Timisoara, Impreuna!(142) Emma, langa tine...

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Ana iti dai seama ca si eu tanjesc dupa o casa cu o curte si un pic de gradina, dupa ce toata viata pana sa vin in Timi am stat la casa ... dar, asa cum zici, o sa fie odata si asta ... toate la timpul lor ...

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Noa fetelor....hai sa veselesc putin,ca vaz ca o luam la vale,cu vise,probleme si alte cele...Ia luati de vizionati ce le poate da prin cap unora...pfuai!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

geta si eu la fel ... dupa o viata la casa acuma sunt la bloc si visez visez visez ca intr-o buna zi voi avea casa mea cu curte sa-mi pun floricele, pomisori ....
ana asa e ... important e sa visam ca se mai indeplinesc mai repede sau mai tarziu nu? ..... daca nu visam n-au cum sa ni se implineasca
mariaa doamne ce patanie ... oare ce-o fi fost ... ceasul rau ... mai bine stateai acasa

eu ma gandesc la kissy mic non stop si ma rog la dumnezeu sa-i aline suferinta ....

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! Mai am un pic si plec acasa, ceea ce e de maxima valoare tinand cont ca tot rau imi e. Am o durere surda de cap, greatza, senzatia aia tampita de tensiune in ochi, sper sa fie doar oboseala.

Weekendu a fost tampit rau, ca ne-am dus la casuta si am constatat ca afuma soba de numa', nici n-am avut curajul sa ramanem, am mancat gratare in curte si valea spre casa, e foarte periculoasa faza. Incerc sa gasesc o rezolvare ... Plus ca am fost foarte, foarte obosita, cu dureri de cap si-n oase.

Maria, chiar a fost accident pe drumul Jebelului, acu' nu stiu exact locul, dar a fost, cu doi raniti grav, a intrat adormit unul la volan si a intrat pe contrasens ... Asa ca ....

Simt eu cum eman energie negativa, asa ca va las pana imi mai revin un pic, sper sa gasesc resurse sa o fac cat mai repede.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

dana, tu vorbesti serios?

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Emma INVINGE cancerul!

mai stiti minunea de Craciun cand in ciuda asteptarilor de a-l petrece in spital, Kissu a fost bine, a fost vesela, zglobie si jucausa si fara dureri cand doctorii luau de atunci in calcul s-o puna pe morfina?!?!
haideti s-o mai facem odata...sa nu mai plangem si sa ne rugam cu toata puterea ce-o avem! sa-i trimitem numai iubire, si numai pace si lumina scumpei noastre...indiferent de ora, haideti sa-i luminam drumul si s-o ajutam sa prinda puteri. sa ne luminam noua sufletele si sa-i trimitem si ei lumina si bunul Dumnezeu sa-i aline chinul !

toata Iubirea si Lumina si Pacea fie cu tine copila scumpa!

Aida
marami

p.s. care cititi si mai activati si la alte subiecte, duceti mai departe mesajul ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

dau buzna,nu am ce face...poate scriindu-va 2 randuri ma voi simti altfel..
am sters si scris mesajul de n ori,nu-mi gasesc cuvintele,mainile imi sunt inghetate pe taste
vreau doar sa va spun atat:sunt alaturi de voi (chiar si din umbra), ma rog pt micutza Kissy si pt minunea pe care o asteptam cu totii.
Mariaa,ai toata admiratia mea si voi timisorencelor sa fiti mandre ca Aida este prietena vostra.Gasesc ca este un munte de putere femeia asta!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neatza buna ...

Geta, mami de Alex

" Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste " - Maica Tereza

poze

Mergi la inceput

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

salutare si de la mine...la noi ,cu mici exceptii,totul e liniar...sper ca toate suneti bine...va tzuc!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput