Histerosalpingografie la MedLife
Dragele mele,
Trebuie sa refac aceasta analiza, din nefericire pt mine 
Va rog mult ajutati-ma cu niste referinte (pt Bucuresti), unde ati fost si voi; unde a fost ok, unde au fost tratate bine, eu stiu...o anestezie de durere, o vorba buna, medic bun.
In prima faza ma gandesc la Dragos Albu - MedLife, dar astept si impresiile voastre.
Multumesc mult pt raspunsuri!
Alina
Raspunsuri
elenada spune:
Eu am facut histero la Med Life si am fost foarte multumita. Conditiile foarte bune si medici buni. Eu am facut cu Predoi dar am fost si la Dr Albu pt ecografii. E tanar si un doctor bun.
Dupa mine mergi cu toata increderea la Med Life la Dr Albu.
Histeroscopia am facut-o cu anestezie locala si a fost ok. Dupa jumatate de ora am plecat ca in aceeasi zi plecam cu firma in team building. A fost bine.
Bafta multa iti doresc.
elena
+19 

Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Maine e ultima zi!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si microblogingul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici Multumesc!
felix76 spune:
Eu am facut histeroscopie in februarie cu Dragos Albu, la medlife. Am fost multumita de prestatie: analize de secretie inainte de interventie, spital curat, conditii bune, dr profesionist, asistente zambarete etc. Singura bila neagra a fost asteptarea lunga intre ora programata pentru interventie (10:30) si efectuarea ei (14 si), nemancata si nebauta. Asa ca le dau nota 9+
Succes,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
nzkemi spune:
Buna ,eu am facut operatie laparosopica cu dr Dragos Albu,este un dr profesionist, este atent la toate detalile.
Conditile in spital sunt bune,totul este ok.
Mergi cu incredere,vei fi tratata exemplar. Succes!
mcrissa spune:
eu am facut acum un an la Medlife la dr. Silviu Predoi.am fost multumita si de analiza, si de dr, si de conditii, am asteptat putin dupa rezultat, vreo 2 ore, hai sa le dau 9+![]()
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
cristiama spune:
eu am facut la Sanador, in 30 de minute mi-au pus branula, mi-au facut analiza, interpretat rezultatele, dat filmul, platit si plecat acasa.
Era a doua dupa o experienta cosmar la Giulesti.
10+, nici o durere dupa de la substanta de contrast, singura problema a fost ca o trompa era obturata, culmea la Giulesti a iesit buna, si dupa la histeroscopie am descoperit ca nici nu are intrare in uter, deloc!