LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(198)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta da, e bine ca-ti permiti sa stai inca 3 ani acasa .. ![]() cat despre lasatul la bunici ... e bine ca stati la tara, la casa .. noi stam la bloc si sincer .. vara, la 40 de grade n-as vrea s-o tin pe eva inchisa intre 4 pereti. cred ca ii va fi muultt mai bine la tara, la aer curat si in natura ... Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2 |
Asa e.. dar din cate ai zis, va puteti duce la tara..sunt cativa km, in 30 min ajungeti..parca?
Si e bine pt Eva si bb 2 sa stea la tara..ALBUM
5
si 2 maselute - 10.03.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
11+
IUSTIN sau
IUSTINA
miri_mik spune:
ioanact, chiar e u lux sa stai 3 ani acasa...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Asa e.. dar din cate ai zis, va puteti duce la tara..sunt cativa km, in 30 min ajungeti..parca? Si e bine pt Eva si bb 2 sa stea la tara..ALBUM 5 si 2 maselute - 10.03.2009ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 11+ IUSTIN sau IUSTINA |
pai ... eu am si un servici, intelegi? in masura in care imi permite, normal ca voi merge si eu, dar baza tot in bunici e .. iar la bb2 .. nu cred ca voi sta 2 ani acasa, daca nasc in octombrie, probabil ca in sept 2010 voi reveni la job ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
stoisor spune:
am o intrebare....pot sa inlocuiesc masuri de lapte cu masuri de cereale care au lapte in ele???
de ex ....i dau lapte nana junior 1 si o luat Cipi cereale milupa 4 fructe si au lapte in ele se prepara cu apa
se poate sa inlocuiesc 2 masuri de lapte cu 2 masuri de cereale??sau sa le adaug extra??
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
gabrittza spune:
sa stiti ca asta e un subiect delicat cu bunicii su ajutorul lor.
situatia la noi e destul de dificila pt ca soacra e la tara foarte departe de noi(270 km) si lucreaza.si va mai lucra cel putin inca 5 ani.
mama sta cam la o ora de noi dar si ea lucreaza.acasa mai mult ce e drept dar mai are si de plecat.tata e in varsta si nu ne putem baza ca se descurca cu Daria plus ca e operat pe coloana si nu o poate ridica in brate.ambele bunici o iubesc mult pe Daria si nu stiu cum sa o rasfete mai mult si sa petreaca timp cu ea.dar timpul nu le permite.
mama sta cu Daria cand am eu o treaba urgenta sau merg la vreo nunta/botez etc.
dar in general ne descurcam singuri ca nu avem incotro.mi-ar prinde bine daca mama ar putea sa stea cu daria 2 zile pe saptamana,sau sa o duc mai des,dar ma multumesc cu atat.decat deloc
oricum stiu ca atunci cand o las la mama e ingrijita foarte bine Daria.cu soacra nu am lasat-o ca nu am avut ocazia decat cateva ore cand am fost la tara si a fost ok.soacra are tendinta de rasfatare si supraprotectie
.deci nu ar fi o problema,zic eu
.pe Daria o duc la mama in cazuri extreme sa zic asa,cand am de facut ceva ce nu pot face cu Daria prin casa.sotul si cu mine impartim treaba in asa fel incat sa ne ocupam si de copil dar si de casa.e foarte greu,mai ales ca la curte sunt multe de facut si afara si in casa.despre lasat la mama sa incep munca este exclus.
de aceea noi am luat in calcul singura varianta pe care ne-o permitem si anume cresa.si ma refer la o cresa de stat.asteptam vaccinul de luna viitoare si apoi sper ca Daria va merge la cresa.
asta va fi si singura varianta in care ma pot ocupa de bb mic.
acum vrand nevrand anul acesta voi ramane acasa din cauza de bb 2.iar in clipa in care si bb 2 va avea un an va merge si el la cresa iar eu ma voi intoarce la munca.
nu e o varianta tocmai pe placul meu dar alta solutie nu am.
Gabby
10+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
Ellenuta spune:
fetelor ... eva a fugit de acasa .. eu stateam la laptop si deoadata imi dau seama ca e prea liniste in casa .. cand imi intorc privirea, usa de la intrare larg deschisa si eva nu se zarea la usa soacrei ... alerg ca la 100 metri garduri de teama sa nu cumva sa cada sau sa se urce pe scari (la noi vine un rand de scari apoi un culoar si apoi iara scari) ... si o gasesc razand in hohote cocotata pe prima scara ...
Doamne .. m-am speriat ..
apoi .. am facut reconstituirea .. am filmat-o evadand .. poate mai tarziu pun filmuletul pe blog ...
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
gabrittza spune:
doamne elle ce figura e eva!cred ca te-ai speriat!!!
da acu sa ma scuzi dupa ce am citit ca era ok Eva m-a bufnit rasu ![]()
nu te supara,te rog! .ce numai eu sa o gasesc pe Daria in curte atunci cand aerisesc casa?![]()
| citat din mesajul lui Ellenuta fetelor ... eva a fugit de acasa .. eu stateam la laptop si deoadata imi dau seama ca e prea liniste in casa .. cand imi intorc privirea, usa de la intrare larg deschisa si eva nu se zarea la usa soacrei ... alerg ca la 100 metri garduri de teama sa nu cumva sa cada sau sa se urce pe scari (la noi vine un rand de scari apoi un culoar si apoi iara scari) ... si o gasesc razand in hohote cocotata pe prima scara ... Doamne .. m-am speriat .. apoi .. am facut reconstituirea .. am filmat-o evadand .. poate mai tarziu pun filmuletul pe blog ... Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2 |
Gabby

