FIV in Ungaria 53

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petritk2000

alla76, multumesc.
Prin "ciclu natural" te referi la faptul ca n-ai luat stimulente pentru ovulatie?
Daca da,pot sa-ti spun ca eu am facut trei inseminari pana acum, toate cu stimularea ovulatiei, dar n-am avut succes. N-am auzit sa se faca inseminare fara a stimula ovulatia.

Daca te-ai referit la altceva, scuze pentru comentariul inutil...

da la asta ma refeream.
stiu ca in mod normal se stimuleaza ovulatia si pt IA dar ma gandeam, tinand cont ca eu nu am probleme cu ovulatia, sa incerc inainte de fiv o IA pe ciclu natural, fara stimulare.
stiu ca sunt medici care practicaq, dar nu stiu daca la debrecen se practica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petritk2000

alla76, cum a decurs intalnirea?

ei .. a decurs...
adica in mare nu am aflat nimic nou, doar ca ne-a cam taiat din speranta pe care o aveam ca ne-am incadra pt IA si ne-a spus ca aproape sigur ne asteapta fiv, doar ca o sa dea verdictul peste vreo 2 saptamani, la urmatoarea vizita, dupa ce ii face lui o preparare a spermei sa vada cu ce ramane dupa.
clinica e ...jos palaria
si ei se poarta exemplar
cu traducerea a fost cam greu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonacostin spune:

Salutare tuturor!!
LAURA iti urez din tot sufletul meu felicitari si o sarcina usoara!
RARES, baietelul tau, ADE, e un scump ca dealtfel si fratiorii sai;
l-am votat pentru a iesi primul!
Bafta tuturor si asteptam vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Ramaona Multumim Ma bucur ca ne-ai scris si ca nu ne-ai uitat. Tu cum esti?
Doamne daca era asa si pe vremea cand mergeam eu la Szeged, ce bine era sa am sustinatori.

http://adaca.piczo.com/ http://adaca.piczo.com/ http://adaca.piczo.com/

AVEM NEVOIE SI SAPTAMANA ASTA DE VOTUL VOSTRU *** NU VA COSTA NIMIC
VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410
Pentru cei ce m-au votat MULTUMESC si un pupic dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee

VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Mihaele - zilele urmatoare nu voi avea acces la net.
Asa ca iti las aici echipa mea

Cand ma intorc sa te gasesc cu beta mareeeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Dragele mele ma declar invina zi 12 beta < 1.20 am pierdut razboiul cu infertilitatea este dureros si crund dar asta este adevarul. Va doresc la toate sa vi se indeplineasca visul de a fi mame la mine sa terminat asa mie scris sa nu traiesc fericirea unei sarcini si fericirea de a avea un copilasi.Doctorul a zis sa nu fac testul mai devreme de zi 14 ca nu va iesi sotul meu ami zice sa continui tratamentul si sa repet beta am sai fac pe plac ca este terminat saracul sar sunt constienta ca nu este nimic. Va multumesc la toate pentru sustinere pentru sfaturi pentru tot

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa am si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

mihaele , imi pare extrem de rau...Nu stiu ce sa zic mai mult decat ca nu trebuie sa te lasi invinsa, ca trebuie sa lupti pt ceea ce-ti doresti...

adaca, am votat si eu voinicul...mult succes!!

RETAM, eu sper sa ajung la Zadori la sf lui aprilie-inceputul lui mai. Nu stiu exact, ca ciclul meu nu e chiar la fix. Oricum , daca incepem monitorizarea, avem sanse sa ne intalnim!!!

Pupici tutror!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

MIHAELE NU OPRI TRATAMENTUL!...s-ar putea ca in 2 zile sa creasca si poate ca se prind mai greu...eu la primul fiv am avut beta 0,03 tu ai peste 1 deci ai rabdare si stai cumintica nu dispera ....Alsima sper sa ne intalnim ....eu nu fac nimic deosebit nici nu prea am ce scrie ,va citesc zilnic si de multe ori ma gandesc ca acest forum a devenit o obsesie pt mine iar daca nu citesc ce s-a mai intamplat nu pot sa imi incep ziua ,si cand vad reusite ma gandesc ca va veni o zi cand si eu voi putea fi asa de fericita cum sunt cele care au reusit....Candy nu ne-ai dat nici un rezultat...Laura cum te simti?...Leslie si eu am luat branca dar am avut dureri groaznice de cap si le-am oprit ,am o lista lunga de medicamente dar nu am avut curaj sa le iau daca nu mi le-a prescris d-tor ....la fiv in europa fetele s-au documentat si ziceau ca inainte de embrio transfer e recomandat sa ai vezica plina pt ca ajuta la mentinerea colului drept dar pe noi intotdeauna ne trimiteau la baie ....a avut careva vreo experienta de acest gen in szeged...iar dupa punctie inainte cu 2 zile de transfer li s-a dat utrogestan pt mentinere ....aveti vreo parere?....va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Mihaele imi pare sincer rau . Ai sa reusesti pana la urma. De fapt e decizia voastra cum o sa procedati pe viitor. Va pup si va tin pumnii in continuare.

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Buna fetelor,
din pacate nici eu nu am vesti bune...Azi, a 11-a zi de la ET am BCHG = 4.99. Data trecuta cu o valoare de 15 in a 10-a zi nu a fost bine, asa ca nici acum nu e bine.
Nu sint surprinsa pentru ca din ziua a 7-a dupa ET mi s-au inmuiat sanii si nu i-am mai simtit sensibili. Am banuit ca atunci s-a intamplat ceva...
NU MAI VREAU SA REPET analiza, asta ma stresseaza cel mai mult. Nu vreau sa o vad crescand si sa trec iar prin emotiile de data trecuta, prin chiuretaj...As fi vrut ca azi sa fie zero decat 4.99, sa opresc tratamentul si sa imi vad de viata...Sa beau un pahar de vin cu sotul meu si sa ne facem planuri pentru data viitoare. Acum trebuie sa imi pun utogestanul si sa astept ziua de miercuri...
Mihaele, imi pare rau...
Va pup pe toate

Mergi la inceput