Licurici de ianuarie februarie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 24
IRINA.C spune:
Damiana eu stiu si recomand asa: 1ml/kgcorp si pe zi.Adik dc bebe are 4 kg rezulta 4ml divizati in 3 prize-->1.3 ml la 8 ore.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
damiana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRINA.C Damiana eu stiu si recomand asa: 1ml/kgcorp si pe zi.Adik dc bebe are 4 kg rezulta 4ml divizati in 3 prize-->1.3 ml la 8 ore. www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI POZE ANDREI mami cea mai fericita ![]() |
saru-mana mult, irina!!

DarkBendis spune:
Oana, eu il pun pe bebe in swing - pe al meu (Fisher Price Link-A-Doo) scrie ca merge folosit de la nastere pana face bebe 9 kg/20 pounds. Oricum nu-l las prea mult - nici nu ar sta, se plictiseste jupanul
Multumim de urarile de sanatate.
Irina, sunt tare dragute felicitarile
. Aici chiar nu am vazut asa ceva.
Lisa, mai regurgiteaza si Mister Mister ... mai ales daca de la san ajunge "la orizontala" ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
iuliacris spune:
Am citit si eu pe sarite ca nu pot tine pasul cu voi, mai ales ca mai si tentati lumea cu pozici frumoase...oricum am citit vestea buna a lui Selene, asa ca multe, multe felicitari si sa fiti fericiti
.
IrinaC, inca o data bine ati venit acasa si sa va reveniti amandoi dupa stressul prin care ati trecut.
Noi am fost ieri in Indianapolis la pediatru ortoped si se pare ca lucrurile merg spre bine. A zis ca se pare ca deja femurul nu mai iese din articulatia soldului. Atata doar ca hamul i-a fost pus cam strans si biata Carla nu-si mai putea misca piciorusul, dar a zis ca isi revine. Peste trei saptamani o sa-i faca ecografie si e posibil sa nu mai fie nevoie de ham dupa aceea. Doamne ajuta sa fie asa! Partea buna e ca putem sa-i scoatem hamul sa-i facem baita, ne-a si explicat cum stim daca e pus corect sau nu. Asa mi s-a luat o piatra de pe inima, sper sa nu mai avem surprize.
Pitica mea cred ca se face smechera, de doua nopti are cate o perioada de 2-3 ore in care e complet treaza dupa ce mananca, o pun in patut si dupa 2-3 min incepe sa urle. O las ce-o las, da' nu ma prea lasa sufletul si pana la urma o iau in brate, unde inchide ochii linistita si ii infloreste zambetul de strengarita pe buze. Sper ca nu o apuca colicii... Pana la urma tot am bagat 8 ore de somn azi noapte, deci nu e asa rau, atata ca sper sa nu se inrautateasca situatia.
Am si eu o intrebare, legat de sticla. La cat timp ati introdus sticluta. Eu alaptez, dar ma si mulg. In spital, cand nu prea reusea sa traga de la san ii dadeam cu seringa si ii mai dam si acum din cand in cand, mai ales ca ma tot freaca Cipri la cap ca vrea si el sa-i dea sa manance. Mi-e frica sa-i dau sticla, ca sa nu refuze sanul dupa aceea. E si mica, are doar 9 zile, da' baga cate 80 ml din seringa, ar fi mult mai usor cu sticluta. So, voi cum ati facut, dac-ati facut?
Poze
Iulia si bebe Carla Maria
deliafairais spune:
damiana, si eu ii dau debridat exact cum a zis irina. david are 6 kg, deci ii dau cate 2 ml de 3 ori pe zi.
selene si noi am completat un singur formular in care erau incluse amandoua. poate asa e in unele orase...
oanaq da...m-am gandit si eu la asta, dar tot il pun :) oricum, el nu sta mult. in scoica sta si mai adunat...
puiutzul meu are 9 saptamani!
cris30 spune:
Iulia ma bucur ca lucrurile merg spre bine cu micuta Carla, sunt sigura ca nu va sta mult cu hamul acela.Si Daria a fost suspectata de asa ceva dar am facut eco si totul este ok.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
Alina1976 spune:
Pup mamici de licurici 
De 3 zile va simt lipsa ca am avut ceva probleme cu calc. si nu am mai putut intra.
Selene, BRAVO!! Ma bucur sa aud ca v-ati impacat. Sa fie intr-un ceas bun.
Andre_ea, sunt destul de scumpe lucrusoarele de botez acolo unde am fost eu. Pe mine (adica pe nasa
) setul ales de mine format din 5 piese costa vreo 350 Euro....dar sunt superbe!!![]()
Anca, bebe Andrew este frumusel FOC!
Sa-ti traiasca! 
IRINA, fff frumoasa invitatia. Ma uit si eu pe site sa-mi gasesc si eu una ca si la mine se apropie si inca nu am facut invitatiile. 
Bebelusi, e bine sa-l scoti pe bebe din casa dar evita locurile aglomerate...este inca prea mic si poate lua usor ceva, chiar daca este alaptat exclusiv. Eu stiu de la Ana ca la 4 luni mi-a facut bronsiolita si ce rau a fost...
FETELOR, CINE MERGE LA KIDEX SAPT. VIITOARE?? Eu ma duc Joi ca e mai liber! Facem o intalneala acolo?
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
ada_coman spune:
Buna seara fetelor!
In sfarsit am ajuns si eu la pensat azi, ca mai aveam un pic si se uneau genele cu sprancenele
. Noi suntem bine, ne mai supara burtika inka 
abia astept sa treaca. La noi a venit iarna azi
a nins ca-n povesti si a fost c-am frig.
Sanatate va uram si numai bine 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman
Selene_Bunny spune:
Multumesc, fetelor, pentru urari si raspunsuri!
bebelusi, bebele seamana cu tati, intr-adevar, dar are nasul tau! Mie asa mi se pare! Si tu ai o talie... 
Porumbita, zici ca ai descris-o pe Daria mea... Asa si ea, numai pe verticala vrea... Ce fac? Ma conformez, atat cat pot, cand nu mai pot, ma pun jos, in fund, pe pat, cu ea in brate, si-i distrag atentia cu o zornaitoare sau ma apuc si-i povestesc, ca altfel...
A, si-si roade cu mare placere manuta / pumnuletul. De obicei, cand ii e foame sau inainte de a adormi. Suzeta o scuipa.
iulia, eu am bagat biberonul cand am vazut ca nu se satura cu laptele meu si nu ia in greutate. Biberon NUK, cu tetina de silicon, cu gaura pe o parte. Am avut emotii ca va lasa de tot sanul, dar nu s-a intamplat.
Mie mi-e tare somn... Daria si-a revenit, nu mai e bb urlator, e bb dragalas si cuminte...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!