10+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
Ellenuta spune:
gabby eu una chiar n-am chef sa fac pe mama eroina ... daca se poate sa am ajutor cu eva, e bine primit .. daca n-as fi avut, m-as fi descurcat onorabil si cu casa si cu copilu', sunt sigura!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
madalina28 spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta fetelor ... eva a fugit de acasa .. eu stateam la laptop si deoadata imi dau seama ca e prea liniste in casa .. cand imi intorc privirea, usa de la intrare larg deschisa si eva nu se zarea la usa soacrei ... alerg ca la 100 metri garduri de teama sa nu cumva sa cada sau sa se urce pe scari (la noi vine un rand de scari apoi un culoar si apoi iara scari) ... si o gasesc razand in hohote cocotata pe prima scara ... Doamne .. m-am speriat .. apoi .. am facut reconstituirea .. am filmat-o evadand .. poate mai tarziu pun filmuletul pe blog ... Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2 |

Astept reconstituirea!Honey

ma bucur ca ati trecut cu bine peste aceasta incercare, sa natate multa micutului AJ!Elle nici eu nu as fi suportat sa stau acasa 2 ani cu Sofia , lucrez acasa si tot simt ca nu mai pot, ca ma plafonez, dar am ales varianta asta pt ca nu am ajutor, in toamna cand va merge la cresa imi voi muta "sediul" inapoi la firma.
Am vazut poze de Stefan tunsulici
ce baiat mumos are mami!Errena cum mai e cu intarcatul?
Mateiasul frumos!Adriana imi pare rau nu stiu sa-ti dau rasp poate te va ajuta LalaD
Acum 2 seri Sofia a reusit performanta sa cada din scaunul de masa prinsa fiind cu toate hamurile, are o vanataie pe obraz de toata frumusetea.

Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Votati RoBlogFest!- infertilitatea este o boala
aurel_cris spune:
Te cred ca ai tras o sperietura buna.Asa am patit si noi sambata dupa ce au venit toti invitati,cand nimeni nu era atent finutul a deschis usa si a fugit in strada.Am inlemnit cand am vazut usa deschisa zic copii unde sunt.Am fugit disperata si il gasise cineva la a 2 strada stand in fundulet chiar in mijlocul strazi,a venit un nene cu masina a oprit si a inceput sa intrebe ce-i cu el.Mama-sa se dusese pana la toaleta si nu a realizat ca lumea tot intra,iesea iar usa era descuiata.M-am speriat teribil,abia mi-am revenit ma gandeam daca fugea piciul mai departe,totul sa intamplat in 5 minute.Noroc ca ma vazut soferul disperata si mi-a zis unde este caci cineva il luase,se duceau in directie opusa.Dupa aceea am stat numai cu cheia la buzunar.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
BiancaCum cresc eu