Timisoara, Impreuna!(142) Emma, langa tine...

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pusike

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineatza ....

noi facem bagajele si plecam la Arad.
va pe toate si sa aveti un weekend placut, cu mult soare

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza si de la moa...

Cafea, va rog...

Am stat tarziu azi noapte, m-am uitat la dansez...
Imediat plec la lucru, am ore pana la 15...vai de steaua mea, ii pregatesc pt examen!

Un we linistit, dragelor!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Multzumesc inca o data dragelor pt urari...am fost fericita de ziua mea...in special Aidukai noastre...care desi ii sangereaza sufletul...mai are puterea sa ne felicite...te iubesc scumpo...si ma doare si pe mine durerea ta...va pup pe toti ...DD sa va mangaie toata viata...

Sa aveti soare in suflet si in ochi...vorba Mariukai...afara vad ca e din belsug...
fug la piata...as manca un tort de cioco de la Clau...dar e prea departe...asa ca iau niste mere si-i trag un tort de mere intregi...

va pup dragelor...pe toate si pe cele ramase si pe cele plecate...pe toate va am la inima...si ma bucur ca v-am cunoscut...ca nica...nu-i intamplator pe lumea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutari de sambata seara si de la mine....io de vineri incoace o tin tot in dusuri scotiene...ba cu jobul,ba cu obligatia lui Alex de a invata,pe langa tonele de drepturi ale copilului...cu treburi administrativ gospodaresti d-ale casei,cu omul asta fain din casa si pentru care ii pup picioarele lu' Mosul cu barba alba de pe nori ca mi l-a scos in cale....si totodata si lu' ala de a inventat www-ul....cu d-ale batranetelor si d-ale zilelor insorite si frumoase ca cea de azi,cu ganduri si frustrai de neputinta in gandurile mele cate fetele scumpe si dragi Aida si Ema...si...si....si..tot asa...ca un om ce sunt,care sta mai prost sau mai bine cu mansarda....Nah,si va pup cu drag pe toate si va doresc o seara minunata si o duminica dementiala!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

La multi ani Mihi!Sa iti dea Dumnezeu putere sa facitot ce iti doresti si sa fii fericita alaturi de cei dragi tie!Doamne ajuta iubita!

Eu....pe aici nimic nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

'neata

si

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

O cafea de dumnica...

Ce zi frumoasa azi...unde iesiti? noi am fost ieri in Arad.
Am nimerit intr-un parc tare fain, s-a jucat Ines cu copiii, i-a placut, asa ca vom mai reveni, cu siguranta.

Azi, as vrea o tura prin Aurora, dar ne-am trezit cam tarziu, abia acum, pana ne mobilizam...

In rest, azi zi de odihna, clar...

Aidule, langa voi, cu gandul, cu sufletul...

Va pupicesc pe toate, fara egal...

O duminica excelenta!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Va salut si eu...azi a fost o zi excelenta...Doris,si noi am fost in Flavia,in Aurora am poposit doar 10-15 minute...
Pupici la toate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

neatza.

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput