Timisoara, Impreuna!(142) Emma, langa tine...

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Danuta...pai ce este cu Zinatul ala de e asa naspa?Io inca nu m-am invrednicit sa citesc prospectul...Pupam micuta mucaita si pe mamica ei!

Deya...tu de aspirina saracului ai auzit?Scuze,nu vreau sa fiu porcoasa...da' io-te ca mi se dadu la scris.Sa-ti spun reteta mea din tinerete,merge ca unsa,te scapa de raceala cat ai clipi,pe cuvant,asculta aici la baba:cumperi vin rosu,mai de slaba calitate,il fiebi tu colea cu zahar si scortisoara,cumperi un pui de grill,il faci asa intreg la cuptor...cum te pricepi tu mai bine(daca nu il cumperi gata preparat de la Billa),bagi un mujdei d-ala lipovenesc,de genul maioneza...haliti voi bine asta,bagati si vinisoru' fiert,da' sa-l beti cat de cald suportati si p-orma ii dai omului aspirina aia a saracului....cat va tin muschii.Transpirati bine de tot,usturoiul e cel mai bun antibiotic natural existent in natura....e si sa vezi tu ce plin de energie si cu pohta de viata va sa fie popica al matale...Ia incearca!

As incerca si io ce am scris mai sus,da' dupa 40 nu te mai tin salele si incheieturilii...asa ca dau in continuare cu bumbi...mi-s mai binisor...

Va tzuc!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

am scris la umanitare...despre fete...

In rest, nu prea mai sunt in apele mele... asa ca ma duc la somn...

Dar nu inainte sa va spun la toate: LUV IU...

Noapte buna, Timisoara!

O noapte linistita Kissy mic si drag!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Multumim Doris ptru vesti.... care, eu zic, sunt bune,atat cat pot fi de bune...Emma nu mai are dureri si se simte multumita ca au dus-o la spital,sunt singurele in camera...
Dumnezeu sa aiba grija de ele si sa le magaie somnul.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Neatza...

Dau o cafea cu frisca...si fursecuri...

Printre atatea altele, la 9, 30 plec spre o noua sansa...la al doilea interviu.
Primul a fost ok, sa vedem cu cel de azi...asa ca tineti pumnii, va rog...

Sanatate la toti bolnaviorii...

Ana, ai fost momumentala cu reteta ta de aspirina...e Ana si atat...

Ma duc si azi la fete, cum aflu ceva vesti, va scriu...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neatza si de la mine ....

merci Doris de cafea ...eu nu stiu despre ce e vorba, dar bafta sa ai la interviu
si multumim ca ne-ai spus ce mai face Emma ... le imbratisez strans si pe ea si pe Aida
Ana jos palaria pt reteta cu aspirina saracului ...
si de Zinnat eu stiu doar ca e un antibiotic f puternic, e bun in special pt otite. esti mai bine?

sanatate va doresc la toti bolnaviorii.
va pe toate

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Am fugit...

ma duc sa-i zapacesc si sa-i fac praf!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare...

Doris,multam' de vestile despre Aida si Ema...

Aida...nici nu stiu ce sa va zic...ma gandesc la voi,va visez aducandu-mi aminte din intalnirile cu voi,imi e sufletul greu si ma doare...insa nu am nici o putere...sufletul ar vrea sa faca ceva,nu stiu ce,insa lumea in care traiesc ma face neputincioasa...Mi-e greu sa scriu ceva,ca nu stiu ce...

Getuta...pai reteta aspirinei este panaceu universal si merge pe toate tipurile de raceala...se poate lua si preventiv...

In rest...si eu p-aici...ma simt bine,incet-incet vad ca se diminueaza muciuleala...problema este ca din cauza Zinatului,cred,am un somn...ceva de speriat,abia imi tin ochii deschisi.Am citit si eu prospectul,finally...scrie de greata si ameteala...mie mi-e somn...
Hai sa aveti o zi buna!Va tzuc!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! Trec si eu in goana mare, ambitiile de superwomen nu ma lasa sa zabovesc prea mult....

Aida, mereu cu gandurile bune spre voi, in speranta ca pot ajuta cat de putintel.

Ana - vad ca ai descoperit singura o parte din "calitatile" Zinatului. Asta cam vroiam sa spun si eu - ca e foarte puternic, ca da somnolenta si greturi si, in plus, mie mi-a deranjat cumplit "tranzitul intestinal" daca ma'ntelegi

Dorisake, m-am ramolit eu sau n-ai apucat sa-mi spui ce era cu a doua sansa .... oricum, da-mi si mie un semn, astia de la mine de la lucru tot vor sa vb cu tine dupa ce le-am spus pb. Mai e valabil?

Geta, care mai e viata ta? Scrie si tu un randuletz despre tine?

Deya, ai incercat reteta Anei?

Maria, multzam de cafa. Ai aranjat ceva cu vremea, sau ne asteapta inca ploi?

Dragele mele, va doresc din tot sufletul o zi cat se poate de buna, cu liniste in suflet si energie pozitiva.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput