamagirea , esecurile repetate.... si acestea ar umple zile si zile la rand! Nu stiu , sau mai bine zis nu vreau sa stiu , ma fac ca nu stiu ce ai vrut sa spui prin acei oameni care nu-si dau interesul.... Cat priveste aspectul material...fiecare dintre noi este interesat in esenta de aspectul material al vietii si nu cred ca avem dreptul sa condamnam pe nimeni ca-si doreste sa aiba bani! SOS Infertilitatea militeaza tocmai pentru a obtine sursa de finantare bugetara pentru tratamente si din cate am inteles si AER le sustine. Pana la urma nu stiu daca medicii ar putea sa aduca ei bani de acasa ca sa avem noi mai multe cicluri de tratament. Nu crezi? Sigur ca orice padure are uscaturile ei , sper ca tu nu ai avut parte doar de partea uscata a padurii dar sa stii ca sunt si oameni-mladite in aceasta padure in care am intrat toate! |
greta123, imi pare rau, dar, cred ca ai inteles putin gresit; daca am pus mai multe semne de mirare, asta nu inseamna ca am acuzat pe cineva, cred......
in alta ordine de idei, ma refeream la doctori, citesc in fiecare zi despre atatea chestii ce se intampla, am dat peste unul care era interesat numai de bani, in loc sa mai faca ceva si pt mine....
nu ma refeream nicidecum la aspectul material al fiecaruia, si normal, fiecare si-l doreste!!! si lupta pt el!!
vb de cu totul altceva, dar vad ca am fost inteleasa gresit, asta e....
ms. daca e, am sa il rog pe admin sa imi stearga mesajele de aici.
astept inca o minune in viata mea!!!
greta123 spune:
draga galliciana,
Am inteles la ce te referi si imi pare tare rau ca ai avut ghinionul sa dai tocmai peste uscatura din padure...dar sa stii ca mai exista si medici sufletisti pentru care contam si noi...cei care avem nevoie de ei. Sper sa iasa soarele si pe strada ta...dar asculta la mine ...nu e bine sa generalizam!
Mai cauta si o sa gasesti si medicul pe placul tau!
Cat priveste stergerea mesajelor...nicidecum! In fond este important sa apara parerile tuturor!
Astept vesti bune de la tine...cum ca ai reusit sa gasesti omul care sa te ajute!
galliciana spune:
multumesc, greta, asa sa fie, cum spui tu!! sa dea DD!!!
pupici tuturor, in mod special la gagici!!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
greta123 spune:
Da! draga galliciana! sa-ti dea DD ce-ti doresti tu mai mult!
Si de ce nu poate la Ziua Infertilitatii gasesti medicul de care ai nevoie!
psj spune:
Crezi ca vor veni si medici la ziua infertilitatii? Adica mai multi? Si sa poata lumea discuta cu ei?
De obicei sunt super-asaltati la cabinete :( si de cele mai multe ajungem sa alergam dupa ei pe holuri. Ma gandesc ca prezenta la o manifestare din asta necesita timp totusi.
Greta, tu la ce medic mergi?
Infertilitatea este o boala
greta123 spune:
psj draga ,
eu merg la gynera la dr. dracea si cu embriolog Dascalescu.
Sunt acum la a doua tentativa. Am mai avut una facuta la Turci , dar fara succes.
Cred ca vor veni si doctori, de fapt stiu ca vor veni deoarece chiar am intrebat pe doamna dascalescu acest lucru si mi-a confirmat in direct acest lucru.
Din cate am inteles se lucreaza intens la proiect si vor fi intalniri nu numai in bucuresti dar si in tara.
mi-a mai spus ca in cel mai scurt timp vor lansa site-ul web al Asociatiei AER unde vom regasi informatiile de care avem nevoie si mi-a mai spus ca dupa perioada initiala de organizare vor avea nevoie de suportul voluntarilor.
Cam asta este ceea ce am aflta. Nici nu am vrut sa-i rapesc foarte mult din timp pentru ca aici ai dreptate sunt foarte ocupati!
greta123 spune:
psj draga,
Tu la ce medic mergi? ai incercat?
Eu am tot citit acum diverse materiale si am ajuns la concluzia ca in afara de medic si contributia laboratorului este foarte importanta asa ca am inceput sa ma interesez si cine lucreaza in spatele usilor. Ce embriolog ai avut?
greta123 spune:
psj draga ,
constat acum ca esti membru activ in SOS Infertilitatea. Din cate stiu eu de pe blogul vostru sunteti in contact permanent cu AER?
Este ciudat ca nu aveati informatiile pe care eu le-am aflat punand o simpla intrebare doamnei embriolog dascalescu.
LucaLuca spune:
Greta, da, suntem cu contact cu AER, dar nu "permanent", ne informam asupra chestiunilor de principiu, nu stam pe chat. Iar discutii directe cu embriologii - noi, cele din grupul "SOS Infertilitatea", nu avem, pentru simplul fapt ca nu ne vedem cu ei - eu nu sunt in romania, elenada e deja gravida, celelalte fete nu sunt in proceduri in perioada asta. Iar Psj este deja mama si, din motive de sanatate, nu va mai face niciodata FIV in sine, deci nu are cum sa fie in contact direct cu embriologii. Era o intrebare normala, la care tu ai raspuns tendentios, incercand sa identifici "ciudatenii" unde nu e cazul.
Sanatate!
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
psj spune:
Greta, pace.
N-am vrut sa sune rautacios intrebarea,daca asa ti s-a parut. Eu nu mai fac fiv pentru ca nu mai am decat un ovar, pe celalalt l-am pierdut cu ocazia primului fiv deci din instinct de conservare exclud un viitor fiv. Nu prea mai sunt la curent cu medicii care fac fiv, tocmai asta era scopul intrebarii.
Cat despre AER, Luca tine legatura cu ei, eu ajut punctual pe anumite "tronsoane" in limita timpului meu liber.
Infertilitatea este o boala