Albumul de tunsori pentru par scurt
Un www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=Par%20scurt%20tunsori&page=0" target="_blank">ALBUM DE TUNSORI PENTRU PAR SCURT
Care tunsoare va atrage cel mai mult? E timpul pentru o vizita la coafor?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
lacri spune:
mie imi plac :1,11 si 13.super faine.
eu am innebunit de vreo 3 ani si mi-am lasat parul lung.acum e trecut de jumatatea spatelui dar am cam inceput sa ma plictisesc si de culoare si de lungime si cred ca destul de curand ma instalez intr-un scaun la coafor si zic:"vreau scut"
pup
Ana68 spune:
Mie mi-au placut ,in ordinea asta,14 si 11...bestiale si chiar daca sunt grasa si mai batrana,inca ma prind tunsorile astea...sunt usor de intretinut,uneori nici nu-i nevoie sa te piepteni...si cum mi-a crescut si mie parul...ma bucur ca mi-am facut o "imagine" despre cum vreau sa fiu tunsa...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
adarius spune:
SUPER tunsorile,imi plac 0 si keyra,eu am acum bob,un pic mai scurt decat cel din poza,iar culoare imi place mov,nu visina putreda,dar nu va inchipuiti movul ala aprins,mai inchis,dar e super.Gagici incercati frezele,sunt tari.
antosit spune:
11...daaaaaaa!O incerc si eu!
Oricum nu pierd prea mult; podoaba mea este acum un pic mai lung...cam pana la umeri!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
SuperMami_1 spune:
eu am acum o freza asemanatoare Lisei Rinna sau Meg Ryan, numai ca un pic mai scurt si undulat.. si rosu rubin...si ma simt super..e usor de aranjat coafura respectiva pe un par usor-ondulat, mai des si firul gros, ca al meu..
Albumele noastre
vali02 spune:
Eu am acum parul ca in pozele cu Alyssa Milano ... din pacate n-am si fata ei. Am incercat sa ma ciufulesc ca in pozele 14 sau 20 dar am constatat ca arat ca o "baba" care se straduie sa arate mai tanara.
Asa ca astept sa mai creasca si ma duc cu pozele 9, 11 si 16 la coafeza, sa vad ce poate face.