Aspirante optimiste>20 ani(393)
Raspunsuri - Pagina 18
vanyy2009 spune:
cand e vb de cm stiu ca sunt un pic dereglata, dar in ultimele luni mi-a venit pe 10 sau pe 11 cam asa ceva , dar asta este nu am ce sa fac, mi-am propus ca zilele viitoare sa ma duc la doctor si sa imi fac toate analizele poate Doamne fereste am ceva......
vanyy2009 spune:
Stiu sigur ca am ceva probleme cu ,,stresul'', si din cate mi-a zis medicu de familie anu trecut sunt suspecta de hipertiroidie(parca).....
la toate
A_driana spune:
fetelor cand descoperiti ceva miraculos ca sa nu ne mai gandim atat la bebe, sa vina de la sine, cum se spune ca tot cand nu te astepti vine, va rog sa-mi spuneti si mie...
la capitolul vise si eu stau foarte bine
, azi noapte am visat ca nasteam un baietel,cam des visez tot baietel, tinand cont ca anii trecuti doar fetite visam, de cand ne gandim serios la bebe numai baietei apar.
sa fie orice numai sanatos sa fie.
pup pe toate 
vanyy2009 spune:
Am gasit pe net asta:
-semn bun în general; început, situatie incipienta în care va aflati.
vanyy2009 spune:
Asa gandesc si eu:,,sa fie orice vrea DD ,numai sanatos sa fie'' dar taticu' e de alta parere.....vrea baiat![]()
canne-marie spune:
Buna fetele.
Sunt tare fericita azi.
Parca as fi eu
. Azi la servici am aflat ca o sa avem o alta colega
, asta fiind a 3-a colega. Imi povestea ca a ramas insarcinata avand trompele infundate si nefacand nici un fel de tratament.
In concluzie : " DECI SE POATE, ATUNCI CAND VREA DUMNEZEU !!!"
Asta mi-a dat mult curaj si incredere.
Sunt asa de fericita.
Va 

pe toate.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
vanyy2009 spune:
ce dragut, sa aibe o sarcina usoara si bebe sanatos
Asa este :se poate cand vrea DD

la toate fetele
ellenii spune:
Ramayaana, eu cand am avut chistul pe ovarul drept, ma intepa foarte tare mai ales in timpul
. Si la controlul ginecologic, am simtit un disconfort mare. Chiar ma gandeam ca poate am apendicita.
Another day goes by 
gabidaniela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana fetelor cand descoperiti ceva miraculos ca sa nu ne mai gandim atat la bebe, sa vina de la sine, cum se spune ca tot cand nu te astepti vine, va rog sa-mi spuneti si mie... la capitolul vise si eu stau foarte bine sa fie orice numai sanatos sa fie. pup pe toate ![]() |
Eu am visat intr-o noapte ca nascusem 4

My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!
A_driana spune:
gabidaniela, ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca...sau mai bine zis ai grija ce visezi ![]()

pt toate fetele