FIV in Ungaria 53

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Ali, felicitari. Sper ca nu te mai stresezi. Eu nu am mai facut testul a doua oara...si a fost bine. Asa ca nu mai ai nici un hop de trecut....Esti mamica si gata. Sa stai cuminte si sa nu te mai ingrijorezi ... Timpul o sa treaca foarte repede, asa ca bucura-te de minune...Te pup si ma bucur nespus de veste.

Mihaele, tu esti la rand. Sper sa fie tot o veste buna. Nu de alta, dar este cazul.... Multa bafta si te .

Zapp, felicitari. Sa ai noroc de o sarcina usoara si care sa se termine la termen.

Iar acum suflu pe toate aspirantele...sa se prinda embrionii mai bine.. Multa bafta la toate. Va

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Ali, felicitari...

Buluna, multumim de incurajari...

Noi asteptam luna mai...mi se pare ca mai e asa mult timp pana atunci...abia astept sa incepem procedura...

Va pup pe toate si va doresc sa va aduca iepurasul un test cu 2 liniutze!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am o maaaare problema si sincer sunt plina de nervi!!! Incerc sa modific pe prima pagina ultimele noutati si imi spune ca mesajele nu mai pot fi editate dupa 20 ore. Asta trebuie sa fie o noua regula DC deosebit de inteligenta asa ca fetelor, pareri de rau, dar modificari mai vedem la capitolul viitor poate.
Imi cer scuze, dar acestea sunt noile reguli. Inteligente, nu?

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Fetelor multumesc mult , am facut azi testul si a iesit pozitiv adica 390.1, asa ca sunt asa de fericita sunt graviduta....adica mamica.
Nu pot sa va spun ce fericita sunt, dupa o luna de tratament, da ati inteles bine o luna, sunt .
Va doresc la toata lumea sa aveti parte de aceeasi fericire ca mine, cand am facut testul si am aflat ca sunt gravida.
Va pup pe toate

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

ALI, scuze ca te intreb, dar ce ai facut mai exact? Ai facut FIV? Unde? Cu ce dr? Ce probleme ati avut voi???

Te pup si scuze ca te-am asaltat cu atatea intrebari, dar sunt tare curioasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

ali felicitari din tot sufletul pentru reusita si te asteptam la gravidute prin FIV.
buluna

Micky 30+ +

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

ali felicitari !

http://adaca.piczo.com

AVEM NEVOIE SI SAPTAMANA ASTA DE VOTUL VOSTRU *** NU VA COSTA NIMIC
VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410
Pentru cei ce m-au votat MULTUMESC si un pupic dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee

VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

ali, zapp - FELICITARI! Ma bucur mult pentru voi!

micky - mult a fost, putin a ramas. Nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul. Ai grija de tine si de comorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Micky2007; Adaca; Miha3 va multumesc mult de tot. Sunt inca beata de fericire.
Alsima am sa iti raspund la intrebari: da am facut fiv, in Szeged, cu dr. Zadori.
Ce probleme am avut: am facut acum 6 ani operatie jos, nimic nu a ramas neoperat, adica, ovare , trompe, uter. Dupa cativa ani aprox. 2 ani am aflat ca am trompele infundate si nu se mai puteau desfunda din cauza ca s-au intevenit chirugical.
Am venit in vara la Szeged la un control si in octombrie am inceput tratamentul pentru FIV dar nu am ajuns pana la capat ca am facut hiperstimulare. Am venit in februarie si am inceput din nou tratamentul si era cat pe ce sa ma trimita din nou medicul acasa, pentru ca eu faceam multi foliculi dar nu cresteau, dar in final au crescut si am reusit sa fac punctia.
Acum sper sa stea cuminti acolo amandoi (sau macar unul) 9 luni de zile
Va doresc la toate reusite si sa fiti cat mai rapid gravidute.
Va pe toate.

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Buluna, Miha3, sinteti dragute, multumesc. Dar ati anticipat putin momentul:P...inca nu am rez la test, azi e abia a 5-a zi de la ET. Oricum, o iau ca pe un semn bun:)
Ali, felicitari!
va pup

Mergi la inceput