Aspirante optimiste >20 ani (393)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

La aspirante exista un user comun si cu ala se deschid capitole noi,cine nu are userul si parola trebuie sa il ceara daca vrea sa deschida cap nou .
Acum o sa deschid capitol nou si o sa va rog sa va mutati acolo cu discutiile.
Miha felicitari si sa fiti sanatoase si papacioase

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

capitol nou

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

salutare fetele, ce mai faceti?
happy, nu-ti pierde speranta, totul va fi bine,suntem alaturi de tine!!
la mine e z9 de intarziere, test n-am mai facut si nici nu mai fac deocamdata,ma simt putin rau dimineata, dar pun pe seama autosugestiei,si cred ca luni ma voi duce la doctor, sa vad ce-i cu mine!
A, si asa de nebuna ce sunt, aseara am mai bagat un test de ovulatie care era incredibil de pozitiv, habar n-am ce inseamna asta, insa am prestat , ca macar sa nu ratez momentul !
cred ca pana saptamana viitoare o sa innebunesc de-a dreptul!

http://tt.lilypie.com/K0Tbp2.png

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

La aspirante exista un user comun si cu ala se deschid capitole noi,cine nu are userul si parola trebuie sa il ceara daca vrea sa deschida cap nou .
Acum o sa deschid capitol nou si o sa va rog sa va mutati acolo cu discutiile.

Nu am stiut ca exista user comun!
Imi cer scuze ca am indraznit sa deschid un capitol nou fara sa folosesc user-ul comun. Nu o sa se repete.
Si daca te-ai uita la capitolul trecut, ai vedea ca erau deja 26 de pagini, ori stiu sigur ca dupa 20 de pagini se schimba subiectul.

Oricum am pierdut niste timp incercand sa fac functionale niste link-uri care erau doar de forma pe prima pagina. Ca sa nu zic de anumite greseli pe care le-am corectat...
Data viitoare voi sta in banca mea, fara sa deranjez pe nimeni.

Another day goes by

Mergi la inceput

Imi pare rau daca tonul meu ti s-a parut mai dur ,uite imi cer scuze si stai calma ca nu este o greseala asa de mare .Ca sa copiezi link-urile si toata pagina intri la prima pagina si dai replay with quote(ultimul buton de pe bara de sus) dupa care cu copy si paste la noul capitol.
Daca vrei iti dau pe PM userul si parola.

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput